Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот dsn » 01 юни 2012 11:44

dsn написа:Във раздел "моторни" в gong.bg класирането на пилотите е от 2010г-СРАМОТА!!!!!!

И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА.ТЯ ТАЗИ ТЕМА ТОГАВА Е БЕЗМИСЛЕНА .
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 юни 2012 23:17

joro3v1 написа:кой ни класира на тази "екскурзийка" бе говеда прости в София сте гости!!!

http://forum.gong.bg/euro2012/viewtopic.php?f=89&t=107917

Слагайте го да спи този .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юни 2012 15:10

Batkoto написа:http://4coolpics.com/photo/rosivas/474164.html
спрягания за ново попълнение в Левски
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2001–2003 Al Chalma youth 21 (1)
2002–2003 → Tyurban Halif (loan) 7 (0)
2003–2006 Al Chalma 35 (0)
2006–2012 El Kamili 44 (2)

Както се вижда след кратък престой под наем в Тюрбан Халиф се връща в родния си клуб, от където е закупен в Ел Камили и прави фурор с 44 мача и два гола за престоя си в последните шест години. Очаква се да подсили нападателната мощ на отбора на Илиян Илиев.

levski/viewtopic.php?f=1&t=107247&st=0&sk=t&sd=a&start=890#p3498069

Докога ще трябва да го търпим този индивид ? Кога ще го баннете ?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юни 2012 15:23

Мен ми се струва, че те периодично му слагат наказания, но той, като се върне, започва отначало. Решението за мен е следното. Понеже няма как да се изгони за винаги (някак си не е много демократично), като му сложат седмица-две наказание, като се завърне и продължи с глупостите и провокациите, да не се търпи дълго време, ами след ден-два, да последва ново наказание от седмица-две. А той сега се връща от някакво наказание и си дрънка тука на свобода по поне една седмица и от наказанието му няма ефект.
Като зачестят наказанията му, мисля, че лека по лека ще му уври главата. Ако не - няма проблем. Ще си седи по-дълго във ваканция, отколкото да пише тук. Каквото и да е, трябва да се вземат по-сериозни мерки. От такива провокатори нямат интерес и цесекарите. Погледнете му само профила и вижте, къде е най-активен. Просто е нагледен пример за провокатор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юни 2012 16:58

Наглостта на провокатора, за който говорихме по-горе, няма край. Пускам цитат:
Batkoto написа:лъжеш като твоя идол Батков, че и повече .. никакви коментари изтрити няма, специално съм гледал след като пуснах поста да ви видя реакцията :idea:

Това напълно доказва думите ми. Този човек е в този форум с една едничка цел - провокации и обиди. Моля да се вземат мерки, защото виждам, че отново се вихри във форума на Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 юни 2012 17:01

ти явно между шега и обида разлика не правиш .. посочи ми поне едно мое мнение в което съм обидил някого, като някоя ученичка си, плачеш само пръст да ти покажат
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 юни 2012 21:23

ehh написа:Наглостта на провокатора, за който говорихме по-горе, няма край. Пускам цитат:
Batkoto написа:лъжеш като твоя идол Батков, че и повече .. никакви коментари изтрити няма, специално съм гледал след като пуснах поста да ви видя реакцията :idea:

Това напълно доказва думите ми. Този човек е в този форум с една едничка цел - провокации и обиди. Моля да се вземат мерки, защото виждам, че отново се вихри във форума на Левски.

[offtopic]много е гаден тоя баткото, да беше в детската градина да кажеш на някоя госпожа да го набие, ако ти от махалата, тати щеше да го оправи, само и само да е доволно на мама юначето. ама лошо, трябва да му се противопоставиш с интелект, а той липсва, останал някъде в ранно детство, в станиола на някой шоколад. нищо, ти си донасяй, така са те учили да се издигаш, може и да стане.

п.п. стенли, превъзмогни си принципите и го направи това същество модератор, поне за месец, после го изтрийте от сървъра :?[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 юни 2012 13:11

Имам проблем с отварянето на теми от подфорума на "Етър" - Велико Търново. Излиза ми съобщение "Not Found". :( Благодаря предварително за съдействието. Лек ден и лека седмица. :)
Captain Stottlemeyer - SFPD ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 юни 2012 14:15

Captain Stottlemeyer написа:Имам проблем с отварянето на теми от подфорума на "Етър" - Велико Търново. Излиза ми съобщение "Not Found". :( Благодаря предварително за съдействието. Лек ден и лека седмица. :)
Captain Stottlemeyer - SFPD ;)

Не само ти, има някакъв бъг когато се опитваш да влезеш във подфорума на Етър от главната страница. Прави го по заобиколния начин-от лявата странична лента, влизаш в съответния раздел и от там си влизаш в която тема желаеш ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 14 юни 2012 17:20

obi4am_pirin написа:Гледай си обора...Пак плъзнала луда крава!

piringd/viewtopic.php?f=95&t=108451&st=0&sk=t&sd=a&start=10
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Върни се в “Свободна зона”