Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 17:09

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Брой си стотинките и залагай във Форекс, мишко заспала.

"Във" ? Къде "във" бе, моето пате 8-) Що сами си вкарвате автоголчета постоянно, така и не ми става ясно. Хем сте неуки и неграмтни, хем не го криете 8-) Не мога да ви разбера 8-)

Опаааааааааааааааааааааааааааааааааааа, Станко-мангалко. :lol:

http://kaksepishe.com/v-vav/

Кажи сега, как ви се казва хасковското гето и колко чавета сте под един покрив? :mrgreen:

Нещо явно не си ме разбрал 8-) Което не е никаква изненада за мен, предвид особеностите и нивото на съвременото БГ образование 8-) Не е "във", а "на" 8-) Минимална разлика, а 8-) Така че тия линкове и да ги даваш, и да не ги даваш, все си е тая. Пишеш за неща, от които цент не вдяваш 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2016 17:10

1982 написа:Ама много територии заграбва СССР точно след този "пакт за ненападение" ??! Па и дружно с Германия нападат Полша ..... тц, тц ...

Нищо не заграбва, просто връща територии, които Руската Империя е владеела векове наред, конкретно финландците са си виновни сами, латишите също.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 17:13

CTAHKO написа:Нещо явно не си ме разбрал 8-) Което не е никаква изненада за мен, предвид особеностите и нивото на съвременото БГ образование 8-) Не е "във", а "на" 8-) Минимална разлика, а 8-) Така че тия линкове и да ги даваш, и да не ги даваш, все си е тая. Пишеш за неща, от които цент не вдяваш 8-)

Ама разбира се. :lol: Така ще кажеш. :mrgreen:

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ама много територии заграбва СССР точно след този "пакт за ненападение" ??! Па и дружно с Германия нападат Полша ..... тц, тц ...

Нищо не заграбва, просто връща територии, които Руската Империя е владеела векове наред, конкретно финландците са си виновни сами, латишите също.

Естествено. :lol: Руската Империя - най-законната империя в цял свят и цялата история, като всяко нейно действие е напълно легално и легитимно, а международното право трябва да се нагажда според историческите факти около владението на Дарт Вейдър. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 май 2016 17:14

HoUs4oOL написа:

Така е, всички сами са си виновни, СССР винаги е невинен. :| :| :mrgreen: :mrgreen: Той не е искал никого да напада и да му взима земите, просто са го принудили. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 17:14

1982 написа:Стига с тия евтини номерца - "а вие защо биете негрите". ;) ;) Тоя номер с изместването на темата няма да стане.

Ами щото ги биете 8-) До кога, питам аз 8-) Ще ги биете и после ще ни държите сметка, как ние да бием нашите 8-) Спрете да ги биете и никой, нищо няма да може да ви каже 8-)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 09 май 2016 17:15

Честит Ден на победата на всички доблестни мъже във форума, гейовете да си празнуват деня на Европа.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 09 май 2016 17:15

sin4ec написа:
1982 написа:
Точно си е съюз, не е никакъв пакт за ненападение .... неслучайно, дни след подписването му, пада първата жертва - Полша е нападната първо от Германия, а малко по-късно и от СССР. ;)

Няма такова нещо като съюз. Пактът Молотов-Рибентроп си е договор за ненападение и нищо повече. За Хитлер той е нужен, за да пусне военната си машина в действие. Сталин пък всячески се стреми да избегне общ западен фронт срещу СССР, както и да отложи максимално във времето войната, за която не е готов. Тайни договорености относно новата граница има, но съюз-категорично не!

абе баш си е съюз. Сталин си отглежда Ледоразбивача, след който да "освободи" цяла Европа. Освен подялбата на Полша секретния протокол към Молотов - Рибентроп засяга и "освобождаването" на Литва, Латвия, Естония и Северна Буковина. Заради ограниченията от ПСВ наложени на Германия в Русия се обучават и танкисти, и летци, и моряци, изнасят се влакове с гориво, алуминий, стомана, въглища, целулоза, зърно, картофи и какво ли още не. Има влакове на път дори и по време на първите удари на 22.06

СССР помага и "интернационално" - комунистите в много страни, вкл. нашите лайна бъдещи партизани - агитират в полза на Молотов-Рибентроп и за присъединяване към Остта. После се обръща палачинката и безродниците стават партизани, но оня сопол ботевиста, дето се включи наскоро, не го знае това. Сътрудничеството е и по партийна линия - въпреки, че на практика са монарси, и Сталин и Хитлер ръководят социалистически партии - да живей работническата класа и т.н. "Пролетарии от всички страни - съединявайте се" е лозунг на немските марксисти - ходят си на гости, четат лекции и доклади. За съвместния парад в Брест, когато двете армии се срещат, избиват полския гарнизон и си правят парти с парад по случая, немски офицери разказват колко яко било и как са се чувствали сякаш са със стари бойни другари

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 17:16

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Брой си стотинките и залагай във Форекс, мишко заспала.

"Във" ? Къде "във" бе, моето пате 8-) Що сами си вкарвате автоголчета постоянно, така и не ми става ясно. Хем сте неуки и неграмтни, хем не го криете 8-) Не мога да ви разбера 8-)

Опаааааааааааааааааааааааааааааааааааа, Станко-мангалко. :lol:

http://kaksepishe.com/v-vav/

Кажи сега, как ви се казва хасковското гето и колко чавета сте под един покрив? :mrgreen:

Нещо явно не си ме разбрал 8-) Което не е никаква изненада за мен, предвид особеностите и нивото на съвременото БГ образование 8-) Не е "във", а "на" 8-) Минимална разлика, а 8-) Така че тия линкове и да ги даваш, и да не ги даваш, все си е тая. Пишеш за неща, от които цент не вдяваш 8-)

Станко бре, дипломатите залагат във Форекс! Ние с тебе, щото сме прости, търгуваме чрез Форекс...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 17:17

diplomat написа:
CTAHKO написа:Нещо явно не си ме разбрал 8-) Което не е никаква изненада за мен, предвид особеностите и нивото на съвременото БГ образование 8-) Не е "във", а "на" 8-) Минимална разлика, а 8-) Така че тия линкове и да ги даваш, и да не ги даваш, все си е тая. Пишеш за неща, от които цент не вдяваш 8-)

Ама разбира се. :lol: Така ще кажеш. :mrgreen:

Какво да кажа, като си е така 8-) Ще знам че е "на", пък ще ти държа сметка дали си написал "във" или "в" ;) Дай малко по-сериозно, моля те 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 17:18

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Точно си е съюз, не е никакъв пакт за ненападение .... неслучайно, дни след подписването му, пада първата жертва - Полша е нападната първо от Германия, а малко по-късно и от СССР. ;)

Пшеките не са жертва, а агресор.

Финландия, Литва, Латвия, Естония и Молдова също са агресори, нали ??! :lol: :lol: :lol:

Милият СССР, винаги е жертва. :| :|

Виж ся, въпросът е тъп като за първокласник - Полша агресор ли е или не?

Стига с тия евтини номерца - "а вие защо биете негрите". ;) ;) Тоя номер с изместването на темата няма да стане.

Моля? Питам те за Полша, ти биеш негрите с Финландия и Естония... Поеми дъх и се концентрирай.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”