Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
AnalBreaker написа:Red_Girl написа:Добър ден. Днес изчязох наполовина Сев. Америка.. Измислих нова физикогеографска страна ( или по-точно съединих две).
Сподели творението си![]()
Аз мъдрих новите финанси на България и успях да ги измъдря
Щото имах да пиша за Мексиканските Кордилери( тва беше последния въпрос) и нямах време се паникьосах и писах и за тях и за цяла Средна Америка, което е грешно. И ше ме ореже доста.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

-
- Контакти:
rhaegar написа:Значи си наясно как се въртят пари
Всъщност не. Само основните неща знам, но на практика не мога да ги приложа, защото просто нямам нужният капитал
Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик:
Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?

Леевски, оле

AnalBreaker написа:rhaegar написа:Значи си наясно как се въртят пари
Всъщност не. Само основните неща знам, но на практика не мога да ги приложа, защото просто нямам нужният капитал
Ами трупай, трупай

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
boabbb написа:Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?![]()
Свършено е с тях или нещо подобно.
Изкуших са
Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик:
rhaegar написа:AnalBreaker написа:rhaegar написа:Значи си наясно как се въртят пари
Ами трупай, трупай
Виж ми въпроса от горе и се напрегни - какъв е отговора ?

Леевски, оле

boabbb написа:Колежке, виждам учиш се, та да ти задам един въпрос. Кое е общото между бременна жена, изгорял хляб и удавник ?![]()
И трите са извадени твърде късно

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
rhaegar написа:AnalBreaker написа:rhaegar написа:Значи си наясно как се въртят пари
Ами трупай, трупай
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xW3N_ISEUwk[/youtube]
Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик: