Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 14:53

j0rka7aa написа:Аз ти казвам като неутрален в последните години, нито Пуул ме кефят, нито пък Сити, но обективно погледнато Сити имат повече успехи от Пуул.

Чакай са, ние отборите ги делиме на нова история и стара история ли? И така да е.. Пуул си взеха кеш и направиха супер мач с Милан.. Вие вече като сините почнахте. Преди 89-та, след 89-та.. Стегнете се малко. те до 2008 не съшествуваха, докато не ги купиха..
Последна промяна от Red_Girl на 05 яну 2014 14:54, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 яну 2014 14:54

ЕМИЛ написа:Е как може един диджей на 55 години да бъде по-актуален и по привлекателен за публиката от един на 30 години ?

Лесно! Требва да пуска в клуб "Сребърна есен", Маями или друга пенсионерска локация.

Red_Girl написа:Пуул си взеха кеш и направиха супер мач с Милан..

Беконова, не им се връзвай! КЕШ-о е най-стойностната и ценна тенджера, другото е подробности.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 яну 2014 14:56

Red_Girl написа:Чакай са, ние отборите ги делиме на нова история и стара история ли? И така да е.. Пуул си взеха кеш и направиха супер мач с Милан.. Вие вече като сините почнахте. Преди 89-та, след 89-та.. Стегнете се малко. те до 2008 не съшествуваха, докато не ги купиха..

Нов и Стар завет - true, true :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2014 14:57

Red_Girl написа:
j0rka7aa написа:Аз ти казвам като неутрален в последните години, нито Пуул ме кефят, нито пък Сити, но обективно погледнато Сити имат повече успехи от Пуул.

Чакай са, ние отборите ги делиме на нова история и стара история ли? И така да е.. Пуул си взеха кеш и направиха супер мач с Милан.. Вие вече като сините почнахте. Преди 89-та, след 89-та.. Стегнете се малко. те до 2008 не съшествуваха, докато не ги купиха..

Че то Ливърпул от толкова време вегетира, с 2 силни сезона за 20 години. Не можеш да кажеш за някой отбор че не е съществувал, само защото не е имал успехи. По тая логика Левски и ЦСКА от 5 години не съществуват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2014 14:59

rhaegar написа:
Че то Ливърпул от толкова време вегетира, с 2 силни сезона за 20 години. Не можеш да кажеш за някой отбор че не е съществувал, само защото не е имал успехи. По тая логика Левски и ЦСКА от 5 години не съществуват.

Те Пуул са умрели от секъде . Сека година се чудат как да влезнат в 4-ката и все не могат щото са безобразно слаби .

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 15:03

rhaegar написа:
Red_Girl написа:

Ми общо взето едвам кретат.. Но ще ти задам следния въпрос.. Кои щяха да са те, ако не ги бяха купили?? Няма място за сравнения на нито едно ниво.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 15:04

ЕМИЛ написа:
CTAHKO написа:
ЕМИЛ написа:
CTAHKO написа: Абе добре платена си е професията :)А в чужбина е още по-платена.

А възрастова граница има ли ? :roll:

Е каква възрастова граница да има, или можеш, или не можеш 8-)

Е как може един диджей на 55 години да бъде по-актуален и по привлекателен за публиката от един на 30 години ?

Я го виж този на колко години е 8-) http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_Tenaglia
Един от най - скъпо платените е. Роджър Санчес и той е там някъде. Свен Вет дали не е и на 60 години :? Ами Бой Джордж да не би да е първа младост. Този педал взема по 10 000 паунда на час 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2014 15:04

НАЙ–ГОЛЯМАТА

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 15:05

CTAHKO написа:Я го виж този на колко години е 8-) http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_Tenaglia
Един от най - скъпо платените е. Роджър Санчес и той е там някъде. Свен Вет дали не е и на 60 години :? Ами Бой Джордж да не би да е първа младост. Този педал взема по 10 000 паунда на час 8-)

Toз на нищо не прилича.. :lol: Кой гледа как изглеждат Дj.. Мен ме интересува да пускат хубава музика.. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 яну 2014 15:10

Определено има интрига по оста Сити-Ливърпул-Челси-Барселона :mrgreen:

Ж си ода, приятен ви ден 8-)

Върни се в “Свободна зона”