Groucho написа:Сеги, секи ден, секи час, изкушения ме дебнат отсекъде, Анатема!!!
#покажигитезиизкушениябе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Сеги, секи ден, секи час, изкушения ме дебнат отсекъде, Анатема!!!
ralka_levskarka написа:boabbb написа:ralka_levskarka написа:По- тъпа статия не можаха ли да измислят? Намери ли са пари за Жоао и Кевин Бру да платят, ама видиш ли 130 хиляди лева няма за Черноморец
Айдее, Ралке, изгоряхте, остава и Пуул да паднат 2-3 мача ...![]()
5000 мнения - значително покачване на интелектуалното ниво на форума
![]()
Е и какво, като паднатС ръка на сърцето кажи- очаквал ли си това от тях, което правят сега, защото аз не:?
modor написа:#покажигитезиизкушениябе

boabbb написа:ralka_levskarka написа:boabbb написа:ralka_levskarka написа:По- тъпа статия не можаха ли да измислят? Намери ли са пари за Жоао и Кевин Бру да платят, ама видиш ли 130 хиляди лева няма за Черноморец
Айдее, Ралке, изгоряхте, остава и Пуул да паднат 2-3 мача ...![]()
5000 мнения - значително покачване на интелектуалното ниво на форума
![]()
Е и какво, като паднатС ръка на сърцето кажи- очаквал ли си това от тях, което правят сега, защото аз не:?
Майтапа, се, Ралке, Ливърпул ще мачка - готви место на подписа за купата![]()
И евентуално някакъв празничен gif
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
modor написа:Някой интересен мач има ли за гледане довечера
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:modor написа:Някой интересен мач има ли за гледане довечера
Гранада-Леванте
modor написа:rhaegar написа:modor написа:Някой интересен мач има ли за гледане довечера
Гранада-Леванте
Казах интересен
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта