Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2014 09:32

boabbb написа:
rhaegar написа:Той така им навреди, че ги върна в играта в Испания. Ако не беше той, още щяха да ядат по 5-6 от Меси където ги срещне.

Е-е-е, дообре. Щото татко Карло ако беше взел Митьо Очите, Кедира, Ди Мария и още един куп звезди нищо нямаше да направи, нали :lol: :lol: Миналата година с Дортмунд, а и не само, Реал нямаше никаква идея как да стигне до вратата, както ЦСКА снощи :mrgreen: :lol:

Татко ти Карло не знае кой да вземе, ако ще по 600м на трансферен прозорец да му изсипват. В Милан разчиташе на ветераните, в Челси трансферите му ги правеше Абрамович. Бейл в Реал и аз мога да го купя.

Моу им върна психическите сили, ако така мога да се изразя. Вярата, че могат да бият Барса, вместо да чакат кротко с колко гола ще паднат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 мар 2014 09:39

[rimg]http://images.vfl.ru/ii/1314532345/b5b39795/91899.jpg[/rimg]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2014 09:41

modor написа:[rimg]http://images.vfl.ru/ii/1314532345/b5b39795/91899.jpg[/rimg]

Дебнат те :lol:

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 мар 2014 09:44

rhaegar написа:
boabbb написа:
rhaegar написа:Той така им навреди, че ги върна в играта в Испания. Ако не беше той, още щяха да ядат по 5-6 от Меси където ги срещне.

Е-е-е, дообре. Щото татко Карло ако беше взел Митьо Очите, Кедира, Ди Мария и още един куп звезди нищо нямаше да направи, нали :lol: :lol: Миналата година с Дортмунд, а и не само, Реал нямаше никаква идея как да стигне до вратата, както ЦСКА снощи :mrgreen: :lol:

Татко ти Карло не знае кой да вземе, ако ще по 600м на трансферен прозорец да му изсипват. В Милан разчиташе на ветераните, в Челси трансферите му ги правеше Абрамович. Бейл в Реал и аз мога да го купя.

Моу им върна психическите сили, ако така мога да се изразя. Вярата, че могат да бият Барса, вместо да чакат кротко с колко гола ще паднат.

Ц. Бъркаш са :lol: Надиграха ги максимум 1 или 2 пъти в целия му престой, единия път за купата като биха с 3-2, а водеха с 3-0 до полувремето. Иначе Реал си разчиташе на контри с Барса, което си е унизително за подобен отбор ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 мар 2014 09:49

Каква беше тая закачка с Минев, снощи.....Нещо съм пропуснал май... :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2014 09:53

boabbb написа:
rhaegar написа:
boabbb написа:

Ц. Бъркаш са :lol: Надиграха ги максимум 1 или 2 пъти в целия му престой, единия път за купата като биха с 3-2, а водеха с 3-0 до полувремето. Иначе Реал си разчиташе на контри с Барса, което си е унизително за подобен отбор ;)

Ц. Ти се бъркаш-Моу просто оставяше Барса са се блъскат, защото знае, че там не съществува План Б. Същото, което направи Ди Матео с Челси.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 мар 2014 09:56

А-а, не, не :o Ди Ментео имаше уникален късмет с Байерн - греди, спасявания, опълчение, изпуснати дузпи :lol: :lol: И това е само с Байерн, а с Барса ... :shock: :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 мар 2014 10:09

boabbb написа:А-а, не, не :o Ди Ментео имаше уникален късмет с Байерн - греди, спасявания, опълчение, изпуснати дузпи :lol: :lol: И това е само с Байерн, а с Барса ... :shock: :shock:

Абе интересно защо Венгер го няма този късмет :lol: Мориньо имал късмет, Ди Матео имал късмет, срещу Наполи - късмет, срещу Бенфика - късмет, срещу Барселона - късмет, срещу Байерн - късмет, а къде отидоха приказките, че късмета е със силните :roll: :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 27 мар 2014 10:12, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 мар 2014 10:10

boabbb написа:А-а, не, не :o Ди Ментео имаше уникален късмет с Байерн - греди, спасявания, опълчение, изпуснати дузпи :lol: :lol: И това е само с Байерн, а с Барса ... :shock: :shock:

Кажи за Ел Ботико вчера? Изтървахте националната кауза......

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 мар 2014 10:11

Новият 300 е егати глупостта :evil: Не си губете времето да го гледате 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”