Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 21 яну 2016 15:45

Канадски ли е, плутонски ли е, викам как чистят тям тъпите руснаци. Друго си е да вървят 3 мангала и да бухат снега с лопатите на тротоара.
Инак там кат не седят и лъскат булавите, имало и такива неща. Тва е ацки изостанало и примитивно поведение.

https://www.facebook.com/whatever/videos/708263779318368/
Последна промяна от fcb_bg на 21 яну 2016 15:53, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 яну 2016 15:49

sin4ec написа:
1982 написа:Русия няма как да тръгне на икономическа война срещу много по-мощните икономики на САЩ и ЕС, просто защото ще бъде смазана. Русия дори няма сериозна икономика, тя има едни природни ресурси, от които се издържа, ако не са те, Русия ще умре.

Тия мощни икономики с 50 трилиона дългове ги знаем...заеви, те даже Иран не можаха да смажат, да не говорим пък за Куба. Умряла работа е тая, а рецесията и новата криза чукат на вратите!

Като споменаваш Куба, да ти кажа, след рухването на СССР и СИВ, бая зор видяха там, неслучайно почнаха да отварят Варадеро и няколко други курорта, където да привличат туристи от "капиталистическия запад", за да си набавят малко свежа пара, а накрая предприеха стъпки и към затопляне на отношенията със САЩ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 15:54

fcb_bg написа:Канадски ли е, плутонски ли е, викам как чистят тям тъпите руснаци. Друго си е да вървят 3 мангала и да бухат снега с лопатите на тротоара.

Къде си тръгнал да сравняваш страна с 180 милиона жители и природни ресурси като за 1/4 свят, със 7-милионна държава? :?:
Последна промяна от diplomat на 21 яну 2016 16:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 яну 2016 16:05

diplomat написа:
fcb_bg написа:Канадски ли е, плутонски ли е, викам как чистят тям тъпите руснаци. Друго си е да вървят 3 мангала и да бухат снега с лопатите на тротоара.

Къде си тръгнал да сравняваш страна с 180 милиона жители и природни ресурси като за 1/4 свят, с 7-милионна държава? :?:

Бай разбирач, от тия 7млн 1 не се намери да ми помогне като правех пътеки в снега до спирката на рейса за да могат да минават хората и децата за училище. Зяпачи инак имаше, пак кат не се намери някой и акъл да ми дава бива.
не се бой, аз тъй съм научен - кат падне сняг и да чистя.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 16:09

fcb_bg написа:
diplomat написа:

Къде си тръгнал да сравняваш страна с 180 милиона жители и природни ресурси като за 1/4 свят, с 7-милионна държава? :?:

Бай разбирач, от тия 7млн 1 не се намери да ми помогне като правех пътеки в снега до спирката на рейса за да могат да минават хората и децата за училище. Зяпачи инак имаше, пак кат не се намери някой и акъл да ми дава бива.
не се бой, аз тъй съм научен - кат падне сняг и да чистя.

И тва кво общо има с машините, дето ги изтипоса тука? :?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 яну 2016 16:51

1982 написа:Като споменаваш Куба, да ти кажа, след рухването на СССР и СИВ, бая зор видяха там, неслучайно почнаха да отварят Варадеро и няколко други курорта, където да привличат туристи от "капиталистическия запад", за да си набавят малко свежа пара, а накрая предприеха стъпки и към затопляне на отношенията със САЩ.

Е, да-трудно е, но устискаха на санкции и блокади има-няма 50 години. Тия само от туризъм и еване могат да се изхранват арабия, истина ти казвам! :)
Тва там след три рома колко жени ще намерят, квот си търсят...
Ето, тоя Менголо, дето сме го взели, му слагам бяла риза , папийонка-отива барман на плажа и е готов. По пет на вечер ще му се нанизват на харпуна. Те тва е бизнес!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 яну 2016 17:02

1982 написа:Заеби, руснетата се дивят на нещата, дето в "гадния" Запад от десетилетия се прави. Не е истина колко са изостанали тия примати.

В гадния запад не знам к'во има ама в Европейска България няма нищо, та ако ''руснетата'' са примати, ти си някъде около опашатото чехълче. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 яну 2016 17:08

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Заеби, руснетата се дивят на нещата, дето в "гадния" Запад от десетилетия се прави. Не е истина колко са изостанали тия примати.

В гадния запад не знам к'во има ама в Европейска България няма нищо, та ако ''руснетата'' са примати, ти си някъде около опашатото чехълче. :lol:

Серьожа ти верно ли сравняваш Русия с България :lol: С този потенциал който има бензиноколонката да е първа икономика, си седнал да ги сравняваш с нас.То и тва ви остана де, да се сравнявате с Ботсвана, Нигерия и други " развити" държави.
Те и на руснетата нищо не им трябва, важното е да има танкове и водка.
А и филия хляб.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2016 17:12

1982 написа:Русия няма как да тръгне на икономическа война срещу много по-мощните икономики на САЩ и ЕС, просто защото ще бъде смазана. Русия дори няма сериозна икономика, тя има едни природни ресурси, от които се издържа, ако не са те, Русия ще умре.

Русия няма нужда от запада, западът има нужда от матушка Россия :!: Факт :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 яну 2016 17:16

Колко от вас са ходили в Куба, да попитам? Тия дето ми ги разправяте за това как устискали 50 години ембарго...

Върни се в “Свободна зона”