barca4ever написа:как така не коментирате Титаник![]()
Хаха, точно го коментирах!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
barca4ever написа:как така не коментирате Титаник![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

fr3ak_boy написа:hajitsu написа:На мен лично Алеко и Яворов ми бяха най-скучните автори за матурата, но всеки си има виждания на нещата. "Железният светилник" и "Тютюн" са далеч по интригуващи творби, но пък за тях човек трябва да е по-големичък, за да хване смисъла. На дечурлига като вас идеята няма да влезе в главата дори...
Нима намекваш, че "бай Ганьо" и "Разни хора - разни идеали" са по-малки смислени от "Железният светилник" и "Тютюн"?
barca4ever написа:аз Железния светил го четох миналото лято, не ми хареса много много, Тютюн няма и да го чета , щото шанса да дадат роман на матура е минимален![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

barca4ever написа:fr3ak_boy написа:hajitsu написа:На мен лично Алеко и Яворов ми бяха най-скучните автори за матурата, но всеки си има виждания на нещата. "Железният светилник" и "Тютюн" са далеч по интригуващи творби, но пък за тях човек трябва да е по-големичък, за да хване смисъла. На дечурлига като вас идеята няма да влезе в главата дори...
Нима намекваш, че "бай Ганьо" и "Разни хора - разни идеали" са по-малки смислени от "Железният светилник" и "Тютюн"?
аз Железния светил го четох миналото лято, не ми хареса много много, Тютюн няма и да го чета , щото шанса да дадат роман на матура е минимален![]()
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100hajitsu написа:fr3ak_boy написа:hajitsu написа:fr3ak_boy написа:hajitsu написа:На мен лично Алеко и Яворов ми бяха най-скучните автори за матурата, но всеки си има виждания на нещата. "Железният светилник" и "Тютюн" са далеч по интригуващи творби, но пък за тях човек трябва да е по-големичък, за да хване смисъла. На дечурлига като вас идеята няма да влезе в главата дори...
Фейлетоните не са, но за Бай ти Ганя може да поспорим при положение, че се изучава от хлапетата в 4-5 клас.
Хващайки твоята логика, аз да разбирам ли, че "Малкият принц" е детска книжка, защото се учи в малките класове?
Детска не, но за да се учи тогава, явно може да се възприема от хора с по-слабо развита логика и по-малък опит, каквито са децата. За някои неща просто трябва да си достатъчно зрял, а не умен. По същия начин мога да те запитам защо психологията, философията и разновидностите им се изучават от 9 клас, а не от "малките"?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
hajitsu написа:barca4ever написа:fr3ak_boy написа:hajitsu написа:На мен лично Алеко и Яворов ми бяха най-скучните автори за матурата, но всеки си има виждания на нещата. "Железният светилник" и "Тютюн" са далеч по интригуващи творби, но пък за тях човек трябва да е по-големичък, за да хване смисъла. На дечурлига като вас идеята няма да влезе в главата дори...
аз Железния светил го четох миналото лято, не ми хареса много много, Тютюн няма и да го чета , щото шанса да дадат роман на матура е минимален![]()
Детската логика, отново... Разрови се малко из архивите и виж колко пъти са давали роман.
Жокер - само "Под игото" са го давали поне два пъти.
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100barca4ever написа:На Далчев изкарах 2 шестици първия срок![]()

fr3ak_boy написа:Няма логика да се намесват други науки.
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта