sandi74 написа:Другарю Станко Вие защо не сте на мач?Да разбирам ли че не искате да гледате как ви думкат като дайренца?Май не сте мазохист,а?![]()
Имам уважителни причини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandi74 написа:Другарю Станко Вие защо не сте на мач?Да разбирам ли че не искате да гледате как ви думкат като дайренца?Май не сте мазохист,а?![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Red Warrior написа:Русия е примитивна суровинно зависима държава, подобна на тези от 3-я свят. 70% от БВП й зависи от производството и износа на нефт и газ, а 15% от БВП на военно-промишления комплекс. БВП й е колкото този на Великобритания, а на глава на населението колкото този на Хърватия, или Латвия.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:sandi74 написа:Другарю Станко Вие защо не сте на мач?Да разбирам ли че не искате да гледате как ви думкат като дайренца?Май не сте мазохист,а?![]()
Имам уважителни причини
sandi74 написа:CTAHKO написа:sandi74 написа:Другарю Станко Вие защо не сте на мач?Да разбирам ли че не искате да гледате как ви думкат като дайренца?Май не сте мазохист,а?![]()
Имам уважителни причини
Надявам се,щом е така извинен сте.Факт.
NOMER14 написа:sandi74 написа:CTAHKO написа:sandi74 написа:Другарю Станко Вие защо не сте на мач?Да разбирам ли че не искате да гледате как ви думкат като дайренца?Май не сте мазохист,а?![]()
Имам уважителни причини
Надявам се,щом е така извинен сте.Факт.
Ще гледа по тв другото Локо.
NOMER14 написа:Самата Русия не може да се с прави със себе се вече доста години.
Да припомня;
Преди две-три години разсекретиха съветски документи, в които се упоменава, че по време на Студената война имало момент, когато СССР можели да унищожат САЩ с минимален ответен удар и жертви. Но руснаците решили, че американците са главният и единствен двигател на техническия процес и без тях нямало как да се възстанови планетата....
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, Thsmith и 7 госта