Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Ооо, Станко, точно ти ми трябваш.
Я кажи какво казват техническите анализи за рублата.
Вече да правим ли евтини екскурзийки в Русия с долари/евро в джоба или да задържим, защото ще дойдат още по-добри времена? 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
HoUs4oOL написа:1982 написа:Заеби, руснетата се дивят на нещата, дето в "гадния" Запад от десетилетия се прави. Не е истина колко са изостанали тия примати.
В гадния запад не знам к'во има ама в Европейска България няма нищо, та ако ''руснетата'' са примати, ти си някъде около опашатото чехълче.
Ако малка България не беше 45 години под съветски ботуш, можеше съвсем друг да е животът тук. А и не разбирам, как може да сравняваш страни като Русия и България, не сме един калибър. Сравнявай Русия със САЩ, Германия, Австралия, Великобритания и т.н.
Плюс това, нали знаеш, че Русия не е само Москва ?!
Последна промяна от 1982 на 21 яну 2016 17:20, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:fcb_bg написа:Канадски ли е, плутонски ли е, викам как чистят тям тъпите руснаци. Друго си е да вървят 3 мангала и да бухат снега с лопатите на тротоара.
Къде си тръгнал да сравняваш страна с 180 милиона жители и природни ресурси като за 1/4 свят, със 7-милионна държава?
Ми дай тогава да сравняваме само Москва с цяла България, та нещата да са на кантар
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Tommi написа:Ооо, Станко, точно ти ми трябваш.Я кажи какво казват техническите анализи за рублата.
Вече да правим ли евтини екскурзийки в Русия с долари/евро в джоба или да задържим, защото ще дойдат още по-добри времена?
Чакай да погледна какво става там, че скоро не съм я поглеждл тази рубла
CTAHKO написа:Tommi написа:Ооо, Станко, точно ти ми трябваш.Я кажи какво казват техническите анализи за рублата.
Чакай да погледна какво става там, че скоро не съм я поглеждл тази рублаАма щом си толкова доволен, зле ще да е положението
Не е за гледане.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Ооо, Станко, точно ти ми трябваш.Я кажи какво казват техническите анализи за рублата.
Чакай да погледна какво става там, че скоро не съм я поглеждл тази рублаАма щом си толкова доволен, зле ще да е положението
Не е за гледане.![]()
Нормални са си нещата
Между другото спада на горивата бая страни е засегнал пряко. Освен Русия, още арабските + Канада и Норвегия дълбаят дъното на валутите си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
.
Последна промяна от Soulen на 21 яну 2016 17:37, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CTAHKO написа:Tommi написа:Ооо, Станко, точно ти ми трябваш.Я кажи какво казват техническите анализи за рублата.
Томи те баламосва, екстра е положението.За един пробит долар, знаеш ли колко много рубли ще вземеш
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
1982 написа:Ако
А ако Александър Първи не беше дал конституция на Полша и не беше започнала кримската война, ееееееееееееееееех колко по-различно можеше да е.
В историята няма ако.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]