cristely написа:Ще прескоча 22-3 страници, че нямам време да чета всичко и ще отговоря на Жоро65 за разделението на помещения за пушачи и непушачи.
Как би се почувствал ако ти направят гълъбарника в О'Шипка зала за пушачи докато интересните неща стават в голямата зала долу, как мислиш аз се чувствах когато в китайския ресторант Азия във Варна (м. Ноември - мокро и студено време) влязох и видях табелите: в топлата зала - място за пушачи, лятната градина във вътрешния двор, на открито - място за непушачи!!!!, или на Нова година в заведение с музика основната зала е за пушачи, а непушачите пак сбутани в едно стаиче като наказани( а точно тогава само на 2 маси се пушеше)? Това НЕ Е ли дискриминация?! И не ми отговаряйте, че пушачите са повече и за това по-големи помешения се отделят за тях. Статистически броят на пушачите и непушачите в България се различава с до 10-тина %
Между другото, пушил съм 28 години. От няколко години съм непушач и се чувствам много по-добре без пушека. Всичко е въпрос на психическа настройка.
Ами то тва е проблемът. Държавата вместо да впрегне ресурс и да следи за спазването на добрият стар закон, си изми ръчичките и избра по-лесното. Нов закон. Има начини всички да са доволни, стига да има желание. Със сигурност ГЕРБ загубиха много гласоподаватели и ще го усетят лятото.
[/center]