Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 22 фев 2016 17:07

pampi написа:
Thsmith написа:
pampi написа:
Pichichi написа:Не вярвам че връщане на наборна служба ще е по-евтино на държавата! То само да ги викат на комисии и писмата дето ще изпратят
и лекарите които ще ангажират си струва пари ами обличане, изхранване, занятия, спални отделения, ток, топло абе разходите
са огромни за това нещо. И като капак пак ще трябва да има доста добра бройка проф. военни покрай тях.
Аз дори не виждам как може да се изкара 2 месечно военно вие за 12 месеца говорите!

Стига с тия пари, не ви ли е ясно, че ни чака война до няколко години!

Ами прави доброволни отряди. Тъкмо със станко и ичко ще сте заети :lol: И да, парите са най важното, а след това е свободното време и свободната воля на хората. Никой не е длъжен да се занимава с дивотии не 12, не 2 , а 0.00002 месеца.

Всички искащи казарма да се обединят и да си събират доброволен данък за да финансират тази дивотия. Който иска да се занимава - доброволно!

Нищо няма да правя, щом свободната ви воля е да сте турска провинция, така да е! Само дето у Турция казармата е задължителна и ще сте на първа бойна линия в кюрдските провинции. Ще умирате с песен на уста за славата на майка си Турция, мекерета такива.

Аз за никой не смятам да умирам, ти ако се чувстваш крепостен някому... заповядай. Само недей да проектираш фобиите и неврозите си върху мен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2016 17:09

Thsmith написа:
HoUs4oOL написа:
v.r.s. написа:
Пак казвам, че според мен българските камиони трябваше също да блокират границата в знак на солидарност с гърците и проблема щеше да се реши много по-бързо.

Каква солидарност бре?!? Ти по всички теми ли си еднакво неадекватен? Оо забравих, че Ципрас е големият приятел на Путя и затова ще го защитаваме. НЕ стига, че им изсипаха един камион пари и постоянно им правят отстъпки, а още солидарност трябвало с наглия грък. Трябваше да ги изхвърлят от ЕЗ, ЕС и етк и да им спретнат една блокада и да видим как щяха да станат примерни като стигнат държавите от Африка. Солидарност.....Изображение

Солидарност ... на наши хора им отидоха милиони левове загуба, с нея кой ще е солидарен, ще се бръкне ли византиецът ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 фев 2016 17:11

Thsmith написа:Каква солидарност бре?!? Ти по всички теми ли си еднакво неадекватен? Оо забравих, че Ципрас е големият приятел на Путя и затова ще го защитаваме. НЕ стига, че им изсипаха един камион пари и постоянно им правят отстъпки, а още солидарност трябвало с наглия грък. Трябваше да ги изхвърлят от ЕЗ, ЕС и етк и да им спретнат една блокада и да видим как щяха да станат примерни като стигнат държавите от Африка. Солидарност.....Изображение

По всички до една, без изключение. :)
Какъв Путин, какъв Ципрас, като протеста е именно срещу реформите на гръка? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 фев 2016 17:11

Thsmith написа:
pampi написа:
Pichichi написа:Не вярвам че връщане на наборна служба ще е по-евтино на държавата! То само да ги викат на комисии и писмата дето ще изпратят
и лекарите които ще ангажират си струва пари ами обличане, изхранване, занятия, спални отделения, ток, топло абе разходите
са огромни за това нещо. И като капак пак ще трябва да има доста добра бройка проф. военни покрай тях.
Аз дори не виждам как може да се изкара 2 месечно военно вие за 12 месеца говорите!

Стига с тия пари, не ви ли е ясно, че ни чака война до няколко години!

Ами прави доброволни отряди. Тъкмо със станко и ичко ще сте заети :lol: И да, парите са най важното, а след това е свободното време и свободната воля на хората. Никой не е длъжен да се занимава с дивотии не 12, не 2 , а 0.00002 месеца.

Всички искащи казарма да се обединят и да си събират доброволен данък за да финансират тази дивотия. Който иска да се занимава - доброволно!

Вие явно не можете да проумеете, че освен права, имате и задължения към тази държава 8-) Нали уж бяхте патриоти, а ние родоотстъпниците 8-) Така като гледам, точно ние родоотстъпниците сме изпълнили гражданският си дълг - да служим за Родината и да я пазим, а вие набедените патриоти се насирате само при мисълта, че може да ви привикат в казармата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 фев 2016 17:13

1982 написа:Солидарност ... на наши хора им отидоха милиони левове загуба, с нея кой ще е солидарен, ще се бръкне ли византиецът ?!

Отиват и съдят гръцката държава и си взимат парите, никой не може да ги спре. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 фев 2016 17:17

HoUs4oOL написа:
v.r.s. написа:Не само прозорците, не зная как още не са започнали да им чупят и главите на тези мангали, но и това е много вероятно да се случи в най-скоро време. Жалиш, че счупили на византиеца стъклата, а защо не жалиш за това, че хората бедстват с дни на границата, че стоката за хиляди левове, само в един ТИР ще бъде изхвърлена и българи губят милиони левове заради тази измет. Но да, при теб водеща е омразата към България и българите.
И като казваш, че трябва да протестират пред парламента и против олигофрените, които не могат да направят нищо, защо фермерите не протестират пред своите олигофрени в Атина, а на границата. И какво да направят нашите олигофрени, да изпратят българска полиция на чужда територия, за да се разправи с фермерите ли. Как може да търсиш отговорност на управляващите в България за неща, които стават в друга Държава и кои олигофрени трябва да се справят със ситуацията българските или гръцките?
Самото ти мислене е доста неадекватно и дори бих казал глупаво.

Сигурно за 10 път пиша, че тая блокада не е срещу България, а срещу граница на Европейския съюз, гърците се опитват да привлекат вниманието на брюкселските чиновници, които да притиснат гръцкото правителство и да го накара да седне да преговаря с фермерите и заради натиска от Брюксел, да приеме исканията на фермерите.
Българските политици, трябваше да сезират ония в Брюксел, но са твърде некадърни, за да го направят, много по-лесно е да викаш на границата, в Гърция няма държава, най-добре да скъсаме връзки с нея, нали? :roll:
Пак казвам, че според мен българските камиони трябваше също да блокират границата в знак на солидарност с гърците и проблема щеше да се реши много по-бързо.

Ако искат да има отзвук да блокират и пристанищата, но тогава ще ядат бой не само от полицията, а и от останалите гърци. Онези от Брюксел са сезирани, но какво от това, след като не могат да им наредят да отворят границата, най-много да се започне наказателна процедура срещу Гърция. И защо да сме солидарни с тези, от които губим милиони, шофьорите ни не могат да се приберат при семействата си и ще дължат неустойки и изхвърлят стоката, която карат. Хайде се постави на един тираджия, който е пътувал две седмици до Испания примерно и се прибира през Гърция за да спести време и следователно да може да направи още един курс за месеца, за да издържа семейството си и няколко пияни фермера го блокират и не може да се прибере и чака още седмица на границата. Как го виждаш да бъде солидарен с тези, които взимат в пъти повече от него и най-вече му пречат да изкарва прехраната си? Не може и няма как да има подобна солидарност.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 фев 2016 17:18

Thsmith написа:
pampi написа:
Нищо няма да правя, щом свободната ви воля е да сте турска провинция, така да е! Само дето у Турция казармата е задължителна и ще сте на първа бойна линия в кюрдските провинции. Ще умирате с песен на уста за славата на майка си Турция, мекерета такива.

Аз за никой не смятам да умирам, ти ако се чувстваш крепостен някому... заповядай. Само недей да проектираш фобиите и неврозите си върху мен.

Как да умреш, като ти не си се раждал бе, джанам? За такива духовно-недоразвити люде като теб, Ботев и Левски са едни амсалаци, дето вместо да си гледат алъш-вериша, тръгнали да си дават живота за някаква си България. Как да схванеш, че човек се отличава от говедото, по това,че има идеали, а не мисли само за ядене, пиене и сране.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 фев 2016 17:37

Една година е нормално, за да има една елементарна подготовка. Все пак става въпрос за физическа, психическа, тактическа и военна подготовка, което няма как да стане за два месеца. За два месеца ще можеш ли да тичаш 10 километра марш на скок, при тревога да се обличаш и строяваш по норматив, да научиш устройството на оръжията и да боравиш с тях и т.н

Значи лично аз можех да ги тичам още преди да влезна в казармата но това е индивидуално. В момента ще изтичам 10 км. (без снаряжение)
макар да гоня 40! 98 %-та от хората които не могат да изтичат 10 км. дори и без снаряжение няма да могат не след 1 а и след 10 г. да изтичат
това разстояние с бойно снаряжение сигурен съм напълно в това! Не сме в годините на балканските войни!
И да 2/3 месеца са напълно достатъчни да се запознаят с оръжието да се научат да стрелят и според в зависимост от това в каква
войска са да навлезат в тактиката. В казарамата първите 2 месеца само марширувахме за да сме изглеждали добре в строй
нещо което е напълно излишно защото когато отиваш в битка не маршируваш! И въпреки цялото излишно маршируване в
рамките на 3 месеца имахме достатъчно стрелби и часове и практика по тактика. Или мислите да им раздаваме парадките
и да ги готвиме за клетва 2,5 месеца с маршируване по половин ден?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 22 фев 2016 17:40

Pichichi написа:98 %-та от хората които не могат да изтичат 10 км. дори и без снаряжение няма да могат не след 1 а и след 10 г. да изтичат
това разстояние с бойно снаряжение сигурен съм напълно в това!

Аз съм живо доказателство, че грешиш. Преди да вляза в казармата само се наливах с бира. После станах кашик и нещата дооста се промениха. :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 22 фев 2016 17:45

Nuke написа:
Pichichi написа:98 %-та от хората които не могат да изтичат 10 км. дори и без снаряжение няма да могат не след 1 а и след 10 г. да изтичат
това разстояние с бойно снаряжение сигурен съм напълно в това!

Аз съм живо доказателство, че грешиш. Преди да вляза в казармата само се наливах с бира. После станах кашик и нещата дооста се промениха. :mrgreen:

Спри кашика да почине танка :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”