Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars
Много добра статия на Жаклин. Размазал е по всички параграфи алчните нещастници.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
amstel_beer написа:OT18 написа:Ей тука бахти мрънкачите са се събрали. Разбирам някой да го принуждават да си плаща, а то е по желание. Аз вече се абонирах, и ако изгледам дори едно гостуване на моя любим отбор на месец съм на кяр.
Преди да започнеш да си плащаш не можеше ли да гледаш гостуванията на любимия си отбор![]()
Еми доста от тях не ги даваха. Пък и сега когато аз съм платил за телевизионните права с чиста съвест мога да си псувам Домуса, който взе да се изявява като благодетел на целият български футбол. Това е като с гласуването. Не си си мръднал гъза да идеш да гласуваш, но после 24/7 се оплакваш от политиците. Няма как да се прави професионален футбол без пари, а парите във футбола идват от феновете.
Ама ние и досега си плащахме за телевизионните права, Диема си е част от пакет програми, за които всеки месец се отчиташ на оператора ти. Той пък плаща на собствениците на Диема, за да я предоставя.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ама ние и досега си плащахме за телевизионните права, Диема си е част от пакет програми, за които всеки месец се отчиташ на оператора ти. Той пък плаща на собствениците на Диема, за да я предоставя.
Да де ама едно е да купуваш филми с Чък Норис от 1982г., друго е правата за Висшата Лига и А група. Все едно да искам по Kino Nova да ми пускат касови филми от 2014г. В един момент почва да не излиза сметката. Виж и за Висша Лига как вдигат правата всяка година, а и нали не мислиш, че Домуса плаща на БФС 5млн. и после взима по-малко от 6 от Нова. Тези пари не могат да се избият само от реклами, защото по време на мач от 90мин има 10мин. реклама, а един касов филм от 90мин. го разточват на над 2ч.
Ти не ми сравнявай Висшата лига с долнопробната помия А група.
Кажи ми едно нещо, което се е променило на добро в тоя кенеф, та да му искат още пари ?? Извинявай, ама филмите от 1982-а с Чък Норис повече си струват парите от поредния "спектакъл" на "зеления килим" на Тича или Бончук ...
Кажи ми едно нещо, което се е променило на добро в тоя кенеф, та да му искат още пари ?? Извинявай, ама филмите от 1982-а с Чък Норис повече си струват парите от поредния "спектакъл" на "зеления килим" на Тича или Бончук ...
Всеки, който се абонира за канала извършва национално предателство, поставяйки интересите на олигарсите, и то на най-противните пред интересите на народа. Ако проектът Диема Спорт бъде успешен това ще е първата крачка към изчезването на безплатния футбол у нас за зрителите. Много лесно БТВ ще премести ШЛ и италианското по Войо, а нищо чудно Евро 2016 отново да се излъчва в ефира на Диема, както Евро 2008 и то по съответния канал. А и както казах нищожна част от тези пари ще отидат при клубовете.
Можем да изтраем 2-3 месеца докато този проект отиде в клоаката на историята и да натрупаме малко рейтинг на Дарик радио, да посещаваме по-често отбора си на живо на стадиона и ако искаме да му помагаме да го правим по по-директен и ефективен начин. Нека бъдем единни поне веднъж и заприличаме на народ вместо на овце, които чакат да ги острижат за пореден път!
Можем да изтраем 2-3 месеца докато този проект отиде в клоаката на историята и да натрупаме малко рейтинг на Дарик радио, да посещаваме по-често отбора си на живо на стадиона и ако искаме да му помагаме да го правим по по-директен и ефективен начин. Нека бъдем единни поне веднъж и заприличаме на народ вместо на овце, които чакат да ги острижат за пореден път!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Току-що един приятел ми се оплака, че тези допълнителни 4 лв са му излезли 499 лв.
Та отишъл при оператора си(Нет 1) и ги попитал и му казали, че трябва да има или CA модул или приемник, за да гледа канала (съотв. 45 и 75 лв). Тъй като той е с CRT телевизор му трябва приемник, ама си казал какъв е смисъла да гледам ХД телевизия на CRT телевизор, та се принудил да отиде в Технополис и да си купи най-евтината некитайска алтернатива. Та човекът дал:
телевизор 450 лв
CA модул - 45 лв
за да стигне до заветните 4 лв
И му казали, че в следващите дни ще се обадят кога ще минат да му го настроят
така човека накрая няма да успее да гледа мачовете този уикенд
Та отишъл при оператора си(Нет 1) и ги попитал и му казали, че трябва да има или CA модул или приемник, за да гледа канала (съотв. 45 и 75 лв). Тъй като той е с CRT телевизор му трябва приемник, ама си казал какъв е смисъла да гледам ХД телевизия на CRT телевизор, та се принудил да отиде в Технополис и да си купи най-евтината некитайска алтернатива. Та човекът дал:
телевизор 450 лв
CA модул - 45 лв
за да стигне до заветните 4 лв
И му казали, че в следващите дни ще се обадят кога ще минат да му го настроят
Интериорни врати - Врати хармоника
Нека плаща твоят човек, като е будала и шаран. Ще ви ощавят и последната кожа от гърба.
- slash1912
- Контакти:
Много ми е интересно,дали работниците на Домус Ага,масово получаващи по 400 лева заплата,са задължени да се абонират 
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
В някои негови предприятия и не си получават заплатите редовно ..... абе, европейска работа, нали оня ден ни учеше, че по Европа било така, плащало се.