Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 21 яну 2016 00:36

Роско ще спечели иранския пазар.

Hassan Rouhani ‏@HassanRouhani 11 ч.11 часов назад

In phone conversation with President of #Bulgaria: Glad the peaceful nature of Iran's #nuclear program is now clear to Europe & the world.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 00:37

HoUs4oOL написа:Роско ще спечели иранския пазар.

Hassan Rouhani ‏@HassanRouhani 11 ч.11 часов назад

In phone conversation with President of #Bulgaria: Glad the peaceful nature of Iran's #nuclear program is now clear to Europe & the world.

Нали иранците уж ни уважавали много... :?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 яну 2016 00:44

Анализът в статията е направен от Лъчезар Богданов, човек, който е изключителен експерт в тази област и аз съм склонен да му се доверя.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 яну 2016 01:35

dunavfc написа:Анализът в статията е направен от Лъчезар Богданов, човек, който е изключителен експерт в тази област и аз съм склонен да му се доверя.

Ако има статия в която се казва, колко ще е полезно за държавата да се намалят заплатите на 150 лв. за да си платим дълговете, пак ли ще се довериш?Някои ти казва ти казва, че е зле да си спестиш пари и веднага, му се връзваш на манипулацията. Осъзнай се и престани да да слушаш тези горе, които имат оправдание за всеки абсурд и се оптват всякак да ти втълпят, че доброто за теб, всъщност не е добре за теб, защото мафията наречена държава губи.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 яну 2016 01:36

Пич, добре ли си !?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 яну 2016 01:46

dunavfc написа:Пич, добре ли си !?

Много съм добре.А ти?
Сега по същество. Мислиш, че говоря глупости, но всъщност го правиш ти. Ти колко време гледаш на месец политици и приближените им, че така те зомбираха?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 яну 2016 02:02

Пич, ти изобщо знаеш ли кой е Лъчезар Богданов !?
Какви локуми ми разтягаш, какви филми ми прожектираш, не мога да разбера !? Прочете ли статията, която съм споделил ? Какви неща само ми сложи в устата, какви грехове ми причисли, направо си ебало майката...Щял съм да се съглася, ако някой поискал да намали доходите ни с 150 лв. :shock:
Тук, братче в тоя форум, можеш да кажеш на някой здравей и да те обвинят, че си убил момчето от Враца или си изнасилил момичето от Стрелча...
Публикувам статията,, защото показва и другата страна на монетата, показва нещата и през друг ъгъл , а ти ми лепна ебати заключенията, ебати престъпленията...

А, най- много ми стана интересно, какви глупости по-точно съм написал при положение, че съм написал едно изречение, което е встъпление на статията, която съм публикувал без да анализира или разсъждавам върху каквото и да е било.

Ти сам си създаде някаква шизофренична дискусия.
Последна промяна от dunavfc на 21 яну 2016 02:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 яну 2016 02:08

il4o_iliew написа:
Thsmith написа:Може ли един по един, че двама талибани на куп са ми много?
Тъкмо постигнем малко напредък с единия и хоп... веднага другия се появи и започваме от начало.

За такива като теб трудно може да има напредък. Разсъжденията ти са на расист. Напомняш ми на германците по времето на Хитлер. с промити мозъци и хипнотизирани очички гледат как фюрера ги индоктринира за тяхната висша раса. И ти си същия, само чакаш идолите ти да ти покажат врага- чалмите-унтерменши, които е хубаво да бъдат изтребвани.

Талибан ще казваш на някои друг, не на мен. Щото тия, които боготвориш и превъзнасяш създадоха талибаните да колят в близкия изток.

Извинявай, но ако напредък ще е да стана талибан, зелен и педал.... а няма нужда. Трябва да се замислиш за разликата между расизъм и реализъм.

Знам, че е много модерно да се наричат расисти/нацисти всички наричащи нещата с истинските им имена. Това обаче не ме интересува изобщо и нямам намерение да се променям или да си замълча. Дали ти харесва или не... твой проблем.

Изображение
Изображение
--
пп Аз не боготворя никого. Може да ме бъркаш с някого. Гледам какво е добре за мен и не го отричам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 яну 2016 02:10

Смит ще ме извиняваш, но когато обобщаваш за цели народи, това си е чист расизъм ;) Мнозинството от мюсюлманите, категорично не са олицетворение на Ал Кайда, ИД или някоя друга малоумна и зомбирана групировка.

Ислямът е отвратителна религия, но неговите негативи са в съвсем различен аспект.
Последна промяна от dunavfc на 21 яну 2016 02:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 яну 2016 02:11

dunavfc написа:Пич, ти изобщо знаеш ли кой е Лъчезар Богданов !?
Какви локуми ми разтягаш, какви филми ми прожектираш, не мога да разбера !? Прочете ли статията, която съм споделил ? Какви неща само ми сложи в устата, какви грехове ми причисли, направо си ебало майката...Щял съм да се съглася, ако някой поискал да намали доходите ни с 150 лв. :shock:
Тук, братче в тоя форум, можеш да кажеш на някой здравей и да те обвинят, че си убил момчето от Враца или си изнасилил момичето от Стрелча...
Публикувам статията,, защото показва и другата страна на монетата, показва нещата и през друг ъгъл , а ти ми лепна ебати заключенията, ебати престъпленията...

Прочети си думите, където каза, че на този, си склонен да се довериш. А този за мен е никой. Още повече глупостите с които си съгласен, само защото той ги е казал. Ти собствено мнение имаш ли?

Върни се в “Свободна зона”