Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Земетресение в България с магнитуд 5.9 по Рихтер

Мнениеот gilento93 » 22 май 2012 06:31

ros написа:Предлагам да забраним на ББ да хърка, че събужда цяла България

По-скоро да си прави упражненията посред нощ. :)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 22 май 2012 06:33

Добро утро. Хубаво ви разтресохме, а ? :mrgreen:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 май 2012 06:34

mormona написа:
don написа:
mormona написа:Накои може ли да ми каже дали са се чули шумове около епицентъра? Тътен или пищене ? Питам сериозно. Сега секи констатира къде бил паднал таван къдее балкон. За тътен никои не говори. Аз лично не чух нищо а бях буден и четях... Но аз съм в София.
Хора от Перник ако има да кажат

В София (Младост) имаше доста силен тътен по време на първото земетресение, бях буден и се чу доста сериозен тътен

Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?

Много ясно, че ще го отсвирят, защото няма смисъл от подобни неща да се говорят в ефир.
Хората са достатъчно уплашени и сега ми остава и някой да им вкара мухата за американското оръжие и да стане още по опасно.

Нали виждаш каква паника е обзела Перник само заради някакво тамошно радио, където казало че язовира се пропукал.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 22 май 2012 06:36

mormona написа:Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?

Чува се и още как. Секунди преди да те друсне чуваш някакъв тътен. Аз съм от Перник, но си бях заспал като бебе. Първия не съм чул, но всеки по-силен следващ се чува.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 май 2012 06:38

http://www.bnews.bg/article-24335

Да и не само Япония - земетресенията с ужасна сила в Чили, Хаити и Индонезия...през последните години.
Попринцип имаше през ноември земетресение в Сърбия ако си спомня някои. То беше пак през ноща - странно - но през деня пък над софия се стелеше мъгла, Накои казаха , че била от самолети на НАТО които пръскали частици в небето. Това е също едно от предположенията как работи ХААРП. Чрез отразяване за да се засили ефекта.

Вижтее аз не съм някои пубер които преживява земетресение за пръв път и искам да всявам паника - напротив. Искамисе само да разбера имало ли е странен шум преди земетресението или повреме на. Щото и да е имало такива над Япония меналата година и над Чили преди - никои няма да каже... Значи все пак е имало тракане?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 май 2012 06:39

gilento93 написа:

:evil:

Майтапа настрана, но държавата отново е напълно неадекватна !
По телевизиите заблуждават хората, успокоявайки ги, че следващите трусове щели да бъдат по леки. :o
Опитът от Кобе обаче доказва, че няма никаква гаранция, че вторичните трусове ще бъдат задължително по-слаби от първия !
Сега, ако тръсне още по-силно кой ще носи отговорност, че е подвел хората да се завърнат по домовете си ? :evil:
Последна промяна от marmi52 на 22 май 2012 06:42, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 май 2012 06:40

Без име написа:

Чува се и още как. Секунди преди да те друсне чуваш някакъв тътен. Аз съм от Перник, но си бях заспал като бебе. Първия не съм чул, но всеки по-силен следващ се чува.

Такъв тътен има винаги при земетресение не влизайте във филми.
Който е преживявал и преди земетресения ще ви каже същото, ама недей да плашите другите които им е за първи път с подобни неща :)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 май 2012 06:42

Без име написа:

Знам аз чух тътен преди около 4-5 години мисля ,че беше когато пак имаше в София. Но някъде 4 степен маи или 3та нз. Но сега не чух нещо. Не ,че това е странно разбирасе. Вероятно аз не съм чул щото и едно приятелче на Попа вика , че чул тътен братче.
А освен сичко уж животните реагират предварително - моя котарак си спешееее... :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 22 май 2012 06:45

paceto написа:
Без име написа:

Такъв тътен има винаги при земетресение не влизайте във филми.
Който е преживявал и преди земетресения ще ви каже същото, ама недей да плашите другите които им е за първи път с подобни неща :)

Не говоря за тътена от самото земетресение. Говоря за Пищене и както спомена някои назад тракане.
Макарче каза , че е преживял 10 земетресения - къде па ги е преживял и това се чудя де но както и да е. Да преимем , че може да е имало тракане.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 май 2012 06:47

marmi52 написа:
gilento93 написа:

:evil:

Майтапа настрана, но държавата отново е напълно неадекватна !
По телевизиите заблуждават хората, успокоявайки ги, че следващите трусове щели да бъдат по леки. :o
Опитът от Кобе обаче доказва, че няма никаква гаранция, че вторичните трусове ще бъдат задължително по-слаби от първия !
Сега, ако тръсне още по-силно кой ще носи отговорност, че е подвел хората да се завърнат по домовете си ? :evil:

А ако не тресне? Стига паника! Както върви вече е минало страшното... Поне според спецовете сеизмолози.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”