Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:феновете на Левски и ЦСКА се знаем..![]()
Дори и по адреси. Аз и телефоните им имам. Честитиха ми новата година и сега РД..
![]()
Толкова малко ли сте останали? Радващо...![]()

Тотнъм поведоха

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:феновете на Левски и ЦСКА се знаем..![]()
Дори и по адреси. Аз и телефоните им имам. Честитиха ми новата година и сега РД..
![]()
Толкова малко ли сте останали? Радващо...![]()
ChelseaCL написа:Red_Girl написа:boabbb написа:И к'во правят тия пичове - ходят по мачове и се бият, и се събличатТака ли
Общо взето.. И колкото и да се бият.. има моменти, в които пият заедно и са на купони я на чорбари, я на говеда..![]()
Луда работа. Не мога да ги разбера.
Работят строители, автомонтьори да си плащат наема и пиенето и тва е.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ralka_levskarka написа:![]()
Тотнъм поведоха
Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:![]()
Тотнъм поведоха
При 0-1 реших, че няма да е особено интересен мач и го спрях. Шанс, какво да се прави...
Red_Girl написа:boabbb написа:И к'во правят тия пичове - ходят по мачове и се бият, и се събличатТака ли
Общо взето.. И колкото и да се бият.. има моменти, в които пият заедно и са на купони я на чорбари, я на говеда..![]()
Red_Girl написа:ChelseaCL написа:Red_Girl написа:boabbb написа:И к'во правят тия пичове - ходят по мачове и се бият, и се събличатТака ли
Работят строители, автомонтьори да си плащат наема и пиенето и тва е.
Ауу не, могат да ти кажа, че специално наще са вишисти и си имат много хубави работи.. Направо им се чудя как може да са толкова добре и да се трепат така.Естествено има някви изключения, ама масово са много добре и си печелят доволно. Сега по-малките са трагични, тях не ги коментирам.
No Pyro No Fun написа:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
daduradam написа:Емо Италиански да не изяде бана ?
j0rka7aa написа:daduradam написа:Емо Италиански да не изяде бана ?
Мда, утре няма кой да пусне кафето![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 16 госта