dsn написа:Във раздел "моторни" в gong.bg класирането на пилотите е от 2010г-СРАМОТА!!!!!!
И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА.ТЯ ТАЗИ ТЕМА ТОГАВА Е БЕЗМИСЛЕНА .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dsn написа:Във раздел "моторни" в gong.bg класирането на пилотите е от 2010г-СРАМОТА!!!!!!
joro3v1 написа:кой ни класира на тази "екскурзийка" бе говеда прости в София сте гости!!!
Batkoto написа:http://4coolpics.com/photo/rosivas/474164.html
спрягания за ново попълнение в Левски
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2001–2003 Al Chalma youth 21 (1)
2002–2003 → Tyurban Halif (loan) 7 (0)
2003–2006 Al Chalma 35 (0)
2006–2012 El Kamili 44 (2)
Както се вижда след кратък престой под наем в Тюрбан Халиф се връща в родния си клуб, от където е закупен в Ел Камили и прави фурор с 44 мача и два гола за престоя си в последните шест години. Очаква се да подсили нападателната мощ на отбора на Илиян Илиев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Batkoto написа:лъжеш като твоя идол Батков, че и повече .. никакви коментари изтрити няма, специално съм гледал след като пуснах поста да ви видя реакцията
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
ehh написа:Наглостта на провокатора, за който говорихме по-горе, няма край. Пускам цитат:Batkoto написа:лъжеш като твоя идол Батков, че и повече .. никакви коментари изтрити няма, специално съм гледал след като пуснах поста да ви видя реакцията
Това напълно доказва думите ми. Този човек е в този форум с една едничка цел - провокации и обиди. Моля да се вземат мерки, защото виждам, че отново се вихри във форума на Левски.
Captain Stottlemeyer написа:Имам проблем с отварянето на теми от подфорума на "Етър" - Велико Търново. Излиза ми съобщение "Not Found".Благодаря предварително за съдействието. Лек ден и лека седмица.
![]()
Captain Stottlemeyer - SFPD
obi4am_pirin написа:Гледай си обора...Пак плъзнала луда крава!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта