Red_Girl написа:slavia_forever написа:"Феновете" изгониха привържениците от стадиона.
Не, просто някои подкрепят само, когато отборът бие и после се измислят смешни оправдания.
Квото и да правите, толкова публика колкото каузата не мое да съберете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:slavia_forever написа:"Феновете" изгониха привържениците от стадиона.
Не, просто някои подкрепят само, когато отборът бие и после се измислят смешни оправдания.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Red_Girl написа:slavia_forever написа:"Феновете" изгониха привържениците от стадиона.
JackPackage написа:Red_Girl написа:slavia_forever написа:"Феновете" изгониха привържениците от стадиона.
ЕМИЛ написа:Охооооооо в Разград се чу култовото " Турци сте "![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
modor написа:[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1521247_10152688692044008_1971545940_n.jpg[/rimg]
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Кашчей написа:
Защо?
Защото феновете на ЦСКА са известни със своята доброта, човечност и примерност ли?
Изрично се пусна декларация специално за този мач, за да не ни лишат от домакинство срешу националната кауза.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта