ros написа:Предлагам да забраним на ББ да хърка, че събужда цяла България
По-скоро да си прави упражненията посред нощ.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:Предлагам да забраним на ББ да хърка, че събужда цяла България
mormona написа:don написа:mormona написа:Накои може ли да ми каже дали са се чули шумове около епицентъра? Тътен или пищене ? Питам сериозно. Сега секи констатира къде бил паднал таван къдее балкон. За тътен никои не говори. Аз лично не чух нищо а бях буден и четях... Но аз съм в София.
Хора от Перник ако има да кажат
В София (Младост) имаше доста силен тътен по време на първото земетресение, бях буден и се чу доста сериозен тътен
Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?
mormona написа:Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?
http://www.bnews.bg/article-24335
gilento93 написа:ros написа:Предлагам да забраним на ББ да хърка, че събужда цяла България
Без име написа:mormona написа:Благодаря.
Чува се и още как. Секунди преди да те друсне чуваш някакъв тътен. Аз съм от Перник, но си бях заспал като бебе. Първия не съм чул, но всеки по-силен следващ се чува.
Без име написа:mormona написа:Благодаря.
Чува се и още как. Секунди преди да те друсне чуваш някакъв тътен. Аз съм от Перник, но си бях заспал като бебе. Първия не съм чул, но всеки по-силен следващ се чува.
paceto написа:Без име написа:mormona написа:Благодаря.
Такъв тътен има винаги при земетресение не влизайте във филми.
Който е преживявал и преди земетресения ще ви каже същото, ама недей да плашите другите които им е за първи път с подобни неща
marmi52 написа:gilento93 написа:ros написа:Предлагам да забраним на ББ да хърка, че събужда цяла България
![]()
Майтапа настрана, но държавата отново е напълно неадекватна !
По телевизиите заблуждават хората, успокоявайки ги, че следващите трусове щели да бъдат по леки.![]()
Опитът от Кобе обаче доказва, че няма никаква гаранция, че вторичните трусове ще бъдат задължително по-слаби от първия !
Сега, ако тръсне още по-силно кой ще носи отговорност, че е подвел хората да се завърнат по домовете си ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 28 госта