Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 13:51

boabbb написа:Васко, да не баннахте пак Жеков, бе :lol: :lol: Беше се активизирал, пък го няма сега да пусне някоя шега :lol: По темата, много сме малки по всички показатели, за да сме независими. Независими сме дотолкова, че нищо не зависи от нас :lol: Както каза някакъв анализатор скоро за нашата икономика " Съживяването на българската икономика е като преместването на гробище. Правиш го, ама помощ отвътре не трябва да чакаш" :lol:

Кюстендилски младенецо, Вие за кого смятате да гласувате 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 май 2014 13:54

Laetitia написа:
doktora25 написа:Елегантно се опитваш да избягаш от въпроса, но няма да ти е толкова лесно. ;)
Възможно е да има такива хора, които поставят руските интереси пред българските, но аз не съм от тях. Факт е обаче, че нашата икономика е зависима от руските туристи и от руските суровини. Подобряване на отношенията ни с Русия би довело до увеличаване на бройката на първите, намаляване цената на вторите, както и до отваряне на необятния руски пазар за български стоки. И обратното.
На теб не ти ли е станало ясно, че за Русия не сме партньор, не сме съюзник, а една подлога и безгласна буква? "Подобряване на отношенията с Русия" всъщност е равнозначно на покорно навеждане пред Путин и съобразяване с руските интереси ПРЕДИ тези на България.

Тези неща, които си изброила, много повече ми напомнят за отношението на ЕС и САЩ към нас. Те са тези, които си разполагат военни бази на наша територия, продават ни нискокачествена продукция, дават ни ГМО, източват кадърните и квалифицирани млади хора, мога още много да изброявам.
И пак не отговаряш на въпроса.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 май 2014 14:00

doktora25 написа:Тези неща, които си изброила, много повече ми напомнят за отношението на ЕС и САЩ към нас. Те са тези, които си разполагат военни бази на наша територия, продават ни нискокачествена продукция, дават ни ГМО, източват кадърните и квалифицирани млади хора, мога още много да изброявам.
Няма какво да ти отговарям. Всеки по-мислещ и разумен човек е стигнал до извода, че отношението на Русия към нас открай време е като към Задунайская губерния. Ползите от ЕС са доста, но не се споменават, за сметка на писъците на Волен и компания за гей браковете.
Точно човекът, зарязал жена си и доведения си син, за да такова бившата му приятелка, е смешно да говори за морал и православни ценности.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 май 2014 14:03

Laetitia написа:
doktora25 написа:Тези неща, които си изброила, много повече ми напомнят за отношението на ЕС и САЩ към нас. Те са тези, които си разполагат военни бази на наша територия, продават ни нискокачествена продукция, дават ни ГМО, източват кадърните и квалифицирани млади хора, мога още много да изброявам.
Няма какво да ти отговарям. Всеки по-мислещ и разумен човек е стигнал до извода, че отношението на Русия към нас открай време е като към Задунайская губерния. Ползите от ЕС са доста, но не се споменават, за сметка на писъците на Волен и компания за гей браковете.
Точно човекът, зарязал жена си и доведения си син, за да такова бившата му приятелка, е смешно да говори за морал и православни ценности.

А кои са тези ползи?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 май 2014 14:04

fcb_bg написа:А кои са тези ползи?
Ако още не си осъзнал, е късно да ти се обяснява...

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 14:06

fcb_bg написа:
Laetitia написа:

А кои са тези ползи?

Как кои...съсипването на дребния и средния бизнес и налагането на закони, защитаващи единствено големите корпорации 8-) За педерастията и педофилията, да не отваряме дума 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 май 2014 14:07

Laetitia написа:

Нищо, пробвай се да ми наложиш презокеанските си виждания за помощ... Може пък да ме спечелиш на своя страна, знаеш ли...

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 14:07

Laetitia написа:

Ехааа :lol: До сега не съм видял да си казала нещо съществено или да си дала някакви солидни аргументи :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 май 2014 14:09

Няма смисъл, кауза пердута сте. :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 май 2014 14:10

Laetitia написа:Няма смисъл, кауза пердута сте. :)

да ти имам борбЪта за доброто на страната... :lol:

Върни се в “Свободна зона”