fcb_bg написа:Щатите си поръчват държавни лидери и цели държави бе ,Ванка. Ама не съм чул някой да ги е обвинил в нещо, дори убийцата Клинтън ако стане президент трябва да сме мили с нея. Нищо, че открито поръча Кадафи и се израдва злобно като умря и еба майката на една Либия. Уредена държава където работеха и чужденци. Само защото Кадафи поиска да направи 2-3 неща. И в момента Либия няма правителство и отношения с никоя държава, но помпи петрол като луда. И го правят престъпници и тая страна няма ембарго като Иран например. Тоест някакви престъпници там в момента богатеят след като заклаха американския посланик. Що няма санкции? Ей такива ми ти демократчини помии правят по света онез демократи.
Барса, аз никъде не величая американците за разлика от матрьошките тук.Лайняри като всичките велики държави.Правят си квото си искат и никой копче не може да им каже.Но и не смятам, че и руснаците са по различни от тях, както тук се опитват да ги изкарат дрОгарите.
Разбирам ти да ми даваш Русия като доброто ченге, ама разни матрьошки, които са свикнали да седят и да пърдят от времето когато бяхме със СССР.Могат само да го духат.Носталгията им по соца, е такава че бяха млади, крадяха от държавните предприятия, получаваха някакви мижави заплати, обаче не вършеха нищо.Ей тва им е носталгията по СССР.Все някой друг да ги издържа, защото се видя, че без суровините на СССР, сме една бананова република с никаква икономика и като Горби спря кранчето им отиде по дяволите великата икономика, и няма вече карта за морето за 30лв и цървула трябва да работи за да отиде на море.