Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 24 яну 2016 14:41

fcb_bg написа:
ivan56 написа:Само идиот би си помислил, че ей така се "самоубиват" олигарси, генерали и висши държавни служители.
Ама както казва Синчеца, руснаците са различни :lol:

Еми някои някъде ги убиват. Другаде, ако не ги убиват им измислят "изнасилване" примерно и да избира - махаш се или... Доминик Строс Кан е такъв пример. Критикуваш ли политиката на САЩ, пиши се изнасилвач.

Политиката е мръсна игра и лично аз смятам, че навсякъде е такава.Било в САЩ, било в Бурунди, било в скандинавските страни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 24 яну 2016 14:41

ivan56 написа:Само идиот би си помислил, че ей така се "самоубиват" олигарси, генерали и висши държавни служители.

Човек, който не знае значението на думите предписва, преписва и приписва, не бива да говори за идиоти. ;)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 яну 2016 14:42

Messi_fan написа:

Или президенти. :lol: :lol: Но както се казва, в Тексас всичко е по-голямо. Включително и тъпотата. :lol: :lol: :lol: 8-)

Доносник, ти днес още не си ли ходил да плачеш в темата за нужда от модераторска помощ. :lol:
Аре бенджи от тук, провокатор с малка пи.ка. 8-)
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 яну 2016 14:44

язе написа:

Човек, който не знае значението на думите предписва, преписва и приписва, не бива да говори за идиоти. ;)

Прав си. Ама куха работа. Какво да прави човечеца. Застъпил милият дежурен в неделя, за да изкара някой друг ръждясал цент. :lol: :lol: 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 яну 2016 14:48

Щатите си поръчват държавни лидери и цели държави бе ,Ванка. Ама не съм чул някой да ги е обвинил в нещо, дори убийцата Клинтън ако стане президент трябва да сме мили с нея. Нищо, че открито поръча Кадафи и се израдва злобно като умря и еба майката на една Либия. Уредена държава където работеха и чужденци. Само защото Кадафи поиска да направи 2-3 неща. И в момента Либия няма правителство и отношения с никоя държава, но помпи петрол като луда. И го правят престъпници и тая страна няма ембарго като Иран например. Тоест някакви престъпници там в момента богатеят след като заклаха американския посланик. Що няма санкции? Ей такива ми ти демократчини помии правят по света онез демократи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 яну 2016 15:01

fcb_bg написа:Щатите си поръчват държавни лидери и цели държави бе ,Ванка. Ама не съм чул някой да ги е обвинил в нещо, дори убийцата Клинтън ако стане президент трябва да сме мили с нея. Нищо, че открито поръча Кадафи и се израдва злобно като умря и еба майката на една Либия. Уредена държава където работеха и чужденци. Само защото Кадафи поиска да направи 2-3 неща. И в момента Либия няма правителство и отношения с никоя държава, но помпи петрол като луда. И го правят престъпници и тая страна няма ембарго като Иран например. Тоест някакви престъпници там в момента богатеят след като заклаха американския посланик. Що няма санкции? Ей такива ми ти демократчини помии правят по света онез демократи.

Барса, аз никъде не величая американците за разлика от матрьошките тук.Лайняри като всичките велики държави.Правят си квото си искат и никой копче не може да им каже.Но и не смятам, че и руснаците са по различни от тях, както тук се опитват да ги изкарат дрОгарите.
Разбирам ти да ми даваш Русия като доброто ченге, ама разни матрьошки, които са свикнали да седят и да пърдят от времето когато бяхме със СССР.Могат само да го духат.Носталгията им по соца, е такава че бяха млади, крадяха от държавните предприятия, получаваха някакви мижави заплати, обаче не вършеха нищо.Ей тва им е носталгията по СССР.Все някой друг да ги издържа, защото се видя, че без суровините на СССР, сме една бананова република с никаква икономика и като Горби спря кранчето им отиде по дяволите великата икономика, и няма вече карта за морето за 30лв и цървула трябва да работи за да отиде на море.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 яну 2016 15:05

А ако някой наистина знае къде дават кинти да плюе по Русия и САЩ, да драсне.Парите не миришат.
В тези трудни зимни месеци, всяко левче дошло от въздуха ще ми дойде добре. :mrgreen: :mrgreen:
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 яну 2016 15:11

ivan56 написа:А ако някой наистина знае къде дават кинти да плюе по Русия и САЩ, да драсне.Парите не миришат.
В тези трудни зимни месеци, всяко левче дошло от въздуха ще ми дойде добре. :mrgreen: :mrgreen:

И аз бих чатил даже и за рубли. Някой ако знае де да ида, да свирка. :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 яну 2016 15:13

ivan56 написа:
fcb_bg написа:Щатите си поръчват държавни лидери и цели държави бе ,Ванка. Ама не съм чул някой да ги е обвинил в нещо, дори убийцата Клинтън ако стане президент трябва да сме мили с нея. Нищо, че открито поръча Кадафи и се израдва злобно като умря и еба майката на една Либия. Уредена държава където работеха и чужденци. Само защото Кадафи поиска да направи 2-3 неща. И в момента Либия няма правителство и отношения с никоя държава, но помпи петрол като луда. И го правят престъпници и тая страна няма ембарго като Иран например. Тоест някакви престъпници там в момента богатеят след като заклаха американския посланик. Що няма санкции? Ей такива ми ти демократчини помии правят по света онез демократи.

Барса, аз никъде не величая американците за разлика от матрьошките тук.Лайняри като всичките велики държави.Правят си квото си искат и никой копче не може да им каже.Но и не смятам, че и руснаците са по различни от тях, както тук се опитват да ги изкарат дрОгарите.
Разбирам ти да ми даваш Русия като доброто ченге, ама разни матрьошки, които са свикнали да седят и да пърдят от времето когато бяхме със СССР.Могат само да го духат.Носталгията им по соца, е такава че бяха млади, крадяха от държавните предприятия, получаваха някакви мижави заплати, обаче не вършеха нищо.Ей тва им е носталгията по СССР.Все някой друг да ги издържа, защото се видя, че без суровините на СССР, сме една бананова република с никаква икономика и като Горби спря кранчето им отиде по дяволите великата икономика, и няма вече карта за морето за 30лв и цървула трябва да работи за да отиде на море.

Разликата е, че ако двуполюсен, а най-добре многополсюсен свят, нещата няма да са чак толкова лайняни. Видяхме от 91-ва като дойде щатския монопол колко народ измря за да живеят добре 300 милиона оттатък океана. Ми не ми е кеф тъй и ще продължа да им плюя в сурата.
Пипалата ше им целувам на марсианците ей сега ако кацнат на зелената морава пред Белия дом и им рекат почвайте да си изплащате дълга или ви блокираме адрените установки и цялата военна машина по света. Я да видим тогава как живее добрия американец при условие, че не дължи нищо никому. Ама мечти...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 24 яну 2016 15:47

Това е пък толкова малоумно оправдание, че нямам думи. Не знам защо го използвате като лъсва некомпетентостта ви. Да те питам Ванка-Великобритания по времето на индустриалната революция внасяше ли от колониите си суровини? И ако е внасяла това прави ли я бананова република с куха икономика?! Аман от глупости.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Върни се в “Свободна зона”