wannabe написа:Този един от 600 трола на БСП в битката и за влияние. Конец
Нека тролат тва са активисти от младежкото бсп
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wannabe написа:Този един от 600 трола на БСП в битката и за влияние. Конец
Гамаюн написа:Според една от най-достоверно изглеждащите версии, които съм чел, САЩ ще се разпаднат на три части - Южна, контролирана от Мексико, Изпочна - под контрола на Европа и Западна, доминирана от Китай. Аляска, разбира се (вероятно с част от Канада), преминава към логичния си собственик - Русия.

Yoda написа:Гамаюн написа:Според една от най-достоверно изглеждащите версии, които съм чел, САЩ ще се разпаднат на три части - Южна, контролирана от Мексико, Изпочна - под контрола на Европа и Западна, доминирана от Китай. Аляска, разбира се (вероятно с част от Канада), преминава към логичния си собственик - Русия.
не знам дали знаеш, че Аляска през 1867 г. е продадена от руския цар Александър ІІ на сащ за сумата от около 7 000 000 долара . Тази сума и до момента не е заплатена от сащ ................
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Първо да върнат Тексас на Мексико.
milen.hristov написа:добър ден моника
Гамаюн написа:Според една от най-достоверно изглеждащите версии, които съм чел, САЩ ще се разпаднат на три части - Южна, контролирана от Мексико, Изпочна - под контрола на Европа и Западна, доминирана от Китай. Аляска, разбира се (вероятно с част от Канада), преминава към логичния си собственик - Русия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта