Митинг на БСП и ДПС в София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Митинг на БСП и ДПС в София!
Понеже хората по протестите не рисуваха по асфалта месеци наред знайни и незнайни рисунки 

И веднага след митингите, по НОВА започва филм за травестити
Безценно 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- batmanlevski
- Контакти:
България подкрепи своето правителство и каза '' не '' на сирийския и студентски произвол !а авторчето освен ,че е глухо и сляпо както сам си призна , също и живее в някоя яма и е по-добре там да си остане
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Как може да има толкова тъп народ, бе?! как може, мама му стара?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- GA_ veliki
- Контакти:
batmanlevski написа:България подкрепи своето правителство и каза '' не '' на сирийския и студентски произвол !а авторчето освен ,че е глухо и сляпо както сам си призна , също и живее в някоя яма и е по-добре там да си остане
Силна подкрепа, с влаковете не бяха стигнали полиграфията.....слаба ракия са

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
над 70 000 на митинга в подкрепа на правилния път на България и нейното правителство.БРАВО ! България се събуди ! горд съм ,че съм българин !
scka написа:над 70 000 на митинга в подкрепа на правилния път на България и нейното правителство.БРАВО ! България се събуди ! горд съм ,че съм българин !
Почваш изреченията с малка буква

Леевски, оле

- GA_ veliki
- Контакти:
scka написа:над 70 000 на митинга в подкрепа на правилния път на България и нейното правителство.БРАВО ! България се събуди ! горд съм ,че съм българин !
Oт Орлов мост до полиграфията можеш да събереш 70 000(па макар да са цигани и турци) ще те призная

Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Значи,по-лошо е от колкото изглежда на повърхноста...смъсъл...митингите по площадите,телевизиите,медиите.Защото гласуваш за един от тях БСП,СДС,Атака или ГЕРБ,Орешарски,"Винету",Станишев...да не забравя псевдопатриота Сидеров....опааа честито получаваш повече от 3 в 1,получаваш всичките заедно... щото са марионетки на еврейските световни икономически и политически лобита,модерните еничари на 21 век, нямат морал и ценности,затова днес и на двата митинга ораторите са...ченгета,комунисти и бандити,и са огледалната страна на една монета,те се борят за власт,никой от тях не се бори за да направи нещо полезно,а само да си разделят...р-а-з-д-е-л-я-т облагите от власта,не да ги споделят....прецакани сме.
- paceto
- Контакти:
Митинга в София е приключил към 14:30 и всички вече поетапно си тръгват с автобусите.
До сблъсъци не се е стигнало както се очакваше и всичко беше много шум за нищо в опит да се нажежи обстановката.
Дори феновете на Левски са преминали покрай митинга без проблеми и да създават такива.
До сблъсъци не се е стигнало както се очакваше и всичко беше много шум за нищо в опит да се нажежи обстановката.
Дори феновете на Левски са преминали покрай митинга без проблеми и да създават такива.