Пиша тези редове с огрмно оскръбление. Вчера един матконосител ме напи и диетата ми със сух бисквит отиде на вятъра, а да не говоря за желанието ми за оплождане.
Както всички знаят, вчера беше празника на града ни и аз като млад левент, търсещ матконосители, взех една кесия сух бисквит, 3 стръка магданоз, 2 минзухара и том 5 от трудовете на Ленин и отидох на площада. Многото хора, високата влажност и високите температури ме накараха да търся вода като страдалец в пустиня. По това време бях започнал вече флирта с нея и бяхме минали през "Адекватна си" и т.н. и трябваше да се насочим към някоя местна сладкарница. Помолих я за вода, докато прелиствах томчето между страниците 100 и 150. Самката влезе в магазина и се върна с безцветна течност в стъклена бутилка с надпис "Собиески". Никога не бях виждал такава напитка и ми стана интересно каква е. Мислех си, че е някакът вид питейна вода, но от по-интересно място може би с името "Собиески". Апорпо надигнах жадно бутилка с идеята, че ще изпитам облекчение на жаждата.... Никога не съм грешал повече. Това беше чист спирт!! Нота бене, другари, никога не консумирайте течността с име "Собиески", когато искате просто питейна вода!
Но да се върна на историята. Спиртната течност влезе в кръвта ми и не ми понесе добре. Съзнанието ми се замъгли и останалото са ми откъсчелни спомени. Исках самката да ме заведе на интимно място, където ще можем да послушаме малко Оксижен 4. Тя ми каза, че там където отиваме ще чуем и Бургия 8, Елктрожен 11, Бормашина 17 и Банцинг 43. Оказа се, че отидохме в място, наречено Сен Тропе, което се оказа долнопорбна чалготека и слушах 100 кила, Азис и разни други чалга изпълнители. Със замъглено съзнание аз явно съм продължил да работя към отиване в токсикологията. Като цяло цялото това нещо уби моето желание за съвкупление, а сега прекарвам тежък махмурлук...
И в този ред на мисли, другарю Шумкар, какво друго препоръчвате за махмурлук освен сух бисквит и вода?