Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 24 мар 2014 23:41

Red_Girl написа:
delqnski47 написа:
ehh написа:Е то е ясно, че няма да има никакви привърженици на ЦСКА по трибуните, но пак ще има по цял мач К*р за ЦСКА и язък за шоуто, който трябва да представлява мача. Но идеята е идеална

Чакай ся що да няма! :lol: Надали ще има кой знае кви простотии!Даже колегите горе са прави!Мачът ще е много як,защото ще се отвори,тъй като няма да се борим за точки!Аз лично винаги съм искал да видя какво е на ''приятелско'' дерби на Герена! По света не съм запознат да са правили такова нещо,но това не ни пречи ние да сме първите!
Тамън до 7 да ги докараме дербитата,туко виж ни биете на него :lol: Но пък и какво по хубаво да биеш вечния противник на юбилея му!Така че и при нас ще има тръпка!Според мен ще има доста заряд!

Хора, няма как да стане.. Нали знаеш, че ако има фенове на ЦСКА и Левски ше има: Няма купа, няма титла, честит юбилей и някоя заря. :lol: :lol: Може и така един приятелски бой. :lol: :lol:

Е,нека има,кво му пречи! :lol: Нали целта е да си е пак най-нормално си дербинце с псувните и т.н.! :lol: С тая разлика,че тез по терена поне ще разцъкат нещо по интересно! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 24 мар 2014 23:44

Оригиналдъта ми харесва повече от ремикса. Иначе да, оная е другата песен :oops: :lol:
Иначе сериозно да кажа нещо за това, което обсъждате: Според мен ще е хубаво да направите един мач Левски - ЦСКА в Цариброд, Босилеград, градовете с българско население в Молдова и Украйна. В смисъл на едно място де, където има най-много фенове. Или пък в град, в който има много емигранти. Чикаго, Валенсия... Не казвам за юбилея на Левски, но ей така по някакъв повод.
Изображение Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2014 23:47

Някой знае ли, дали Левски и ЦСКА са цъкали в мач, различен от официален такъв ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 мар 2014 23:47

YANTRA_FOREVER написа:Оригиналдъта ми харесва повече от ремикса. Иначе да, оная е другата песен :oops: :lol:

Бях сигурна, щото и аз ги харесвам.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 мар 2014 23:48

Такива неща няма как да се случат скоро време, поне докато "фенщината" взима превес над взаимното уважение. :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 мар 2014 23:49

Абе аз иам друга идея!Нали тряя напрайме още едно дерби за сезона!Що не драснем едно СМС-че до Перуци да го измести за юбилея! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 мар 2014 23:56

Аз пък не мога да разбера, защо дербитата не се провеждат на домашните стадиони, а играем на това нещо, наречено Национален :roll:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 мар 2014 23:57

ehh написа:Аз пък не мога да разбера, защо дербитата не се провеждат на домашните стадиони, а играем на това нещо, наречено Национален :roll:

Щото последствията няма да са хубави...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2014 23:58

delqnski47 написа:Абе аз иам друга идея!Нали тряя напрайме още едно дерби за сезона!Що не драснем едно СМС-че до Перуци да го измести за юбилея! :lol:

Абе като цяло не е лоша идеята за дерби на юбилея. ;)

По-този начин, се легитимираме един-друг. :lol:
Ние ще ви признаем за най-големият дразнител, вие, ако приемете, ни признавате за "голямата работа". :lol: :mrgreen:

Излишно е да споменавам, че мача ще е луд... Не се съмнявам въобще, че помежду ни е имало уговорени мачове, но точно този - абсурд да бъде от тях. :mrgreen:
И да биете, ще е тест за целокупното левскарство, което въпреки унижението, ще трябва да пее за Левски. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 мар 2014 00:04

Red_Girl написа:
ehh написа:Аз пък не мога да разбера, защо дербитата не се провеждат на домашните стадиони, а играем на това нещо, наречено Национален :roll:

Щото последствията няма да са хубави...

Е, защо? Все едно не са се провеждали никога по домашните стадиони. Най-много да се счупят седалки, ако има такива
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Свободна зона”