Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот becks32milan » 01 мар 2014 11:18

Всеки ще може да сподели да ли някой мод се е заяждал с него или го е банвал без причина, кои модератори работят добре и кои - зле.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 мар 2014 11:20

CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:Добре де, дай да направим една специализирана тема за обсъждане на модераторите :roll: Ще е много актуална и посещавана :lol:

Веднъж годишно има такава тема. ;)

Нека да има и целогодишна :roll: Да не би само по коледа да раздавате банани :lol: Малко като при соца се получава :)Хем някой като пусне тама за някой мод, вместо да я заключвате, сливате я с тази и да си върви хейта на воля :lol:Като му е тъжмо или скучно на човек, да влезне в нея да се посмее 8-)

Ааааа, стига толкова, бях пуснал такава тема, помолих да я закачат, изпокарах се с колеги (които бяха прави!) и какво? От лични нападки какъв съм (от хора които въобще не ме познават) до познатото, ама на там в някакъв си случай, що така, пък се мененка те така, селска седянка, без нищо конструктивно и ползотворно! Като че ли, като ни напсувате и ще ви олекне нещо и вече ще сте щастливи в живота! То "платени" ли не бяхме на заплати, то фенове (радвам се, че ме плюят от всички отбори, това е на добре) на някой определен отбор. Стига толкова! Съгласили сте се с тези правила като влизате във форума, бъдете добри да ги спазвате!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2014 11:22

vaskonti написа:Добре, какъв е тоя зор да обсъждате модераторите? Искате да го правите само защото е забранено от правилата и се изживявате като бунтари или наистина би ви била интересна такава тема? Кое е интересното?

Ами на мен например ми е интересно ето това:

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Потребител с ник leski го докладвам всеки път като го засека, но в крайна сметка нищо. Продължавам да си го засичам. Какво става ако аз си направя акаунт с ник ЦЕЦКА примерно или от подобните нарицателни за ЦСКА. Добре, ама ако се обадиш някъде, ядеш хурката под предлог, че си нарушил една друга точка от форума, 8-) И какво излиза, ти си един месец аут, а този продължава да си нарушава съвсем умишлено и целенасочено правилата ;) Не е ли по-добре да си има такава тема, в която да напишеш "този десет пъти го докладвам, ама никой, никакви мерки не взима", без да има опасност да те баннат 8-) В общи линии ви ограничаваме възможностите да банвате потребителите 8-) Ако това го прави извън тази тема...ок, да си носи последствията 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 01 мар 2014 11:24

Добро утро! Честита баба Марта! :)

Гледам тази сутрин пак сте се развихрили :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2014 11:25

kartago написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:Добре де, дай да направим една специализирана тема за обсъждане на модераторите :roll: Ще е много актуална и посещавана.

Нека да има и целогодишна :roll: Да не би само по коледа да раздавате банани :lol: Малко като при соца се получава :)Хем някой като пусне тама за някой мод, вместо да я заключвате, сливате я с тази и да си върви хейта на воля :lol:Като му е тъжмо или скучно на човек, да влезне в нея да се посмее 8-)

Ааааа, стига толкова, бях пуснал такава тема, помолих да я закачат, изпокарах се с колеги (които бяха прави!) и какво? От лични нападки какъв съм (от хора които въобще не ме познават) до познатото, ама на там в някакъв си случай, що така, пък се мененка те така, селска седянка, без нищо конструктивно и ползотворно! Като че ли, като ни напсувате и ще ви олекне нещо и вече ще сте щастливи в живота! То "платени" ли не бяхме на заплати, то фенове (радвам се, че ме плюят от всички отбори, това е на добре) на някой определен отбор. Стига толкова! Съгласили сте се с тези правила като влизате във форума, бъдете добри да ги спазвате!

Аааааа, след една псувня олеква, олеква :lol: Тъкмо всеки ден ще има какво ново да научите за себе си :lol:

П.П. То правилата и вие не ги спазвате, макар не само че сте се съгласили с тях, а сте ги и измислили :) В предния си пост съм дал и конкретен пример.
Последна промяна от CTAHKO на 01 мар 2014 11:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 мар 2014 11:26

becks32milan написа:Всеки ще може да сподели да ли някой мод се е заяждал с него или го е банвал без причина, кои модератори работят добре и кои - зле.

Само дето това ще е личното мнение и не е ясно дали е вярно и дали е обективно. От тук натам ако всеки модератор тръгне да оправдава действията си, какво ще се получи, според теб? Едно голямо мазало! Ако някой има някакви претенции и смята, че е ощетен, просто пише на поне двама модератори и от тук натам се преценява какво да се прави - понякога се случва да се махне бан, за който се прецени, че наистина е пресилен. Защо е нужно това да се обсъжда публично? Малко са ви другите теми, та до модераторите опряхте? Ясно ми е, че има един по-особен "гъдел" когато се обсъжда и критикува "властта", но правилата са такива, това е положението.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 01 мар 2014 11:27

CTAHKO написа:
kartago написа:
CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:Добре де, дай да направим една специализирана тема за обсъждане на модераторите :roll: Ще е много актуална и посещавана.

Аааааа, след една псувня олеква, олеква :lol: Тъкмо всеки ден ще има какво ново да научите за себе си :lol:

П.П. То правилата и вие не ги спазвате, макар не само че сте се съгласили с тях, а сте ги и измислили :)

Почивка ли си търсиш? Ако е така, кажи, без да мориш пръстчета ще те уредим!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 мар 2014 11:28

...ако това ще ви направи щастливи... 8-) Ето за това говорим :!:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 01 мар 2014 11:30

j0rka7aa написа:Добро утро! Честита баба Марта! :)

Как сме Жоре :)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 01 мар 2014 11:32

we are the champions написа:
j0rka7aa написа:Добро утро! Честита баба Марта! :)

Как сме Жоре :)

Добре съм, чакам да минава време и да отивам на мача :)

Какво се е случило с теб, че си толкова културно настроен към мен? :mrgreen: :lol: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “Свободна зона”