Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Tommi » 21 яну 2016 17:19

Ооо, Станко, точно ти ми трябваш. :) Я кажи какво казват техническите анализи за рублата. :lol: Вече да правим ли евтини екскурзийки в Русия с долари/евро в джоба или да задържим, защото ще дойдат още по-добри времена? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 17:20

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Заеби, руснетата се дивят на нещата, дето в "гадния" Запад от десетилетия се прави. Не е истина колко са изостанали тия примати.

В гадния запад не знам к'во има ама в Европейска България няма нищо, та ако ''руснетата'' са примати, ти си някъде около опашатото чехълче. :lol:

Ако малка България не беше 45 години под съветски ботуш, можеше съвсем друг да е животът тук. А и не разбирам, как може да сравняваш страни като Русия и България, не сме един калибър. Сравнявай Русия със САЩ, Германия, Австралия, Великобритания и т.н.

Плюс това, нали знаеш, че Русия не е само Москва ?!
Последна промяна от 1982 на 21 яну 2016 17:20, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 17:21

diplomat написа:
fcb_bg написа:Канадски ли е, плутонски ли е, викам как чистят тям тъпите руснаци. Друго си е да вървят 3 мангала и да бухат снега с лопатите на тротоара.

Къде си тръгнал да сравняваш страна с 180 милиона жители и природни ресурси като за 1/4 свят, със 7-милионна държава? :?:

Ми дай тогава да сравняваме само Москва с цяла България, та нещата да са на кантар 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 17:23

Tommi написа:Ооо, Станко, точно ти ми трябваш. :) Я кажи какво казват техническите анализи за рублата. :lol: Вече да правим ли евтини екскурзийки в Русия с долари/евро в джоба или да задържим, защото ще дойдат още по-добри времена? :mrgreen:

Чакай да погледна какво става там, че скоро не съм я поглеждл тази рубла :) Ама щом си толкова доволен, зле ще да е положението :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 яну 2016 17:25

CTAHKO написа:
Tommi написа:Ооо, Станко, точно ти ми трябваш. :) Я кажи какво казват техническите анализи за рублата. :lol: Вече да правим ли евтини екскурзийки в Русия с долари/евро в джоба или да задържим, защото ще дойдат още по-добри времена? :mrgreen:

Чакай да погледна какво става там, че скоро не съм я поглеждл тази рубла :) Ама щом си толкова доволен, зле ще да е положението :lol:

Не е за гледане. :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 17:28

Tommi написа:
CTAHKO написа:

Не е за гледане. :lol: :mrgreen:

Нормални са си нещата :) Да ти дам ли снимка да хвърлиш едно око, да видиш как си постига целите :)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 яну 2016 17:29

Между другото спада на горивата бая страни е засегнал пряко. Освен Русия, още арабските + Канада и Норвегия дълбаят дъното на валутите си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 яну 2016 17:33

.
Последна промяна от Soulen на 21 яну 2016 17:37, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 яну 2016 17:35

CTAHKO написа:

Томи те баламосва, екстра е положението.За един пробит долар, знаеш ли колко много рубли ще вземеш :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 яну 2016 17:50

1982 написа:Ако

А ако Александър Първи не беше дал конституция на Полша и не беше започнала кримската война, ееееееееееееееееех колко по-различно можеше да е.
В историята няма ако. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”