Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

СТАМАТ

Re: Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Мнениеот СТАМАТ » 28 май 2013 19:05

Утре някой може да измисли закон да не се пуши в моята къща. Сега се подготвят закони с гръмки имена да си опаковаме къщите с КАНЦЕРОГЕННИ ВЕЩЕСТВА или ще ни лишат от еди какво си!!! Да ама след време като се докаже, че е по-вредно и от пушенето, "законотворците" няма да ги има за да отговарят!!!Кой ще отговаря за ЕТЕРНИТОВИТЕ ВОДОПРОВОДНИ ТРЪБИ ПОЛОЖЕНИ НАВРЕМЕТО????????Това е тънкостта, когато изразяваш мнение да предвидиш ПО-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ОТ ДАДЕН ЗАКОН !!!

ТРЯБВА ДА ИМА ОТДЕЛЕНИЯ ЗА ПУШАЧИ И ЗА НЕПУШАЧИ!!! ТОВА Е БАЛАНСЪТ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 28 май 2013 19:11

Господа, нали се борихме за демокрация, ето това е демократично има зала за пушачи,има и за непушачи..., а преди какво, налагане на диктатура и отнемане на човешките права, няма да пушите и толкова, от къде на , някой ще ми налага какво да правя..утре и секса с презервативи ще забранят, защото раждаемостта е ниска, ама венерическите болести??? !
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 май 2013 19:12

Всеки трезво мислещ човек, бил той и пушач, ще види, че падането на тази забрана е абсолютно безотговорно решение на управляващите. Вижда се, че подобно решение се взима, не защото ще е полезно, а защото някой ще си пълни гушата от това. Браво, на тези работодатели, които плащат по-малко пари на пушачите, защото когато човек пуши, той не работи. Точно това заслужават. И сега ако тази забрана падне, след още година, две от Европа така ще ни натиснат, че няма на къде да ходим и всичко ще си дойде на мястото. Тогава всички пушачи ще трябва да се гръмнат, защото ще имат право на такъв избор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 19:15

groti написа:
CTAHKO написа:
groti написа:Зимата просто няма да ходя на клуб. Всеки който е бил в Строежа,Шипката и т.н. знае за какво става дума.

Супер :!: Един паразит по-малко 8-) Не само че знаем,ами знаем и колко им падна работата ;)

Абе,като ти гледам смешния аватар и ми е ясен кой е паразитът. И чакайте да приемат закона.После да не сте с кафяви нослета ;)

О,ти по аватара преценяш хората :? Браво 8-) И какво му е на аватара ми :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 май 2013 19:16

СТАМАТ написа:Утре някой може да измисли закон да не се пуши в моята къща. Сега се подготвят закони с гръмки имена да си опаковаме къщите с КАНЦЕРОГЕННИ ВЕЩЕСТВА или ще ни лишат от еди какво си!!! Да ама след време като се докаже, че е по-вредно и от пушенето, "законотворците" няма да ги има за да отговарят!!!Кой ще отговаря за ЕТЕРНИТОВИТЕ ВОДОПРОВОДНИ ТРЪБИ ПОЛОЖЕНИ НАВРЕМЕТО????????Това е тънкостта, когато изразяваш мнение да предвидиш ПО-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ОТ ДАДЕН ЗАКОН !!!

Е какъв е баланса, отиваме в заведение 3-ма приятели, 2 ма пушачи ,аз не пуша как ще се процедира в случая.Дай умна идея как и тримата да сме доволни.Имал съм такава ситуация но първо ти кажи как да се процедира и как постъпихме ние.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 19:19

grasiani написа:
СТАМАТ написа:Утре някой може да измисли закон да не се пуши в моята къща. Сега се подготвят закони с гръмки имена да си опаковаме къщите с КАНЦЕРОГЕННИ ВЕЩЕСТВА или ще ни лишат от еди какво си!!! Да ама след време като се докаже, че е по-вредно и от пушенето, "законотворците" няма да ги има за да отговарят!!!Кой ще отговаря за ЕТЕРНИТОВИТЕ ВОДОПРОВОДНИ ТРЪБИ ПОЛОЖЕНИ НАВРЕМЕТО????????Това е тънкостта, когато изразяваш мнение да предвидиш ПО-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ОТ ДАДЕН ЗАКОН !!!

Е какъв е баланса, отиваме в заведение 3-ма приятели, 2 ма пушачи ,аз не пуша как ще се процедира в случая.Дай умна идея как и тримата да сме доволни.Имал съм такава ситуация но първо ти кажи как да се процедира и как постъпихме ние.

Прецакан си пич :lol: Природен баланс,какво да го правиш :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 май 2013 19:23

grasiani написа:

Ако пушачите са били егоисти и малоумници като изродите пушачи тук е ясно какво е станало.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 28 май 2013 19:25

grasiani написа:

Не се обиждай, но и аз ще ти дам пример, а ти прецени как да се процедира. Снощи на жена ми много и се искаше, но на мен ми беше криво, днес аз си поисках, но тя не беше добре.................. как постъпихме според теб????????? Никой не умря от мерак и намерихме изход!!!:))))))))))))))))

ВАЖНОТО Е ДА УВАЖАВАШ ДРУГИЯТ, РАЗЛИЧНИЯТ ОТ ТЕБ!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 май 2013 19:30

dunavfc написа:
Thsmith написа:Dunav не си прав. Не си ти личността която може да определя кое му е по лесно на някой. Не съм и аз или Пенчо. Всеки отговаря за себе си. Ако е по лесно пушачите да излизат от заведението и да пушат там, а собственика да не го преустройва - ОК. Техен избор, избор на собственика и на пушача. Някой друг обаче да им каже какво е по лесно за тях... е сори.
Между другото аз не пуша, но от както приеха забраната... доста от приятелите ми които пушат - отказват да отиват в заведения в които забраната се спазва и трябва да излизат. Или изобщо не идват или отиваме в такива които не се спазва. (а те хич не са малко. Просто има определени заведения с протекция които не ги закачаха... )

Нека всеки сам да решава какво да е заведението му. Да има ли отделни салони, да е само за пушачи или без дим и тн. Всеки да решава какво заведение да посети. Всичко това трябва да е въпрос на личен избор.

С ограничение спрямо посетителите под 18 г в съответните димящи места.

Така няма да се пречи на никого. Ще си димят хора само които са се съгласили да отидат в такава среда и никой не ги е принуждавал, нали?

Пич,нали всеки би трябвало да се стреми да бъде ОБЕКТИВЕН ? Аз не казвам,кое по лесно,само защото мен ме устройва,а защото мисля,че ОБЕКТИВНО погледнато е точно така,а нима не е така ? Приятелите не ходили,така да е,а ако България беше нормална европейска държава и законите се спазваха,какво щяха да правят,твоите приятели ? Нямаше да ходят в заведения ли ?
Да... вероятно. Или поне щеше да е сведено до минимум. Смисъл... много хора предпочитат да си останат вкъщи и да се съберат там с приятели където никой няма да им казва дали могат или не да пушат. Остави това .... не е същественото. Същественото е защо някой да се бърка в работата на другите. Отделен салон за пушачи с какво пречи на другите? Желанието на собственика и на пушачите да има такъв салон какво пречи на другите? Всичко това е въпрос на личен избор за мен.
Аз не пуша, но винаги съм бил против всякакви подобни ограничения и забрани от страна на държавата. Държавата трябва да предоставя свобода на избор на всички. Щом има начини да изпълняват желанията си без да вредят на "невинни"... какъв е проблема?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 май 2013 19:32

CTAHKO написа:
grasiani написа:

Прецакан си пич :lol: Природен баланс,какво да го правиш :lol:

Не съм прецакан,ядохме, пихме, веселихме се,когато искаха да пушат излизах с тях навън и нямаше никакви проблеми,даже така по малко цигари пушеха и се кефиха,дрехите след това не миришеха на лайна и нямаше проблеми с гърлото и с кашлицата. Така че няма смисъл от отпадане на закона, може да се решава проблема без да са накърнени правата на никой стига хората да имат мозък в главата а не да говорят паешки работи.

Върни се в “Свободна зона”