Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Любителите на конспирации имат уникален шанс да забогатеят и да решат всичките си финансови проблеми. Трябва просто да докажат глупостите си чрез някаква съдебна инстанция и ще се къпят в пари.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
JFK
Thsmith написа:Любителите на конспирации имат уникален шанс да забогатеят и да решат всичките си финансови проблеми. Трябва просто да докажат глупостите си чрез някаква съдебна инстанция и ще се къпят в пари.
Правиш се на луд. По същият начин се държеше и когато ти казах, че искрено не вярвам в теорията за убийството на Кенеди от Лий Харви Осуълд, който е... забележете Марксист живеещ в Далас. Калпав морски пехотинец, който за по-малко от 8 секунди ще изстреля и презареди три пъти с изключителна точност.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Естествено, че ще реагирам по същия начин на същия тип теории. И не, аз не се правя на луд. Не вярвам в извънземни, Хари Потър и световната конспирация, която Динко разкрива в селската кръчма и прави всички агенции на маймуни.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
!
Thsmith написа:Естествено, че ще реагирам по същия начин на същия тип теории. И не, аз не се правя на луд. Не вярвам в извънземни, Хари Потър и световната конспирация, която Динко разкрива в селската кръчма и прави всички агенции на маймуни.
Що да е конспирация ? То е логично ?
Може ли един калпав стрелец (както са го определяли в морската пехота), да стреля и презареди за осем секунди (абсолютно невъзможно) и да думне държавният глава и трите пъти с мега прецизност !?
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Re: !
23LBJ написа:Thsmith написа:Естествено, че ще реагирам по същия начин на същия тип теории. И не, аз не се правя на луд. Не вярвам в извънземни, Хари Потър и световната конспирация, която Динко разкрива в селската кръчма и прави всички агенции на маймуни.
Може ли един калпав стрелец (както са го определяли в морската пехота), да стреля и презареди за осем секунди (абсолютно невъзможно) и да думне държавният глава и трите пъти с мега прецизност !?
Знаеш ли, че един път съм докосвал баскетболна топка с ръка и вкарах в коша от голямото кръгче с гръб от първия и единствен път в който съм метнал. Какво ти говори това? Някакъв страхотен баскетболист ли съм или просто?
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Re: 2001
icko65 написа:23LBJ написа:pomiqrat написа:Тоя днес чел нещо от информиран нет и да си приложи прочетеното в тема, която тяма нищо общо с идиотски теории. Питай строител 94 какво ще се случи с едноетажна къща залепена до 8-етажен блок, ако се срути върху нея. Да беше чел по-внимателно, за да научиш и за другите сгради.
Kaква изненада ! Помияра искрено вярва...
Да вярва.. То и самолетчето влезе и излезе в сградата със здрав нос ма той нека вярва..
Предполагам, че тедата ти е като конституцията. Инак е холограма и никакви камолети не са се блъскали, а това са специални невидими експлозиви създадени от военните за случая.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: !
Thsmith написа:23LBJ написа:Thsmith написа:Естествено, че ще реагирам по същия начин на същия тип теории. И не, аз не се правя на луд. Не вярвам в извънземни, Хари Потър и световната конспирация, която Динко разкрива в селската кръчма и прави всички агенции на маймуни.
Знаеш ли, че един път съм докосвал баскетболна топка с ръка и вкарах в коша от голямото кръгче с гръб от първия и единствен път в който съм метнал. Какво ти говори това? Някакъв страхотен баскетболист ли съм или просто?
или просто си измисляш ? :ДДДД
От "голямото кръгче" вика... АХАХАХАХАХ...
Не се шегувам... ясно ми е, че ако хвърлям още 1000 пъти, вероятно никога няма да целна, но...
--
Еми как да кажа на кръгчето на 10 тина метра от коша?
--
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Не се шегувам... ясно ми е, че ако хвърлям още 1000 пъти, вероятно никога няма да целна, но...
--
Линията за три точки примерно... ;Д
да бе, сега и точките ще ти уча
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]