boabbb написа:Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?![]()
Аз май се досещам... Да има нещо общо, че нещо е извадено късно?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
CTAHKO написа:boabbb написа:Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?![]()
И трите са извадени твърде късно
CTAHKO написа:boabbb написа:Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?![]()
И трите са извадени твърде късно
Разболял се един мъж и отишъл на доктор. Обяснил той на доктора, че не се чувства добре и доктора му казал:
- Ще ти вкарам една свещичка в задника и ще се почувстваш по-добре.
Съгласил се мъжа и доктора му казал:
- Сега ще си сложа едната ръка зад врата ти, а другата на корема ти и ще натисна за да може да ти се изпъне хубаво тялото и да влезе хубаво сещичката.
Пак се съгласил мъжа. Сложил му доктора свещичка и го питал:
- Усети ли я?
- Усетих я да.
След това му подал едно пактче пълно със свещички и му казал:
- Вечерта накарай жена ти да ти сложи една свещичка и й покажи как точно аз ти сложих за да може пак да влезе хубаво и да я усетиш.
Прибира се вечерта мъжа и казва на жена си:
- Абе жена доктора ми даде едни свещички и трябва да ми пъхнеш една в задника.
Съгласила се жената и мъжа започнал да и обяснява как да я сложи.
- Първо си сложи едната ръка на корема ми, а другата зад врата ми и натисни за да се изпъна хубаво за да може да влезе хубаво свещичката.
Нправила го жената и пита:
- А сега какво?
- Сложи ми свещичка в задника.
- Ама аз ползвам и двете си ръце как да ти я сложа?
Замислил се мъжа и по едно време му светнало:
- Ееееей тоз ме е е*ал бе...
ЕМИЛ написа:boabbb написа:Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?![]()
и за трите няма надежда
AnalBreaker написа:Поздрав за нашата колега Симона
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI[/youtube][/offtopic]
boabbb написа:AnalBreaker написа:Поздрав за нашата колега Симона
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI[/youtube][/offtopic]
Бела - това като точените кори, нали![]()
boabbb написа:rhaegar написа:AnalBreaker написа:rhaegar написа:Значи си наясно как се въртят пари
Всъщност не. Само основните неща знам, но на практика не мога да ги приложа, защото просто нямам нужният капитал
Ами трупай, трупай
Виж ми въпроса от горе и се напрегни - какъв е отговора ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта