MuFc1878 написа:Това мъгла ли е, димки ли са
Направо военна димка са пуснали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Това мъгла ли е, димки ли са
modor написа:MuFc1878 написа:Това мъгла ли е, димки ли са
Направо военна димка са пуснали![]()
Баси колко ги мразих, като ги пускаха едно време по мачовете
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
kartago написа:CTAHKO написа:kartago написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:Добре де, дай да направим една специализирана тема за обсъждане на модераторитеЩе е много актуална и посещавана.
Веднъж годишно има такава тема.
Нека да има и целогодишнаДа не би само по коледа да раздавате банани
Малко като при соца се получава
Хем някой като пусне тама за някой мод, вместо да я заключвате, сливате я с тази и да си върви хейта на воля
Като му е тъжмо или скучно на човек, да влезне в нея да се посмее
Ааааа, стига толкова, бях пуснал такава тема, помолих да я закачат, изпокарах се с колеги (които бяха прави!) и какво? От лични нападки какъв съм (от хора които въобще не ме познават) до познатото, ама на там в някакъв си случай, що така, пък се мененка те така, селска седянка, без нищо конструктивно и ползотворно! Като че ли, като ни напсувате и ще ви олекне нещо и вече ще сте щастливи в живота! То "платени" ли не бяхме на заплати, то фенове (радвам се, че ме плюят от всички отбори, това е на добре) на някой определен отбор. Стига толкова! Съгласили сте се с тези правила като влизате във форума, бъдете добри да ги спазвате!
Аааааа, след една псувня олеква, олекваТъкмо всеки ден ще има какво ново да научите за себе си
![]()
П.П. То правилата и вие не ги спазвате, макар не само че сте се съгласили с тях, а сте ги и измислили
Почивка ли си търсиш? Ако е така, кажи, без да мориш пръстчета ще те уредим!
Red_Girl написа:Предложете някой филм или хубав сериал..
Red_Girl написа:Нащо първенство тряя го дават по бнт. Тея коментатори са ми скучни..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта