Вън от България палячовщината Хелоуин!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Вън от България палячовщината Хелоуин!

Мнениеот pampi » 01 ное 2015 13:33

Avanti_Ragazzi написа:Работата е там, че на мен не ми пука нито за Майли Сайръс, нито за Майкъл Джаксън. Проблема е там, че не може да обиждаш някой, че слуша чуждата Майли Сайръс, ако ти самия слушаш чуждия Майкъл Джаксън или обратното? Можеш да ги обиждаш например ако слушаш Джена, която за наш ужас е българка, но не и ако слушаш ти самия чужда музика! Там е работата, а не в друго! ;)

Е браву ...! Ти като отявлен демократ, трябва да си в първите редици на защитаващите правото на всеки, който иска, да слуша чалга и да ходи на гей-паради... " за наш ужас" ... кои сте тия "нас" ми е интересно и още нещо да питам, Джена не я знам какво точно пее, ама ми обясни с какво румънската чалгарка Отилия е по-добра от нашите, та масово я въртят по всички поп-станции, за разлика от една Глория или Преслава да кажем? "Билионера" може, макар че си е чиста балканска чалга, а песните на нашите моми не могат...Аман от лицемерие в тази наша Родина...
През 1871 година Добри Войников публикува в Букурещ пиесата " Криворазбраната цивилизация" . Как за 150 години нищо не се промени в тоя наш манталитет, бе? Като я гледам имам чувството , че е написана от наш съвременник, толкова е актуална и в момента. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2015 13:41

pampi написа:
Avanti_Ragazzi написа:Работата е там, че на мен не ми пука нито за Майли Сайръс, нито за Майкъл Джаксън. Проблема е там, че не може да обиждаш някой, че слуша чуждата Майли Сайръс, ако ти самия слушаш чуждия Майкъл Джаксън или обратното? Можеш да ги обиждаш например ако слушаш Джена, която за наш ужас е българка, но не и ако слушаш ти самия чужда музика! Там е работата, а не в друго! ;)

Е браву ...! Ти като отявлен демократ, трябва да си в първите редици на защитаващите правото на всеки, който иска, да слуша чалга и да ходи на гей-паради... " за наш ужас" ... кои сте тия "нас" ми е интересно и още нещо да питам, Джена не я знам какво точно пее, ама ми обясни с какво румънската чалгарка Отилия е по-добра от нашите, та масово я въртят по всички поп-станции, за разлика от една Глория или Преслава да кажем? "Билионера" може, макар че си е чиста балканска чалга, а песните на нашите моми не могат...Аман от лицемерие в тази наша Родина...
През 1871 година Добри Войников публикува в Букурещ пиесата " Криворазбраната цивилизация" . Как за 150 години нищо не се промени в тоя наш манталитет, бе? Като я гледам имам чувството , че е написана от наш съвременник, толкова е актуална и в момента. 8-)

"Бонжур, бонжур..пардон, пардон! Ох, на мама френчетата!" :mrgreen:

Много си прав, особено в маркираното.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 01 ное 2015 13:43

pampi написа:

Смешно е как не разбираш, че всяка чалга е боклук, независимо от коя балканска дупка е изпълзяла. Тия "нас" сме 2-та процента нормални хора, всичко друго е чалга. И кое точно не въртят, че не разбрах, аз накъдето и да се обърна все "нашите моми" гледам?!
И все пак, като демократ, да, защитавам правото на всеки простак да слуша чалга и смятам, че то е свещено и неприкосновено. Простотията не трябва да бъде цензурирана в никакъв случай, и слава богу, не е. Всеки трябва да бъде оставен да простее колкото му душа иска и интелект позволява. В това число слагам и св. Валентин и Хелоуин, те са чалгата на празниците. Само не ми обяснявай колко са различни от това пияни голи чичаци да се боричкат за кръст в реката, в която си изхвърлят боклука през останалото време. Ама това е добро, те е гениално, щото видиш ли, "народа" го е измислил. Е, народа е прост като гуменка, и въпреки всичките си претенции с нищо не е по-добър от американския прост народ, или от който и да било друг прост народ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 01 ное 2015 13:48

Всеки има право да слуша каквото си иска, дали Джена, дали Криско, дали Кондьо, дали Сепултура или пък Тайлър Суифт и Лейди Гага! Това е личен избор и право на всеки! И никъде не съм написал, че някой няма право да ги слуша! :o
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2015 13:54

dafquezz написа:
pampi написа:

Смешно е как не разбираш, че всяка чалга е боклук, независимо от коя балканска дупка е изпълзяла. Тия "нас" сме 2-та процента нормални хора, всичко друго е чалга. И кое точно не въртят, че не разбрах, аз накъдето и да се обърна все "нашите моми" гледам?!
И все пак, като демократ, да, защитавам правото на всеки простак да слуша чалга и смятам, че то е свещено и неприкосновено. Простотията не трябва да бъде цензурирана в никакъв случай, и слава богу, не е. Всеки трябва да бъде оставен да простее колкото му душа иска и интелект позволява. В това число слагам и св. Валентин и Хелоуин, те са чалгата на празниците. Само не ми обяснявай колко са различни от това пияни голи чичаци да се боричкат за кръст в реката, в която си изхвърлят боклука през останалото време. Ама това е добро, те е гениално, щото видиш ли, "народа" го е измислил. Е, народа е прост като гуменка, и въпреки всичките си претенции с нищо не е по-добър от американския прост народ, или от който и да било друг прост народ.

По твоята логика не трябва и да се освещават бойните знамена на Гергьовден, нали?! Ами ваденето на кръста на Йордановден е стара традиция и е свързана с християнството у нас, докато с какво са свързани местните вярвания и народни традиции на англо-саксонците в България.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 01 ное 2015 13:59

Кашчей написа:По твоята логика не трябва и да се освещават бойните знамена на Гергьовден, нали?! Ами ваденето на кръста на Йордановден е стара традиция и е свързана с християнството у нас, докато с какво са свързани местните вярвания и народни традиции на англо-саксонците в България.

По моята логика ми е все тая дали ще освещават знамената на Гергьовден или не, това по никаъв начин няма да помогне или да попречи на почти несъществуващата ни армия в евентуална битка.
А да се напиеш на животно и да се плацикаш в студена мръсна река "за здраве" по никакъв начин не ми е по-различно от това да се облечеш като идиот и да се напиеш на животно с банда други идиоти. Или да купуваш червеникава повърня на 14 февруари. Все еднакво смислени дейности, просто на всеки различна част от тях му харесва. И така трябва да е. Че едното било българско, а другото не, като и двете ми изглеждат еднакво малоумни не ми пука особено.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 ное 2015 14:05

dafquezz написа:

:)
Не ти е лесен животът, пич! Като един лебед сред гъски си, мъка-а, мъка...
Сега малко по-сериозно... Основен принцип на философията и на живота- Проблемът винаги е в наблюдаващия, а не в наблюдавания обект. Не осъзнаеш ли, че проблемите се решават от вътре навън, тоест решението е винаги в твоето възприятие на външната действителност, бая шамари има да получаваш от живота... Минал съм по тоя трънлив път и бая зор видях докато се осъзная, че светът около мен не е създаден от Бог за да ми угажда и служи, напротив, аз съм пратен на тоя свят да му угаждам и служа... Нейсе, да не задълбаваме толкова навътре... :)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 01 ное 2015 14:12

dafquezz написа:
Кашчей написа:По твоята логика не трябва и да се освещават бойните знамена на Гергьовден, нали?! Ами ваденето на кръста на Йордановден е стара традиция и е свързана с християнството у нас, докато с какво са свързани местните вярвания и народни традиции на англо-саксонците в България.

По моята логика ми е все тая дали ще освещават знамената на Гергьовден или не, това по никаъв начин няма да помогне или да попречи на почти несъществуващата ни армия в евентуална битка.
А да се напиеш на животно и да се плацикаш в студена мръсна река "за здраве" по никакъв начин не ми е по-различно от това да се облечеш като идиот и да се напиеш на животно с банда други идиоти. Или да купуваш червеникава повърня на 14 февруари. Все еднакво смислени дейности, просто на всеки различна част от тях му харесва. И така трябва да е. Че едното било българско, а другото не, като и двете ми изглеждат еднакво малоумни не ми пука особено.

Без да искам ти прочетох подписа и се замислих... Преди нямахме свобода, но имахме евтино сирене. После, водени от въпросната максима, тръгнахме да търсим свободата. И отебахме евтиното сирене. Сега, пак нямаме свобода (щото гладния няма как да е свободен), но нямаме и евтино сирене... Парадокс? Едва ли. Когато тръгнеш да гониш михаля, обикновено губиш и малкото, което имаш.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 01 ное 2015 14:16

pampi, само дето аз съм си ОК, не се оплаквам, други имат проблем, било то с празници, с образователна система, с гейовете дето "дошли от Европа" и т.н.
Аз съм ОК с това, че има простаци, ОК съм с това, че са мнозинство, гледам си моя живот, ама някой си пръдльо да седне на ми обяснява какво да празнувам, какво да ям, чий зaдник да лижа и т.н. просто няма начин по който да се случи. Не, че празнувам идиотските празници на американците, но ако искам, ще ги празнувам, и никой нищо не може да ми каже.

И пак ви казвам, като ми покажете историята на браузърите си, тогава можете да ме поучавате за християнските ценности.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 ное 2015 14:25

dafquezz написа:pampi, само дето аз съм си ОК, не се оплаквам, други имат проблем, било то с празници, с образователна система, с гейовете дето "дошли от Европа" и т.н.
Аз съм ОК с това, че има простаци, ОК съм с това, че са мнозинство, гледам си моя живот, ама някой си пръдльо да седне на ми обяснява какво да празнувам, какво да ям, чий зaдник да лижа и т.н. просто няма начин по който да се случи. Не, че празнувам идиотските празници на американците, но ако искам, ще ги празнувам, и никой нищо не може да ми каже.

И пак ви казвам, като ми покажете историята на браузърите си, тогава можете да ме поучавате за християнските ценности.

Е сега пък ти... история на браузър ще ми искаш ще ми искаш... :lol:
Ей ти го направо... чисто изкуство:
http://nudes.cz/?skip=15
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”