Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове

Мнениеот Tiberius » 13 май 2019 11:16

Аве, Паце, моите иронични коментари за това какво ще се случи май бяха по-близо до истината, отколкото твоите съчинения по картинки. :lol: :mrgreen:

Иначе съм съгласен с Еси. Джон Сноу си остава един гламчо и това е. Типична старка. Тоя пич го изградиха като войн, но нито за пълководец става (както се видя в битката на копелетата, където беше тотално надигран от откачалката Рамзи и ако не беше Бейлиш, си заминаваше) , нито за държавник. Естествено е за предпочитане пред откачената, белокоса вариация на Хитлер.

Джейми и Церсей бяха страхотни! Трябва да благодарим на Мартин, че успял да измисли толкова харизматични и силни герои. Трябва да благодарим на Лина и Николай за перфектната актьорска игра. Специално Лина е изключителна актриса и за мен е най-добрата актриса в сериите. Много хляб има да изядат Емилия Кларк и Софи Търнър, докато стигнат нейното ниво. Единствената, която може да се сравнява с нея е актрисата, която изигра Кейтлин Старк. Хаус Ланистър- най-големите политически умове с най-красивите жени във Вестерос!!! Завинаги едни от нас!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2019 12:19

Трол долен :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 май 2019 12:28

Абсолютна дрисня. А като се замисля аз съм човека, който направи първата тема за сериала още през 2012 година, когато повечето не са знаели за съществуването му....
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 май 2019 12:37

Много разочароващ епизод за мен. Нищо не ми направи добро впечатление.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 май 2019 13:13

Groucho написа:Много разочароващ епизод за мен. Нищо не ми направи добро впечатление.

Бат Граучо, казах ти аз на теб. Сега и бас няма да искаш сигурно като се набута с докерите :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 май 2019 13:21

Soulen написа:Бат Граучо, казах ти аз на теб. Сега и бас няма да искаш сигурно като се набута с докерите :mrgreen:

Eм, след тоя епизод нямаше да вържа дори да бях взел баса за Ливърпул. Вече е почти сто процента шанса да излезе твоето твърдение :lol:

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 13 май 2019 13:27

Не знам кое какво е, но е факт, че се вълнува публиката и никой не е останал безразличен. ;)
За последното, което направи Денерис си има причини. Заряза си владенията, докара си цялата ударна сила барабар с драконите, два пъти ги спаси от погром, третия път../ хайде няма да казвам какво направи/. Значи, Денерис да им печели битките, а после трона да го гласят за дрънкалото Джони. Хубаво, като не ме щете, поне да ви го сервирам със стил и ...фламбе! Другите развръзки бяха както се очакваше. За всичко в тази серия има едно единствено оправдание, големите битки нямаше как да се претупат, те изяждат екранно време и няма какво да правят героите, освен да загиват или оцеляват. За финал очаквам всички предатели да си покажат рогата както се казва.
Както и да е, каквито и слабости да имат последните два сезона, на фона на другите фантасмагории от жанра пълни с мечове, стрели, пръстени и подобни аксесоари, сагата + повече от половината сезони си остават хит! Спасява я това, че има политически интриги щото Мартин преди да пише е попрехвърлил европейската/ и не само/ средновековна история.
Изображение

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 13 май 2019 13:47

Тоя сезон пълен цирк.Много зле.... :x

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 май 2019 15:16

Groucho написа:
Soulen написа:Бат Граучо, казах ти аз на теб. Сега и бас няма да искаш сигурно като се набута с докерите :mrgreen:

Eм, след тоя епизод нямаше да вържа дори да бях взел баса за Ливърпул. Вече е почти сто процента шанса да излезе твоето твърдение :lol:

Е ти сигурно не си чел книгата. В нея си е чисто луда към края. Само че в сериала го направиха идиотски все едно от нищото дойде това нейно действие само заради някъв шок да има. От тука само Регъра е по-запознат от мен и ей го предния път ме затапи с имената на копелетата :mrgreen:

Честно казано всичко без Сандор беше много зле. Убиха ритуално arca на ланистърите. Пълна пародия, не знам как не ги е срам да се разхождат по улиците dumb and dumber след това фиаско.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 13 май 2019 17:49

:lol: Е, хайде сега. То критики, това онова. Ами всички това си е за забавление на публиката, не е по 1984 от Джордж Оруел и няма как да бъде. По Джордж ама Мартин е.
Сега като седне Джон на трона, всичко ще се оправи. Ако междувременно тронът не се е стопил, па може да е огнеупорен. :idea:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”