Thsmith написа:Категорично съм несъгласен. Не се сещам за изказване за минитинг, но като цяло не виждам голям проблем в това да объркаш дали митинга е бил на 10 или на 17. Смисъл, какво толкова скандално има в това? Що се отнася до Колорадо, сериозен ли си? Очакваш Плевнелиев да си монтира фона ли? Някой техник е направил гаф, как точно той е виновен за това? Ок, сбъркал Чехословакия, Дони и Борис имаш ли представа какви плетеници правят? Дони колко пъти цели държави бъркаше? Пак не е нещо съществено за мен. Що се отнася до Путин, подкрепям го на 100%. Това беше единственото държавническо поведение по отношение русия от много години. Вероятно от както Костов изгони малко "дипломати", не им остави въздушен коридор за Югославия и тн. Единствено ме дразнеше с поведението си на тема екология, полове и обама, но как и да е.
Изобщо не може да се сравнява с цирковете на Гоце. Не ми е идеала далеч за държавник, но на фона на гоце и пилотчето, е няма място за сравнение.
С кое не си съгласен, по-точно ? Относно митинга е изключително смехотворно, понеже в днешно време сульо и пульо се изкарват активни дисиденти срещу едновремешният строй. Специално пък Росен Плевнелиев, какъв дисидент е ? Че той е бил член на БКП, родителите му също. Даже баща му е отговарял за сектор "Култура и образование". Това е смехотворното в случаят. Да не би да са ги карали на сила, да стават комунисти ? Айде стига... А през 5 минути плюеше по комунистите, ченгетата, Русия и т.н. Това не е ли смешно ? Бил изрисувал с черен флумастер на тапетът си в студентското общежитие "Долу БКП", веднага като чули, че бай Тошо е бил свален и излезли да протестират срещу партията.

Иначе е описателен...
Относно "Колорадо" ? Какво му е извинението ? Този човек нали работи с екип, би трябвало да е наясно, как ще изглежда новогодишната му реч от "А" до "Я". Нали се очаква този човек да види и фонът на който ще говори. Няма извинения тук, колкото е виновен идиотът, който не прави разлика между връх Мусала и Елбърт, толкова е виновна и тази която му е писала речта, толкова е виновен и той.
Относно Русия и Путин. Това не е позиция, пич... Тоя човек говори глупости като обикновен апаратчик, това не е никаква позиция. Някой му шушне да плюе по "ватенките" и техният президент и той го прави. Сега ми е много забавно, че си е набелязал Румен Радев за мишена и нон-стоп го критикува. Въпросът е от каква камбанария критикува Румен Радев...
Още един пример ще ти дам. По време на визита при папата му подари 200 килограмово великденско яйце със специална позлата. Всичко хубаво, ама по това време правителството на ГЕРБ бе замразило всички доходи, дума не даваше да се издума за увеличение на заплати, а пенсии, а тази политическа карикатура тръгва да връчва толкова луксозен подарък, че смути дори и папата, както и неговият протокол.
Или когато поздрави Христо Пимпирев за постижението му, че е първият българин стъпил Южният полюс. Само, дето той е третият...
Или когато по време на 3-ти март през 2012-та, не обели и дума за Русия. Не за друго, ами все пак те са нашите освободители. Знам, че това е много тежко за приемане от наши съфорумци, ама... Факти са си факти !
Thsmith написа:И как изобщо може да наричаш пилотчето адекватен? Той е най-неадекватния ни президент изобщо. Няма грам идея какво прави. Стана президент с открито непрозрачна и лъжлива кампания и набиране на средства, а говори за морал и корупция. Да каже за циганите, които дариха по 400 лв, колко бяха? 2000 човека ли? Откъде се взеха тези пари и тези дарители за да не финансира БСП кампанията му официално, а да е "независим"? Цирковете на жена му изобщо да не ги коментирам. Ами СРС-та? Позициите му са абсурди и няма нито едно адекватно включване. Той изобщо нз къде се намира.
И го казвам като човек, който силно не харесва герб и изобщо не отрича, че те са създали държава в държавата и използват различните институции като бухалки за изнудване.
Че коя партия, кой президент и т.н. не са използвали циганските гласове за политически лост за да се наберат до властта ? Аз изобщо не знам да има такъв. Това е положението, пич... Няма какво да се лъжем, тези "хора" се използват за изборите от абсолютно всички партии без изключение. От край време е било така. Писах ти за Алеко Константинов и изборите през 1894-та.
Иначе за цирковете на съпругата му си прав, тук съм абсолютно на едно мнение с теб. Много глупости плещи, имам чувството, че се възползва от популярността си.
Oтносно позицията му, не виждам, кое му е "абсурдното". "Абсурдна" е позицията на ГЕРБ, понеже не искат да пуснат властта то при толкова много хора, които са излезли да протестират. Да, доста от тях са платени, но това ни е нивото, няма какво да се лъжем. И на протестите през 1997-ма пак бяха такива, нали ?