Емблематичните соц лакомства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

deladog

Re: Емблематичните соц лакомства

Мнениеот deladog » 16 фев 2015 15:32

Тесто от сурови гевреци от фурната до Пешеходния мост - най-добрата стръв за шаран!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 фев 2015 16:08

Станко - меродията :) хубава тема е избичил . Но аз искам старата опаковка на Пепси и старите реклами на Пепси
Кой им е ПР сега на тия шматки ?
Колкото и реклами с Дейвид Бекъм и компания да направят , никога няма да постигнат ефекта на тази!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jWA1fTTXogc[/youtube]
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 фев 2015 17:28

Не съм изчел всички мнения, но мисля че се пропуска едно много важно соц лакомство, наречено хляб. Един такъв дето се купува топъл от едни позабравени магазинчета, наречени фурни, има дебела хрупкава коричка, режеш си го сам с предварително наточен от теб нож на приятни дебели филии и си го мажеш с каквото душата поиска. Днес се продава нещо, което носи същото название, произвежда се обикновено в заводи, мирише съответно на машинно масло, кората му е по-тънка от хартия, невъзможно е да си го купиш топъл и е бъкан с бои, Е-та и какво ли още не.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 16 фев 2015 18:28

Олигофрена пишещ под 10 псевдонима няма грам морал и чест! Всеки ,който е живял в Соца знае казвам ли истината за опашките,празните магазини и режима на тока. Ако пък иска, е достатъчно просто да напише в Гугъл : Режим на тока в България през 80-те години,празните рафтове,купоните за бензин и показни магазини ,или Кореком например и там всичко си излиза. Обаче понеже достоен,чесетен и почтен комунист не съществува ,нямам очакване че Станко /Тодоров/ или който и да е ще го признае. На мен ми стига ,че живея по капиталистически ,че децата ми мразят комунизма,че Путин е аутист :) ,че Станко е толкова прост,дърт и вампирясъл ,че не излиза от вкъщи да трови улиците,че карам каквато си искам кола,че имам собствени жилища,че изкарвам за месец толкова ,колкото по Станково време за 5 години и че Станковците са ми на оная работа :) Че сме в НАТО и ЕС и че Южна Корея е далече и че Станко си е за там ! Айде Станко драскай си под многото си никове и си пиши сам на себе си :roll: Остави хората да си живеят живота и се чуди кой ще опита да те срита,когато скоро няма да чуеш звънеца поради един съвсем прост факт : Че си там където е и умрелия завинаги Комунизъм. И понеже в рядкото не се хвърля,и аз повече няма да те отразявам :) Хайде остани си със здраве в комунизЪма и СоциализЪма ти. Аз съм от WINNER-ите ,а ти си бъди все такъв МУЖИК :roll: !
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 16 фев 2015 19:29

Tоя не знам къв програмист е, ама от клавиатурата му хвърчи пяна. :shock: :? :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 фев 2015 19:34

язе написа:Tоя не знам къв програмист е, ама от клавиатурата му хвърчи пяна. :shock: :? :lol:

Често агресивното налагане на идеи + всекидневната пропаганда кара човек да мрази и да се отдалечава от нещото, което е възхваляно толкова много. :) Много пъти ми се е случвало да стигам до крайни изказвания тук към Русия и неща свързани с нея, но истината е че реално нямам толкова проблеми с това, просто провокацията идва в повече.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2015 20:44

Ами, има няколко индивида в този форум, някои от тях с доста никове, чието пребиваване тук е свързано единствено и само с всекидневното плюене на САЩ и ЕС, величаене на Русия и соца.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 16 фев 2015 21:02

След като има такива величаещи САЩ и ЕС, защо да няма и такива величаещи Русия? ;) Ще кажеш- от Русия не сме видяли нищо хубаво... А от САЩ какво пък толкова хубаво видяхме? Дупехме се на едните, ся се дупим на другите без да си даваме сметка, че щом си надупен ще те шиба всеки.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Захарченко

Мнениеот Захарченко » 16 фев 2015 21:06

forever bluet написа:Олигофрена пишещ под 10 псевдонима няма грам морал и чест! Всеки ,който е живял в Соца знае казвам ли истината за опашките,празните магазини и режима на тока. Ако пък иска, е достатъчно просто да напише в Гугъл : Режим на тока в България през 80-те години,празните рафтове,купоните за бензин и показни магазини ,или Кореком например и там всичко си излиза. Обаче понеже достоен,чесетен и почтен комунист не съществува ,нямам очакване че Станко /Тодоров/ или който и да е ще го признае. На мен ми стига ,че живея по капиталистически ,че децата ми мразят комунизма,че Путин е аутист :) ,че Станко е толкова прост,дърт и вампирясъл ,че не излиза от вкъщи да трови улиците,че карам каквато си искам кола,че имам собствени жилища,че изкарвам за месец толкова ,колкото по Станково време за 5 години и че Станковците са ми на оная работа :) Че сме в НАТО и ЕС и че Южна Корея е далече и че Станко си е за там ! Айде Станко драскай си под многото си никове и си пиши сам на себе си :roll: Остави хората да си живеят живота и се чуди кой ще опита да те срита,когато скоро няма да чуеш звънеца поради един съвсем прост факт : Че си там където е и умрелия завинаги Комунизъм. И понеже в рядкото не се хвърля,и аз повече няма да те отразявам :) Хайде остани си със здраве в комунизЪма и СоциализЪма ти. Аз съм от WINNER-ите ,а ти си бъди все такъв МУЖИК :roll: !

Къф winner си ти, като не можеш даже да пишеш на български език? Неграмотен неудачник...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2015 21:14

язе написа:След като има такива величаещи САЩ и ЕС, защо да няма и такива величаещи Русия? ;) Ще кажеш- от Русия не сме видяли нищо хубаво... А от САЩ какво пък толкова хубаво видяхме? Дупехме се на едните, ся се дупим на другите без да си даваме сметка, че щом си надупен ще те шиба всеки.

Аз не съм видял някой чак толкова да величае САЩ и ЕС, виж, за Русия - някои тотално прекалиха и се оляха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”