Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Филми които си заслужават да гледате

Мнениеот shumkar_44 » 24 сеп 2013 11:45

Здравейте. По принцип не следя тази дискусия, ала след филма, който гледах снощи, просто няма как да не го сторя!

Та, от доста време насам на малката ми масичка в трапезарията събира прах една видео касета със западния филм "Гладиатор", навярно забравена там от слабоумния ми племенник при някое от неговите посещения. Понеже не намерих нищо интересно по приемника снощи, а обезателно ми се гледаше някакъв филм, аз реших да си пусна въпросната касета и останах вцепенен!!! Първо искам да кажа, че по подобен начин от скука съм гледал и други западни продукции, които разбира се разочароваха тотално, ала "Гладиатор" се оказа един от най-великите филми, които някога съм гледал! Бях изправен на нокти през цялото време докато гледах, а в един момент усетих, че съм и плувнал в пот от напрежение. Всяка битка на храбрия Максимус ме доближаваше до инфаркт, а към края на филма се наложи да го спра за малко, за да се преоблека със сухи дрехи. Финалната битка бе зверска, а противния Комодус ме отврати дотолкова със зверствата си, че когато прониза храбреца преди боя, аз запратих с крясък едната си пантофа по приемника! В последните земни мигове на Максимус аз не можах да сдържа сълзите си и проплаках с глас, като чувствувах сякаш съм изгубил брат...След като филмът приключи, аз си легнах и се опитах да заспя, ала не можах. Треперех целия и си представях, как удушвам проклетия Комодус с рибарска корда, след което го пронизвам с тактическия си "Взмах", за да почувствува колко неприятно е това! Този персонаж е толкова гнусен, че дори артистът, който го играе, трябва да бъде наказан! Прочее, може би лежах така в продължение на час, след което не издържах и си пуснах отново филма, запасил се този път с купа маслини и кана лимонов сок. Когато той приключи, вече се развиделяваше, ала от тогава досега не ми се е приспало изобщо. Постоянно превъртам на надписите, за да слушам красивата песен накрая, като мисля да си я пускам вече всяка сутрин, докато се реша. Днес всъщност трябваше да съм на работа, ала в хладилника имам още маслини и сок, а и току-що превъртях касетката до началото...
Толстолоб, на теб съм роб.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 24 сеп 2013 12:39

Шумкарьо, да ти препоръчаме ли и други подобни филми ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 сеп 2013 12:47

Другарю Шумкар, ако имате желание, гледайте "Смело сърце". Филмът отново е западняшки, но си заслужава. Кажете на вашия внук да го изтегли от интернет или да купи видео касета.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 сеп 2013 12:50

MuFc1878 написа:Другарю Шумкар, ако имате желание, гледайте "Смело сърце". Филмът отново е западняшки, но си заслужава. Кажете на вашия внук да го изтегли от интернет или да купи видео касета.

В пълна сила същото важи и за "Патриотът"!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 сеп 2013 12:53

jonathan написа:Ето ви филми ,от личната ми колекция,които всеки трябва да изгледа поне по веднъж в живота! http://www.imdb.com/list/37n66YuOZ_0/ Наздраве :)

Подкрепям те напълно :) А саундтрака е невероятен! Еди Ведър е бог 8-)
Станимир Стоилов.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 24 сеп 2013 12:59

modor написа:
MuFc1878 написа:Другарю Шумкар, ако имате желание, гледайте "Смело сърце". Филмът отново е западняшки, но си заслужава. Кажете на вашия внук да го изтегли от интернет или да купи видео касета.

В пълна сила същото важи и за "Патриотът"!

Два от силните филми на Мел Гибсън, в това число влиза и " We were soldiers"
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 сеп 2013 13:20

shumkar_44 написа:Този персонаж е толкова гнусен, че дори артистът, който го играе, трябва да бъде наказан!

Добро :mrgreen:

Само спиране на тока може да сложи край на този гладиаторски loop и да спаси кариерата на Шумкаря!
Не дойде ли електрическото спасение - човекът ще загуби работата си, ще остане без чисти дрехи за смяна и ще свърши пред видеоапарата чисто гол, бършейки потта си с нинджата Петър :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 сеп 2013 13:24

Groucho написа:
shumkar_44 написа:Този персонаж е толкова гнусен, че дори артистът, който го играе, трябва да бъде наказан!

Добро :mrgreen:

Само спиране на тока може да сложи край на този гладиаторски loop и да спаси кариерата на Шумкаря!
Не дойде ли електрическото спасение - човекът ще загуби работата си, ще остане без чисти дрехи за смяна и ще свърши пред видеоапарата чисто гол, бършейки потта си с нинджата Петър :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 сеп 2013 13:50

Вчера най-накрая гледах [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t1Ww5fCAHZc[/youtube]. Baby Doll №1 :twisted: :twisted: :twisted:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 сеп 2013 14:33

Каква е тая тъпотия бре :lol: :lol:
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”