Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2016 02:20

fcb_bg написа:
1982 написа:А, не, а кой ни е виновен, кой избира Борисов, Станишев, Доган и сие, не сме ние, нали, ЕС, САЩ и Румъния ни ги избират.

Аз не съм. Моята съвест е чиста и мога да го псувам колкото си искам. Тука имаше тема за изборите за президент когат Плевнелиев го избра Борисов. да знаеш кви горини постове има, ма не мога да я открия. Да видиш колко гербераст имаше тогаз, ам ада видиш и аз кво съм писал. ;)

Абе то и аз гласувам(вах) все за Бай Иван, но последствията са общи и решенията трябва да се търсят от/за всички.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2016 02:20

fcb_bg написа:
1982 написа:А, не, а кой ни е виновен, кой избира Борисов, Станишев, Доган и сие, не сме ние, нали, ЕС, САЩ и Румъния ни ги избират.

Аз не съм. Моята съвест е чиста и мога да го псувам колкото си искам. Тука имаше тема за изборите за президент когат Плевнелиев го избра Борисов. да знаеш кви горини постове има, ма не мога да я открия. Да видиш колко гербераст имаше тогаз, ам ада видиш и аз кво съм писал. ;)

Ми и аз не съм избрал Борисов, но множеството от тези, отишли до урните, са го избрали. Тъй че никой не ни е крив.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2016 02:24

А, когато имам претенции към Борисов или някой друг, ще ида пред парламента да им търся сметка, не на Кулата или Дунав-мост .... да преча на .... гърците и румънците.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 фев 2016 02:43

1982 написа:Пак те питам:

Като искат вниманието на ЕС, нека блокират немските и британски самолети, пълни с туристи, дошли да пълнят гръцките гуши .... ама май не им оттърва на тези боклуци, дай България да го отнесе.

Може българската граница да им е най-близо или пък са решили, че така ще предизвикат по-голям отзвук, откъде да знам, а и как точно да блокират самолети, едва ли могат да закарат тракторите на летателните писти...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2016 02:52

Айде, айде, не ми ги пробутвай тези .... никога няма да блокират немските и британските туристи, защото лапат кинти от тях, те и нашите туристи няма да блокират, като дойде времето да идат, знаят кога да "протестират" тези нещастници, всичко си е пресметнал лукавият византиец, вечно онеправдан и все някой друг му виновен.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2016 07:28

Neo M написа:
fcb_bg написа:То се никой не ни е виновн, дай да сме добрички със сичките тука наоколо, та чак до папу Нова Гвинея, та и те да не ни се сърдят... абе тъй политика не се прай само с добрини, ебаси самаряните в тая държава...

И сега, явно имаш претенции да знаеш как се прави политика и то на професионално явно. Тъй и тъй на хоризонта няма алтернатива, а пък искаш оставката на правителството, що не се кандидатираш? Така нагледно ще видим как се прави политика и същевременно ще имаме ползи от управлението на страната.

Ше ти разкрия една зловеща тайна....

[offtopic]Не мога. Имам руско гражданство.[/offtopic]
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 фев 2016 09:09

fcb_bg написа:
Neo M написа:
fcb_bg написа:То се никой не ни е виновн, дай да сме добрички със сичките тука наоколо, та чак до папу Нова Гвинея, та и те да не ни се сърдят... абе тъй политика не се прай само с добрини, ебаси самаряните в тая държава...

И сега, явно имаш претенции да знаеш как се прави политика и то на професионално явно. Тъй и тъй на хоризонта няма алтернатива, а пък искаш оставката на правителството, що не се кандидатираш? Така нагледно ще видим как се прави политика и същевременно ще имаме ползи от управлението на страната.

Изображение
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 фев 2016 09:51

А тъй... сърбите от 00 00 часа затварят границата с България за навлеците.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 21 фев 2016 10:15

Трудовак съм мамо, ентусиаст - трудовак,
трудовак мамо, на Земята най-голям глупак.
България се захванах неуморно да строя,
доката шумкаря стоеше си на сянка у дома.
Две ръце в пек и мраз България изградиха,
а шумкарите всичко вкупом си присвоиха.

ПС: За пунктуационни грешки винете фиктивните часове по БЕЛ от 8 до 12 клас.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 21 фев 2016 11:40

fcb_bg написа:
Neo M написа:

[offtopic]Не думай. Откажи се от него и се жертвай за благото на България. Не помня да има изискване да си роден тук. ;)[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”