На коя партия симпатизирате ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE CHAMPIONS
Re: На коя партия симпатизирате ?
Не може да се взема насериозно една анкета в която може да се гласува от 1 ИП-адрес неограничен брой пъти(само ти трябват и-мейли в запас). извинявам се на администраторите на сайта,но такива неограничения на вашите анкети,предразполагат към недостоверни резултати
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Хора които не са живели преди 89 година да не дават мнения и оценки за неща които не са преживели а само са чели и чули от някого.Нито искам да убеждавам някой нито да споря всеки си има глава сам си преценява кое е правилно кое е добро и кое ще остане в историята.Ето малки сравнения през така наречения комунизъм 5дневна работна седмица по 8 часа-демокрация капитализъм 6дневна 10-12часа, отпуски комунизъм 20-30 дни, демокрация по кодекс на труда-20дни в действителност болшинството работещи най много една седмица или ги пускат когато нямат достатъчно работа .Почивка на море през комунизма карта за 14-18 дни 20-30лева на човек за деца наполовина като вкл закуска ,обяд ,вечеря,някои семейства като моето ходеха и на море и на планина около20-25 дни-демокрация почивка на море най-много 7 дни цените всички е ясно какви са квартира на човек най малко 12-15 лв на ден, отделно за храна не ми се смята.Здравеопазване и зъболекарски услуги през комунизма -безплатни наистина влизаш в болница и докато не се уверят лекарите че си излекуван не те изписват.Демокрация здравеопазване плащаш за всичко и къде лекуван недолекуван те изписват че идват следващите на които трябва да им вземат парите . За зъболекарските услуги няма какво да говорим цените са умопомрачителни лекуване на пулпит най малко 70 лв-демокрация.Имам и още но вече ми се спи.
grasiani написа:Хора които не са живели преди 89 година да не дават мнения и оценки за неща които не са преживели а само са чели и чули от някого.Нито искам да убеждавам някой нито да споря всеки си има глава сам си преценява кое е правилно кое е добро и кое ще остане в историята.Ето малки сравнения през така наречения комунизъм 5дневна работна седмица по 8 часа-демокрация капитализъм 6дневна 10-12часа, отпуски комунизъм 20-30 дни, демокрация по кодекс на труда-20дни в действителност болшинството работещи най много една седмица или ги пускат когато нямат достатъчно работа .Почивка на море през комунизма карта за 14-18 дни 20-30лева на човек за деца наполовина като вкл закуска ,обяд ,вечеря,някои семейства като моето ходеха и на море и на планина около20-25 дни-демокрация почивка на море най-много 7 дни цените всички е ясно какви са квартира на човек най малко 12-15 лв на ден, отделно за храна не ми се смята.Здравеопазване и зъболекарски услуги през комунизма -безплатни наистина влизаш в болница и докато не се уверят лекарите че си излекуван не те изписват.Демокрация здравеопазване плащаш за всичко и къде лекуван недолекуван те изписват че идват следващите на които трябва да им вземат парите . За зъболекарските услуги няма какво да говорим цените са умопомрачителни лекуване на пулпит най малко 70 лв-демокрация.Имам и още но вече ми се спи.
Били сме социална държава. Какво по-логично от изреденото от теб до момента ? Но ми е много интересно всички които милеете за "бай Тошовото" време, бихте ли се отказали от всички съвременни удобства, за да се върнете в спокойното и скучно ежедневие ? Мисля си, че дори и да го направите, няма да издържите особено дълго.
Хитлерюгенд 
Не разбирам от политика, пък и съм сравнително малък, но в случаите, в които е трябвало да гласувам съм го направил за българска партия! Болно ми е като вийдам турци да ни оправляват!!! Иначе гласувах за Бойко и за момента не виждам друга алтернатива, БСП не направиха нищо поне за мен. Но както казах не разбирам от политика.Всичките са ми еднакви. Но това не значи че не трябва да се гласува, защото така сами пак ще си турим полумесеца. Така го виждам аз. 

-Мирослав Найденов : Един от най-некомпетентните министри на ГЕРБ. Добър политик, на приказки, но на работа
. Постоянно протестират земеделци от всички отрасли. На световната борса пшеницата върви надолу, а тук хлябаси стой един лев и т.н.
-Росен Плевнелиев : Обвит е в една много луксозна опаковка, но не могат да му се отрекат някой неща, които прави. Да не забравяме, че го гласят за президент
- Томислав Дончев : 40 % усвояване от еврофондовете, не ми се виждат никак добра работа.
- Кристалина Георгиева : Силно впечетление ми направи едно нейно интервю след заметресението в Япония. Когато обясняваше за мащабите на кризата и как можем да помогнем на японците, една журналистка я попита за мнението и за икономиката на България, безработицата в нашата страна, а тя както обясняваше изведнъж каза, че има много работа и сега не може да каже нищо по-този въпрос, след което прекрати интервюто. Просто можеше да каже, нещата са зле, много зле и няма светлина в тунела. Обаче нали ще засегне олигофренското си племенниче и Фюрера Бойко ако го каже и замълча, защото преклонена глава сабя не я сече. Когато страна не върви го кажи, а не се навеждай, колкото и да си интелегентен.
- Цветан Цветанов : Само факта, че контрабандата се увеличи трикратно от както е министър трябва да ни говори много. Това са десетки милиарди загуби на държавата. Акции с прекалено много показност, повечето от които не доведоха до осъдителни присъди. Ясен е на всички Цецко, що за стока е!
-Росен Плевнелиев : Обвит е в една много луксозна опаковка, но не могат да му се отрекат някой неща, които прави. Да не забравяме, че го гласят за президент
- Томислав Дончев : 40 % усвояване от еврофондовете, не ми се виждат никак добра работа.
- Кристалина Георгиева : Силно впечетление ми направи едно нейно интервю след заметресението в Япония. Когато обясняваше за мащабите на кризата и как можем да помогнем на японците, една журналистка я попита за мнението и за икономиката на България, безработицата в нашата страна, а тя както обясняваше изведнъж каза, че има много работа и сега не може да каже нищо по-този въпрос, след което прекрати интервюто. Просто можеше да каже, нещата са зле, много зле и няма светлина в тунела. Обаче нали ще засегне олигофренското си племенниче и Фюрера Бойко ако го каже и замълча, защото преклонена глава сабя не я сече. Когато страна не върви го кажи, а не се навеждай, колкото и да си интелегентен.
- Цветан Цветанов : Само факта, че контрабандата се увеличи трикратно от както е министър трябва да ни говори много. Това са десетки милиарди загуби на държавата. Акции с прекалено много показност, повечето от които не доведоха до осъдителни присъди. Ясен е на всички Цецко, що за стока е!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Я ми посочи,тогава алтернатива според твоите разбирания за добър министър ? Кажи ми от БСП,ДПС или от СДС някой,които щеше да бъде по-кадърен.
grasiani написа:Хора които не са живели преди 89 година да не дават мнения и оценки за неща които не са преживели а само са чели и чули от някого.Нито искам да убеждавам някой нито да споря всеки си има глава сам си преценява кое е правилно кое е добро и кое ще остане в историята.Ето малки сравнения през така наречения комунизъм 5дневна работна седмица по 8 часа-демокрация капитализъм 6дневна 10-12часа, отпуски комунизъм 20-30 дни, демокрация по кодекс на труда-20дни в действителност болшинството работещи най много една седмица или ги пускат когато нямат достатъчно работа .Почивка на море през комунизма карта за 14-18 дни 20-30лева на човек за деца наполовина като вкл закуска ,обяд ,вечеря,някои семейства като моето ходеха и на море и на планина около20-25 дни-демокрация почивка на море най-много 7 дни цените всички е ясно какви са квартира на човек най малко 12-15 лв на ден, отделно за храна не ми се смята.Здравеопазване и зъболекарски услуги през комунизма -безплатни наистина влизаш в болница и докато не се уверят лекарите че си излекуван не те изписват.Демокрация здравеопазване плащаш за всичко и къде лекуван недолекуван те изписват че идват следващите на които трябва да им вземат парите . За зъболекарските услуги няма какво да говорим цените са умопомрачителни лекуване на пулпит най малко 70 лв-демокрация.Имам и още но вече ми се спи.
В Северна Корея и Куба е още така ... мисля че няма да ти е трудно да се "уредиш" там ... успех.
от MoNteSo на 15 Апр 2011 00:49
Били сме социална държава. Какво по-логично от изреденото от теб до момента ? Но ми е много интересно всички които милеете за "бай Тошовото" време, бихте ли се отказали от всички съвременни удобства, за да се върнете в спокойното и скучно ежедневие ? Мисля си, че дори и да го направите, няма да издържите особено дълго.
Аз бих се отказал от доста от сегашните екстри,за да се върне времето на 80-те.Тогава нямах комп,GSM,скъпата ми западна кола,имахме москвич 412,но се живееше много по-истински,на морето не беше така циментирано и сега ходя,но вече ме изморява от претрупването,всеки ден бях на стадиона дори и след тренировка с приятелите ми,а сега не мога да накарам дъщеря ми да остави шибания комп и да иде да поспортува.Моята теория е,че социализма е най-добрия строй,но изпълнен от грешните хора.Като цяло човечеството не е дорасло за този строй.Докато има алчност,злоба,завист и т.н. този строй ще е обречен.
Грешките на комунистите като лагерите,липсата на свободно слово,цска са перодиктувани от страхът на ръководителите,че ако не контролират силово и пропагандно ситуацията, може да загубят властта и други да се ползват от нея.
Гласувах за ГЕРБ и вероятно пак ще гласувам за тях.
Последна промяна от caci на 15 апр 2011 09:22, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Gateca написа:- Цветан Цветанов : Само факта, че контрабандата се увеличи трикратно от както е министър трябва да ни говори много. Това са десетки милиарди загуби на държавата. Акции с прекалено много показност, повечето от които не доведоха до осъдителни присъди. Ясен е на всички Цецко, що за стока е!
Kак по точно се разбира, че контрабандната се е увеличила трикратно? По каква статистика? Не се заяждам просто питам, защото единствения начин по който може да се определи е от това колко контрабада е заловена. Което би могло да значи, че контрола върху контрабандата е увеличен три пъти. Другите източници на подобна статистика са авера на братя Галеви Р. Петков, за него коментара е излишен, както и измислените статистически проучания,където питат 3 баби и вадят статистика по телевизията