Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 25 фев 2016 15:37

fcb_bg написа:
v.r.s. написа:
Player написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:Борисов както е отишъл на гости на евреите, барем ще се сети ли да хвърли едно око на тяхната ограда и начинът по който се охранява тя? Или пак ще минем с добър пиар и глупости за газови доставки?
Ами да вземе и да ги пита как се справят с тамошните мутри, които бият мъж и жена на шосе в Тел Авив, защото са посмяли да свирнат с клаксона на наглите помияри - охраната на някой местен мафиот. Ше му ева и стабилността и управлението и измамите!

Баце им инспектирал магистралите, няма се занимава с глупости. :lol:

На следващите избори, на този който пусне глас за ГЕРБ, му пожелавам да има вечна ерекция и силни пристъпи на дискова херния.

Преди да кълнеш много от хората, вземи кажи кой с какво е по-различен от ГЕРБ.

Че ти не знаеш ли кой, това са Волен Сидеров и неговата Атака. Единствено той обещава 1000 лева минимална заплата и 500 лева минимална пенсия, но народа явно е прост и не ги иска, след като не гласува за него.

Бе не така грубо и ти с винкело де.... ;)
От всички ми допадат най-много НФСБ. След като 1000 боклука се пробваха досега с властта, бих гласувал за тях за да им дам шанс.

Ба, Атака 2, малко лайна ядоха за Герб и Баце, като влязоха в парламента, друга плоча завъртяха.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2016 15:44

ivan56 написа:
Ба, Атака 2, малко лайна ядоха за Герб и Баце, като влязоха в парламента, друга плоча завъртяха.

Ами доста са над АТАКА. Ядоха лайната преди коалицията, после спряха, сега пак започнаха. Верно, по-леко го дават, ама почесват гербавите. Симеонов не ми е най-симпатичния човек на земята, ама има доста добри предложения, които не може да прокара с неговата бройка депутати.
След като се нагледах досега на кавали, предпочитам да дойде някой на когото оше не съм му викал кавал. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2016 15:59

Охооо, износ на сирене за Израел? Ма пак ли "Лакрима" е пробутвал Борисов както в Китай? Мама ви мръсна, черва оплетени!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 фев 2016 16:05

fcb_bg написа: Ами доста са над АТАКА. Ядоха лайната преди коалицията, после спряха, сега пак започнаха. Верно, по-леко го дават, ама почесват гербавите. Симеонов не ми е най-симпатичния човек на земята, ама има доста добри предложения, които не може да прокара с неговата бройка депутати.
След като се нагледах досега на кавали, предпочитам да дойде някой на когото оше не съм му викал кавал. ;)

Разбирам че искаш по добра и честна партия на власт, ама разбери че такава няма. Търсиш под вола тела, но може да намериш само нещо друго. Това че дадени не са били на власт не значи, че е достатъчен аргумент за да бъдат пратени там. И не става с един или двама души. Дори да отидеш ти и да станеш премиер и искаш всичко да бъде наред, как ще го направиш сам? Можеш ли да спреш далаверите на митницата сам? Можеш ли да направи така че всеки инспектор да си върши съвестно и качествено работата. Че в полицията, образованието и медицината ще спрат с корупцията и далаверите за сметка на държавата. Че общините няма да крадат? Не става с един и двама. Някаква утопия гониш и няма никога да я стигнеш. Трябва всички да се променят и това не става с един човек. Може насила ако е с диктатура, но това изобщо не трябва да се случва, защото е най-порочната практика и въртене в кръг. Гледай си живота и не чакай чудеса, защото ги няма.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2016 16:11

Player написа:
fcb_bg написа: Ами доста са над АТАКА. Ядоха лайната преди коалицията, после спряха, сега пак започнаха. Верно, по-леко го дават, ама почесват гербавите. Симеонов не ми е най-симпатичния човек на земята, ама има доста добри предложения, които не може да прокара с неговата бройка депутати.

Разбирам че искаш по добра и честна партия на власт, ама разбери че такава няма. Търсиш под вола тела, но може да намериш само нещо друго. Това че дадени не са били на власт не значи, че е достатъчен аргумент за да бъдат пратени там. И не става с един или двама души. Дори да отидеш ти и да станеш премиер и искаш всичко да бъде наред, как ще го направиш сам? Можеш ли да спреш далаверите на митницата сам? Можеш ли да направи така че всеки инспектор да си върши съвестно и качествено работата. Че в полицията, образованието и медицината ще спрат с корупцията и далаверите за сметка на държавата. Че общините няма да крадат? Не става с един и двама. Някаква утопия гониш и няма никога да я стигнеш. Трябва всички да се променят и това не става с един човек. Може насила ако е с диктатура, но това изобщо не трябва да се случва, защото е най-порочната практика и въртене в кръг. Гледай си живота и не чакай чудеса, защото ги няма.

Ами ше те взема с мен, още няколко от форума ще ги направим съдии и кат влезнат 1000 човека в кауша и ако не са ни отстреляли, работата ше тръгне да се оправя.
Аз не искам перфектната справедливост, ама поне малко да му прилича бе, да им еба майката нагла ненаядена.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 фев 2016 16:34

fcb_bg написа: Ами ше те взема с мен, още няколко от форума ще ги направим съдии и кат влезнат 1000 човека в кауша и ако не са ни отстреляли, работата ше тръгне да се оправя.
Аз не искам перфектната справедливост, ама поне малко да му прилича бе, да им еба майката нагла ненаядена.

Няколко човека са ми казвали да отида в политиката, но на всички съм казал, че ми се живее, защото не понасям несправедливости, лъжи и измами и хич не си трая. С не един и двама приятели и познати и от двата пола съм си развалял отношенията, защото ги укорявам за това как използват разни средства и почти нищо не работят. Някоя стават шефове по фирми и го дават на седене и говорене по цял ден. Научиш ли някой че може да седи и да вади пари- само това ще прави. А мое мнение е че този най-горе с най-големите пари трябва да работи най-много. Но всеки разбира това че да бъде шеф е да се напряга и да му слугуват. Пробиват си път го горни позиции много нахални, много подли и много леки хора. Добрите и честните стоят долу и ги мачкат, защото не минават през трупове, за да си почешат егото и да бъдат едни добре платени работници на социални помощи. Важи са всички сфери. А с такива хора отгоре, справедливост не търси, не перфектна, а дори имитация на нея няма да видиш, защото от мързеливи, подли и корумпирани хора, справедливост не чакай. Само ако е в техен интерес иначе никога.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 25 фев 2016 16:56

Големите умове обсъждат идеи, средните събития, малките-хора.

Проблемът на българите е, че представляват съвкупност от малки умове и липсват идеи.

Какво бих направил аз? Облагане на банките с процент от печалбата им, реализиране на инвестиции в икономиката чрез държавна банка, текст в закона, който осъжда магистрат за грешно написано заключение, защита на бг пазара от чужди стоки, т.к. Бг пазара генерира работни места, национализация на енергетика, транспорт, здравеопазване, защото са от националната сигурност.

Корупцията съществува, защото служителите са ниско платени. Ако хората получаваха достойно заплащане, няма да има и корупция, а системата ще е честна.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 фев 2016 17:23

il4o_iliew написа:Големите умове обсъждат идеи, средните събития, малките-хора.

Проблемът на българите е, че представляват съвкупност от малки умове и липсват идеи.

Какво бих направил аз? Облагане на банките с процент от печалбата им, реализиране на инвестиции в икономиката чрез държавна банка, текст в закона, който осъжда магистрат за грешно написано заключение, защита на бг пазара от чужди стоки, т.к. Бг пазара генерира работни места, национализация на енергетика, транспорт, здравеопазване, защото са от националната сигурност.

Корупцията съществува, защото служителите са ниско платени. Ако хората получаваха достойно заплащане, няма да има и корупция, а системата ще е честна.

Национализация е грешна идея. Трябва държавата да има участие в основните звена или като процент или като нейна фирма но не и национализация. Защото сега имаме държава, но реално всичко е частно. Какво ще стане ако всички частници решат да не произвеждат пшеница или частника с железниците ги спре. Всеки частник може да си спре бизнеса временно или да го продаде, да го намали или занемари. И ако е от национално значение какво правим като държава. Всеки частник може да измисли оправдание за да увеличи цената си и държавата излиза рекетирана, както в енергетиката например. Трябва да има и държавна фирма, която да е конкурентна на частните и работниците там да забравят за държавното работно време и почивни дни, което е пагубно в момента. И на мен са ми предлагали държавна работа като довод ми дават всичките им облаги, но съм казал, че не понасям повечето им неща и бюрокрация и идиотщина.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 фев 2016 17:59

Player написа:
fcb_bg написа: Ами ше те взема с мен, още няколко от форума ще ги направим съдии и кат влезнат 1000 човека в кауша и ако не са ни отстреляли, работата ше тръгне да се оправя.

Няколко човека са ми казвали да отида в политиката, но на всички съм казал, че ми се живее, защото не понасям несправедливости, лъжи и измами и хич не си трая. С не един и двама приятели и познати и от двата пола съм си развалял отношенията, защото ги укорявам за това как използват разни средства и почти нищо не работят. Някоя стават шефове по фирми и го дават на седене и говорене по цял ден. Научиш ли някой че може да седи и да вади пари- само това ще прави. А мое мнение е че този най-горе с най-големите пари трябва да работи най-много. Но всеки разбира това че да бъде шеф е да се напряга и да му слугуват. Пробиват си път го горни позиции много нахални, много подли и много леки хора. Добрите и честните стоят долу и ги мачкат, защото не минават през трупове, за да си почешат егото и да бъдат едни добре платени работници на социални помощи. Важи са всички сфери. А с такива хора отгоре, справедливост не търси, не перфектна, а дори имитация на нея няма да видиш, защото от мързеливи, подли и корумпирани хора, справедливост не чакай. Само ако е в техен интерес иначе никога.

Разбираш ли колко му е било трудно на Васил Левски да прави революция? Дано не й трябват още 5 века на тази държава за читава съдебна реформа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 фев 2016 18:44

fcb_bg написа:
boabbb написа:Нашите превозвачи са им трошили тракторите ... Да ги запалят, бе, майка им да *ба :evil: :evil:

Русия и Украйна се разбраха за преминаване на ТИР товарите през териториите си, ние тука 2 европейски държави не можем 2-ри месец, ма инак акъл даваме на всички...

Нас не ни намесвай, всичко е дело на гръцката измет, на византийските боклуци.

Ние, когато имаме претенции, ги излагаме пред парламента ни, не затваряме граници.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”