Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- becks32milan
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Всеки ще може да сподели да ли някой мод се е заяждал с него или го е банвал без причина, кои модератори работят добре и кои - зле.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:Добре де, дай да направим една специализирана тема за обсъждане на модераторитеЩе е много актуална и посещавана
Веднъж годишно има такава тема.
Нека да има и целогодишнаДа не би само по коледа да раздавате банани
Малко като при соца се получава
Хем някой като пусне тама за някой мод, вместо да я заключвате, сливате я с тази и да си върви хейта на воля
Като му е тъжмо или скучно на човек, да влезне в нея да се посмее
Ааааа, стига толкова, бях пуснал такава тема, помолих да я закачат, изпокарах се с колеги (които бяха прави!) и какво? От лични нападки какъв съм (от хора които въобще не ме познават) до познатото, ама на там в някакъв си случай, що така, пък се мененка те така, селска седянка, без нищо конструктивно и ползотворно! Като че ли, като ни напсувате и ще ви олекне нещо и вече ще сте щастливи в живота! То "платени" ли не бяхме на заплати, то фенове (радвам се, че ме плюят от всички отбори, това е на добре) на някой определен отбор. Стига толкова! Съгласили сте се с тези правила като влизате във форума, бъдете добри да ги спазвате!
vaskonti написа:Добре, какъв е тоя зор да обсъждате модераторите? Искате да го правите само защото е забранено от правилата и се изживявате като бунтари или наистина би ви била интересна такава тема? Кое е интересното?
Ами на мен например ми е интересно ето това:
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
Потребител с ник leski го докладвам всеки път като го засека, но в крайна сметка нищо. Продължавам да си го засичам. Какво става ако аз си направя акаунт с ник ЦЕЦКА примерно или от подобните нарицателни за ЦСКА. Добре, ама ако се обадиш някъде, ядеш хурката под предлог, че си нарушил една друга точка от форума,

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Добро утро! Честита баба Марта!
Гледам тази сутрин пак сте се развихрили

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
kartago написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:Добре де, дай да направим една специализирана тема за обсъждане на модераторитеЩе е много актуална и посещавана.
Хем някой като пусне тама за някой мод, вместо да я заключвате, сливате я с тази и да си върви хейта на воля
Ааааа, стига толкова, бях пуснал такава тема, помолих да я закачат, изпокарах се с колеги (които бяха прави!) и какво? От лични нападки какъв съм (от хора които въобще не ме познават) до познатото, ама на там в някакъв си случай, що така, пък се мененка те така, селска седянка, без нищо конструктивно и ползотворно! Като че ли, като ни напсувате и ще ви олекне нещо и вече ще сте щастливи в живота! То "платени" ли не бяхме на заплати, то фенове (радвам се, че ме плюят от всички отбори, това е на добре) на някой определен отбор. Стига толкова! Съгласили сте се с тези правила като влизате във форума, бъдете добри да ги спазвате!
Аааааа, след една псувня олеква, олеква

П.П. То правилата и вие не ги спазвате, макар не само че сте се съгласили с тях, а сте ги и измислили

Последна промяна от CTAHKO на 01 мар 2014 11:27, променено общо 1 път.
becks32milan написа:Всеки ще може да сподели да ли някой мод се е заяждал с него или го е банвал без причина, кои модератори работят добре и кои - зле.
Само дето това ще е личното мнение и не е ясно дали е вярно и дали е обективно. От тук натам ако всеки модератор тръгне да оправдава действията си, какво ще се получи, според теб? Едно голямо мазало! Ако някой има някакви претенции и смята, че е ощетен, просто пише на поне двама модератори и от тук натам се преценява какво да се прави - понякога се случва да се махне бан, за който се прецени, че наистина е пресилен. Защо е нужно това да се обсъжда публично? Малко са ви другите теми, та до модераторите опряхте? Ясно ми е, че има един по-особен "гъдел" когато се обсъжда и критикува "властта", но правилата са такива, това е положението.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
CTAHKO написа:kartago написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:Добре де, дай да направим една специализирана тема за обсъждане на модераторитеЩе е много актуална и посещавана.
Аааааа, след една псувня олеква, олекваТъкмо всеки ден ще има какво ново да научите за себе си
![]()
П.П. То правилата и вие не ги спазвате, макар не само че сте се съгласили с тях, а сте ги и измислили
Почивка ли си търсиш? Ако е така, кажи, без да мориш пръстчета ще те уредим!
...ако това ще ви направи щастливи...
Ето за това говорим 

- we are the champions
- Контакти:
j0rka7aa написа:Добро утро! Честита баба Марта!![]()
Как сме Жоре

we are the champions написа:j0rka7aa написа:Добро утро! Честита баба Марта!![]()
Как сме Жоре
Добре съм, чакам да минава време и да отивам на мача

Какво се е случило с теб, че си толкова културно настроен към мен?

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!