Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2014 22:31

sin4ec написа:http://politikus.ru/army/4499-genshtab-rf-razrabotal-sistemu-neytralizacii-sistemy-pro-ssha.html
Русия е разработила система за неутрализиране на ПРО на САЩ, и не го крие... Това не е хвърляне на ръкавица, това си е зашлевяне с ръкавицата през лицето. Който разбрал-разбрал...

Да, а американците още са на прашки и тепърва въвеждат на въоръжение първите прототипи на лъка... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 юли 2014 22:34

icko65 написа:
vaskonti написа:
icko65 написа:
THE G.A.M.E написа:Аз не мога да разбера, защо някои се впечатляват от хаоса, който създават Щатите ?

Нищо кой-знае какво не е това.
Нещата си вървят по-каналният ред.
Така трябва да бъде, и се случва.
Още много хаос ни предстои, свиквайте.

Доминото е задействано и тепърва ще видим какво е хаос. ;)

И защо пък трябва да има хаос?Да махат тогава закони договори и всякакви правила.Ставаме една голяма джунгла и който свари да сгризе врата на другия-оцелява.Много сте умни няма що.Що се впечатляваме от хаоса на САЩ?Аз и 3/4 от планетата не го искаме не да се впечатляваме.

В тези 3/4 да не би да цари ред и спокойствие? :)

Казвам че не го искам.А дали има ред и спокойствие в тези 3/4:пример Китай Япония.И България преди 30-40г.

В Китай ли има ред и спокойствие? :lol:
На практика няма място в Азия, Африка, Централна и Южна Америка, което да бъде наречено спокойно и подредено. А това е около... 3/4 от света :!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 31 юли 2014 22:37

О, Боже, Китай?! Там цивилизовани и уредени са само големите градове, има провинции, където хората живеят в отчайваща мизерия и без елементарни условия.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 31 юли 2014 22:38

Laetitia написа:О, Боже, Китай?! Там цивилизовани и уредени са само големите градове, има провинции, където хората живеят в отчайваща мизерия и без елементарни условия.

Ходила ли си там,за да твърдиш всичките глупости които написа?
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 31 юли 2014 22:40

Tobacco написа:
Laetitia написа:О, Боже, Китай?! Там цивилизовани и уредени са само големите градове, има провинции, където хората живеят в отчайваща мизерия и без елементарни условия.

Ходила ли си там,за да твърдиш всичките глупости които написа?
Не, не съм била. Ти изпил ли си цялото море, за да се убедиш, че е солено? Много лесно се категоризира нещо като "глупост", ама доводи насреща - йок.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2014 22:41

Там управлява военна хунта - червена...
Благодарение на жестоката екплоатация над тези китайчета, ние се радваме на евтини лаптопи, смартфони, тв-та и много-много резервни части за промишлеността. Гадно е и дори ми е съвестно, че сега чаткам върху окървавената клавиатурка. :cry:

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 31 юли 2014 22:55

Laetitia написа:
Tobacco написа:Ходила ли си там,за да твърдиш всичките глупости които написа?
Не, не съм била.

Дотам..много ми е интересно как тогава твърдиш толкова убедително нещо,за което си чела само в интернет :)
И между другото,твоите доводи какви са?
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 юли 2014 23:02

vaskonti написа:Да, а американците още са на прашки и тепърва въвеждат на въоръжение първите прототипи на лъка... :|

Не знам на какво са, но най-добрата им ПРО система '' Железен купол'', доставена естествено за братята израилци, беше пробита от палестински ракети, чието място е по-скоро на музей, а не на бойното поле. Докато трите изстреляни балистични ракети от Киев бяха свалени от руската ПРО, както бяха свалени Томахоук и Раптор наскоро...Но както модерните и демократични хора тук обичат да слушат, в Русия са само алкохолици, отрепки, казаци, комунисти, от тях нищо не става, победили са Вермахта с количество, щото картечниците на немците са прегрявали, а вълните хора не спирали, те са некадърници, боклук, кръвожадни изверги, свалячи на беззащитни пътнически самолети, неверници, антихристи, терористи, враг на цивилизацията и пълни психопати.
Така добре ли е, ако трябва ще утежня квалификациите, за да се харесам в този форум и да допринеса за падението на тези изверги и тържеството на евроатлантическите и демократични ценности...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 юли 2014 23:08

Tobacco написа:
Laetitia написа:
Tobacco написа:Ходила ли си там,за да твърдиш всичките глупости които написа?
Не, не съм била.

Дотам..много ми е интересно как тогава твърдиш толкова убедително нещо,за което си чела само в интернет :)

Искаш да кажеш, че в подножието на Тибет откъм Китай селата процъфтяват и всичко е сакура в живота им?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 31 юли 2014 23:16

Tobacco написа:Дотам..много ми е интересно как тогава твърдиш толкова убедително нещо,за което си чела само в интернет :)
Защо да е дотам? Ти бил ли си, обиколил ли си всяко кътче на Китай, за да категоризираш думите ми като "глупост"?

Има ужасна бедност в Китай и хората от провинциите се принуждават да търсят работа в мегаполисите, където получават смешните 200-250 долара срещу къртовски труд по 6 дни в седмицата.
И това не е нещо, което си измислям, може лесно да се провери.

Върни се в “Свободна зона”