В тази връзка добре че не се паднахте с турците, че пак щеше да ви бучи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Арсенал опитва Барселона-style, ама ни трябват по-силни опорни халфове, щото Артета за мен не го биваМЮ се опитват да играят английски футбол - 84 центрирания
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:boabbb написа:Арсенал опитва Барселона-style, ама ни трябват по-силни опорни халфове, щото Артета за мен не го биваМЮ се опитват да играят английски футбол - 84 центрирания
![]()
Кюстендилски младежо, Барселона стайл с Бентнер не се прави МЮ са ясниТази година си гарантираха оставането в ПЛ, за догодина са под въпрос
Ще имат здрава битка с Кристъл Палас и УБА в борбата за заветното 17-то място
JackPackage написа:MCMXIII написа:JackPackage написа:boabbb написа:Отправям петъчен апел за закриване на Челси![]()
тогава съвсем ще го закъса английската ритнитопка - никви точки, никви голове в ШЛ
Тя английската ритни топка го е закъсала отдавнаТова което играе... Арсенал например, ако е английски футбол, то аз си слагам за аватар Делян Пеевски. Та в този ред на мисли, моля феновете на ВЛ, да ми кажат, кой е най- английският отбор у ВЛ?
Съндърланд
boabbb написа:Тоя стил се прави с Меси, ама нямаме рубли да го купиме, старши
MCMXIII написа:На тях ли им е тренер Гус Поайет, велик играч на онзи Челси- готиният, не на ФК Абрамович.
CTAHKO написа:boabbb написа:Тоя стил се прави с Меси, ама нямаме рубли да го купиме, старши
Ах няматеИмате повече рубли от нас, ама сте стиснати
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта