j0rka7aa написа:В момента гледам "Шоуто на Слави", повторени по БТВ Комеди. Дават нещо като историята на едно момичето, покъртително е просто
Аз съм цифровизиран и нямам БТВ комеди
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
j0rka7aa написа:В момента гледам "Шоуто на Слави", повторени по БТВ Комеди. Дават нещо като историята на едно момичето, покъртително е просто

[/center]j0rka7aa написа:Да, но по-интересната част е, че до сега тъкмо казвах, че нямам кисело мляко и не знам в такъв случай лъжичка с какво да сложа в прясното![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

[/center]CTAHKO написа:j0rka7aa написа:В момента гледам "Шоуто на Слави", повторени по БТВ Комеди. Дават нещо като историята на едно момичето, покъртително е просто
Не знам, историята наистина може да е покъртителна, ама на този дългия не му вярвам, ама грамТози си е продажник и лицемер отвсякъде
![]()
П.П. Виж темата за начините на манипулация, чрез медиите, която бях пуснал преди време. Там е казано всичко по много достъпен за всеки начин. Ако не си я видял де.
MaRTo1233 написа:j0rka7aa написа:В момента гледам "Шоуто на Слави", повторени по БТВ Комеди. Дават нещо като историята на едно момичето, покъртително е просто
Аз съм цифровизиран и нямам БТВ комедиДаже и Диема нямам да гледам Фулъм
![]()

[/center]MaRTo1233 написа:ХАхах пробвай и с ракия в прясното мляко .. ама не съм сигурен дали ще стане![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
j0rka7aa написа:Бате, жал ми е за теб, ще те поканя в нас специално да гледаме някой мач на Фулъм, просто няма такъв изстрадал човек като теб.![]()

[/center]MaRTo1233 написа:j0rka7aa написа:Бате, жал ми е за теб, ще те поканя в нас специално да гледаме някой мач на Фулъм, просто няма такъв изстрадал човек като теб.![]()
Наистина лиТова е голям жест
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith и 5 госта