язе написа:Thsmith написа:язе написа:
Братле, по онова време отношенията ни с Турция и Гърция, бяха повече от враждебни. Тоест, ситуацията беше същата...
Абе какви отношения, отношенията на група терористи а.к.а комунисти с НАТО. Все едно са тръгнали да ни превземат. Израелците са заобиколени точно от диви зверове и трябва да се борят за оцеляването си. Не е проблемът, че Биби и някой талибан се мразят, а изобщо съществуването на Израел.
В този регион, а и не само в него дивия звяр е Израел, но ти си твърде малък за да го проумееш.
Аз знам, че голям го вадите, но ми е много интересно къде би прекарал 1 година или 1 месец. Не цял живот, а относително кратък период. В някоя от пещерите на Али Баба (иран, ирак, афганистан, либия, палестина, СА и етк) или в Тел Авив

Къде би завел детето и кои от тези съседи би приел за съквартиранти в жилището ти, дори тук?
Можеш да отговориш честно или да излъжеш. Избора е твой, но отговора е ясен за всички, дори за жечко. От него следва и заключението кой е "див звяр"

THE G.A.M.E написа:Влоговете в родните банки надхвърлиха 40 милиарда лева.
Нямало пари в България, а ?

"Или яж богато, или спи спокойно."Протестантската етика и духът на капитализма Макс ВеберЯвно е, че за един Българин е по привлекателен сънят.