turbogena написа:Forza Sassuolo!![]()
![]()
Ква ли е цената на Берарди. Тва момче е голям талант.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Forza Sassuolo!![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:turbogena написа:Forza Sassuolo!![]()
![]()
ЕМИЛ написа:becks32milan написа:Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:Баси жените ....
Кво се оплакваш?
Еми разбирате само от готвене
и от това не разбират някои от тях
turbogena написа:Red_Girl написа:turbogena написа:Forza Sassuolo!![]()
![]()
Toй е под наем в Сасуоло от Юве. На 19 години е и след днешния мач със сигурност си вдигна цената.
Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:Red_Girl написа:MaRTo1233 написа:Баси жените ....![]()
![]()
Кво се оплакваш?
Не знаете какво искате и накрая искате това което нямате и като го получите не го искате защото всъщност не знаете кво искате!![]()
Аз знам какво искам.
turbogena написа:Red_Girl написа:turbogena написа:Forza Sassuolo!![]()
![]()
Toй е под наем в Сасуоло от Юве. На 19 години е и след днешния мач със сигурност си вдигна цената.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Аз знам какво искам.Сбъркал си момичето явно.
ЕМИЛ написа:Съмнявам се след като ти чета мненията във форума !!!!
Я кажи ти какво искаш от един мъж с който си живяла вече 1 година ?
MaRTo1233 написа:Red_Girl написа:Аз знам какво искам.Сбъркал си момичето явно.
Това ми прозвуча съблазнително![]()
![]()
Както и да е ... следващото момиче се казва Каберне Совиньон и след него утре съм като след амнезия!
![]()
![]()
Red_Girl написа:А ти кво си наравил? Подарил си нещо на момиче и тя не се е впечатлила?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта