Не мисля, че ще се случи такова нещо или ако решат да вкарат подобна нишка в историята то тя ще е в последните 5 минути от сериала, за да покажат че има още дракони или че има нови в случай, че и този на Денерис падне в битката заради много рани.
Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Game of Thrones / Игра на тронове
Да ги е направил викаш на пай или на омлет.
Не мисля, че ще се случи такова нещо или ако решат да вкарат подобна нишка в историята то тя ще е в последните 5 минути от сериала, за да покажат че има още дракони или че има нови в случай, че и този на Денерис падне в битката заради много рани.
- Авалокитешвара
- Контакти:
За утрепването на КН от Аря съм ок. От една страна беше неочаквано, от друга все пак има връзка с развитието на героите. Изглежда, че цялото пътуване на Аря има по-дълбок смисъл от това, просто да утрепе идиотите Фрей или някоя и друга отрепка.
Обаче, все още има голям проблем - Бран. Бран и в книгите и в сериала заема толкова време, ако не и повече, отколкото Аря. И всичкото това време и енергия само за да играе примамка и да удостовери, че Джон е, всъщност, Егон (което можеше да се свърши и само от Сам)? Звучи като огромна загуба на време и енергия. Ако това остане така, то изобщо присъствието на Бран става изцяло безсмислено и безполезно, като на съветниците на Денерис от С7 насам.
Очаквам тогава (в супер малкото оставащо време) наистина да се окаже, че Бран е манипулирал събитията от миналото за да бъде победен КН. В книгите се говори на няколко места за "драконът има три глави". В сериала не стана и дума за това, но след като краят бил един и същ...
Трите дракона трябва да са Аря, Джон и Денерис. Големият дракон е Бран - 3-оката врана, 7-ликият господ, Господарят на светлината.
Обаче, все още има голям проблем - Бран. Бран и в книгите и в сериала заема толкова време, ако не и повече, отколкото Аря. И всичкото това време и енергия само за да играе примамка и да удостовери, че Джон е, всъщност, Егон (което можеше да се свърши и само от Сам)? Звучи като огромна загуба на време и енергия. Ако това остане така, то изобщо присъствието на Бран става изцяло безсмислено и безполезно, като на съветниците на Денерис от С7 насам.
Очаквам тогава (в супер малкото оставащо време) наистина да се окаже, че Бран е манипулирал събитията от миналото за да бъде победен КН. В книгите се говори на няколко места за "драконът има три глави". В сериала не стана и дума за това, но след като краят бил един и същ...
Трите дракона трябва да са Аря, Джон и Денерис. Големият дракон е Бран - 3-оката врана, 7-ликият господ, Господарят на светлината.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
- delqnski47
- Контакти:
paceto написа:Еми като не излизаш от онази тема на пребоядисаният отбор така ще е.![]()
Джейми няма шанс да седне, че дори няма много голям шанс да оцелее до края.
По скоро Джендри има повече шансове за същото като вече законен син на Робърт и може да се приеме като негов наследник за трона. Много се надявам Хрътката да оцелее след битката срещу брат си и накрая да се оттегли някъде на Север и да си отвори гостилница, че да яде пилета на корем.
Не знам, ама още като гледах тази сцена за първи път ми стана любимата.![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GWmGrR9a818[/youtube]
Аз искам Мартин като напише последните книги HBO да направят римейк на последните сезони спрямо книгите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- paceto
- Контакти:
Авалокитешвара написа:За утрепването на КН от Аря съм ок. От една страна беше неочаквано, от друга все пак има връзка с развитието на героите. Изглежда, че цялото пътуване на Аря има по-дълбок смисъл от това, просто да утрепе идиотите Фрей или някоя и друга отрепка.
Той намекна нещо в последният епизод с разговора му с Тирион.
Тогава той му каза, че му завижда и Бран му отговори, че не бива понеже той живее в миналото.
Не го каза случайно това, а и сподели от къде е дошъл дизайна на количката му т.е. ходил е доста назад в миналото.
Дрогон бил снесъл яйца предишните сезони и сега ще очакваме да дойде с малките дракончета.
Не, аз просто не мога...
Явно новия сезон е предназначен за аудиторията под 6 години.
Не, аз просто не мога...
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Tiberius написа:Дрогон бил снесъл яйца предишните сезони и сега ще очакваме да дойде с малките дракончета.![]()
![]()
![]()
Не, аз просто не мога...![]()
![]()
![]()
Това с ейцата е 100 процента сигура! Въпросът е само дали Бран се е варгнал в някое от неизлюпените дракончета, за да му подскаже от коя страна да натиска черупката, че да излезе на белия свят
Не заслужавате, но ще ви кажа защо е изненадан Юрон в промокадъра. Юрон е изненадан, защото вижда как Дрогон лети високо в небето и с краката си носи един от корабите на Яра. В кораба под Дрогон има войници, които веднага почват да хвърлят камъни върху лошите, когато Дрогон стига над крепостта. Балистите не могат да стрелят по него, защото не могат да ги насочат право нагоре
- paceto
- Контакти:
Пускам малко спойлери от снимачната площадка от битката в столицата. Първите са 3D макети, които явно ще ни показват в общ план, но ясно се вижда какво ще последва като цяло в тази битка.
[offtopic]

А това са обгорените макети и това е стената, която видяхме в последният епизод при убийството на Мисандей.

Оригиналното местоположение на купола от предните сезони, когато снимаха в Дубровник. Някъде преди бях видях снимка как същият този купол гори, така че вероятно дракона го е запалил понеже само горният слой гореше, а на 3D макетите виждаме, че купола го няма.
[/offtopic]
[offtopic]

А това са обгорените макети и това е стената, която видяхме в последният епизод при убийството на Мисандей.

Оригиналното местоположение на купола от предните сезони, когато снимаха в Дубровник. Някъде преди бях видях снимка как същият този купол гори, така че вероятно дракона го е запалил понеже само горният слой гореше, а на 3D макетите виждаме, че купола го няма.
[/offtopic]Re: Game of Thrones / Игра на тронове
Пацето беше забелязал, че в последния епизод Денерис вдигаше наздравици, но не отпиваше от виното. Той разсъди, че е бременна и е напълно възможно. Същата вечер може тя, а не Дрогон, да е снесла яйцата и след като дракончетата са се излюпили може да ги е тъпкала с хормони на растежа, за да са достатъчно големи за битките с армията на Церсей. Дрогон няма как да снесе яйца, все пак е мъжки дракон, макар че в коалицията на Денерис и Джонибой са все някакви либерали- джендъри, гейове, лисбийки, феминиски и цигани, може да са му направили операция за смяна на пола. Не е невъзможно.
Някой забеляза ли продуктовото позициониране в последния епизод: Денерис пие кафе от Старбъкс. Странно как Мартин не е споменал за това в книгите.

Някой забеляза ли продуктовото позициониране в последния епизод: Денерис пие кафе от Старбъкс. Странно как Мартин не е споменал за това в книгите.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
- paceto
- Контакти:
И на мен тази теория ми звучи луда понеже и трите и дракона мисля бяха мъжки, а за да снесат трябва да има женска поне за разплод. Като цяло не е задължително да е точно дракона на Денерис ако приемем, че има един женски сред другите, но и трите бяха мъжки съдейки по имената им.
Иначе не е толкова невъзможно да има още яйца от драконите във Валирия или пък от това място, където бяха взети тези като ги подариха на Денерис за сватбата. То естествено не става дума да се появяват сега за тази битка, а ако има някакъв замисъл да има още дракони да ги покажат в края на сериала и да покажат, че все още има дракони и не са изчезнали.
Това за чашата се счупиха да ги бъзикат, че дори имаше колажи как около Зимен хребет има табели на къде да тръгнат, за да си вземат кафе.
Това за чашата се счупиха да ги бъзикат, че дори имаше колажи как около Зимен хребет има табели на къде да тръгнат, за да си вземат кафе.
Драконите нямат пол. Имат де, но го сменят. Всички могат да снасят яйца. Не че се е случило, просто отбелязвам. Както казва майстер ви Емон:
Някои видове истински земноводни също могат да сменят пола си, в зависимост от това какво е нужно повече на "стадото". Така се размножиха динозаврите в Джурасик парк, имаха ДНК от такъв вид жаба.
Dragons are neither male nor female, Barth saw the truth of that, but now one and now the other, as changeable as flame.
Някои видове истински земноводни също могат да сменят пола си, в зависимост от това какво е нужно повече на "стадото". Така се размножиха динозаврите в Джурасик парк, имаха ДНК от такъв вид жаба.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага