modor написа:Red_Girl написа:Лъжеш ме.
По-честен съм и от Лупи![]()
![]()
Не вярвам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Red_Girl написа:Лъжеш ме.
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
becks32milan написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:modor написа:През цялото време има зайци![]()
Лъжеш ме.
![]()
Ше те убия!Бтв чудя се как може да има такъв рейтинг:8,7! Твае скандално.. и коментарите в замунда са от типа, което е още по-скандално. По-тъп сезон от този нямаше.
![]()
"СТРАХОТЕН СЕЗОН, в сравнение с други сериали този не се изчерпва става все по-интересен. Страхотно завърши и сега ще ни държи под напрежение просто ВЕЛИКО! :fczamunda:"
Трудно мога да опиша какви хора пишат подобни коментари, защото IQ-то на темата ще стане отрицателно, поради присъствието на един фен на Арсенал от Кюстендил, 1 брой.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Хареса ми финала.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Red_Girl написа:Хареса ми финала.![]()
Др Рик Лектър
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Groucho написа:Добри бяха последните епизоди от сезона на Мъртвите, ко е това масово недоволство? Само да не затрият русата бавачка зимъска, че веднага връчвам протестна нота на продуцентите.
Иначе, от Шумкаря, толкова вещ в методиката на спортното ходенье, би станал един ултимативен оцеляващ... или бродещ

Red_Girl написа:Groucho написа:Добри бяха последните епизоди от сезона на Мъртвите, ко е това масово недоволство? Само да не затрият русата бавачка зимъска, че веднага връчвам протестна нота на продуцентите.
Иначе, от Шумкаря, толкова вещ в методиката на спортното ходенье, би станал един ултимативен оцеляващ... или бродещ
Сериозно ли ти харесаха?? В предишния и в този епизод убиха зайче, цял сезон ходят по тея релси, пълна скука. Е сега малко живнаха.
modor написа:Последните два епизода стават. Йо-хо-хо, бродещи и зайци![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта