1982 написа:fcb_bg написа:dunavfc написа:HoUs4oOL написа:dunavfc написа:Естествено, че никой няма да протестира, но и никой после няма да има право и ГЪК да каже, когато "лошите" кредитори дойдат и кажат - "Къде са ни парите, които осигуряваха този ваш изкуствен стандарт" ?
Те не протестират за това, а заради начина, по който ще бъдат връщани заемите...
Ама, нали тези заеми са били договорени от някого !? Те не са едностранно решение на кредиторите. Дали ще се обвиняват взаимно, дали ще се обесват политиците, тяхна си работа, но категорично вина няма никой друг освен тях. И аз да съм някакъв кредитор и някакъв олигофрен да ми се върже на условията, ами естествено, че ще подпиша, но аз ли ще бъда виновният или този, който се е подписал под неблагоприятни за него условия !?
Ако имаш инсталирана управа, която да ти взема кредита при услови, че изобщо няма как да го върнеш, ти добър кредитор ли си, ако кредитополучателят има насреща апетитни активи?
Пак те питам, кой я е избрал/инсталирал тази управа ??
Ти само въпроси задваш, я бегай си търси отговорите. В капитализъм живеем, ако требва да те образовам ше ми плащаш. Давам ти жокер - в Украйна ся им го прожектират подобен филм.