Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 13:02

Абе Станко, я ми кажи нещо. Знам, че е малко некоректно но за 1 час колко пари ти плащат. Щото една приятелка била с компания в някъв хотел на 8-ми. При което нали имало Дj до 12.. и след тва той им казал, че ако искат още, взимал по 100 лв на час.. И те били събрали някви кинти за да свири още 2 часа.. Тва не е ли много??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 13:16

Red_Girl написа:Абе Станко, я ми кажи нещо. Знам, че е малко некоректно но за 1 час колко пари ти плащат. Щото една приятелка била с компания в някъв хотел на 8-ми. При което нали имало Дj до 12.. и след тва той им казал, че ако искат още, взимал по 100 лв на час.. И те били събрали някви кинти за да свири още 2 часа.. Тва не е ли много??

Зависи от много неща 8-) Дали си резидент DJ в клуб, дали си на участие, дали това участие е клубно или на частно парти. Ако е частно партито, на колко човека ще пускаш, колко време и т.н. Всичко въпрос на уговорка. За частните партита и тиймбилдинги, хонорарите варират м/у 50 и 100 лв на час. Ако е по-известен DJ и e търсен, нормално е да е по-скъп. Другото което е, че ако пускаш повече от уговореното време, се плаща двоен хонорар за допълнителното време. Сама си направи сметката колко му е бил хонорара за цялата вечер и колко са му платили за допълнителното време и ще видиш че е така :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 13:17

Не е бил някъв известен Dj.. И все пак и отново ми се виждат много 100 лв на час.. Ше взема и аз да стана. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 яну 2014 13:18

Уж е спортен форум, а още няма тема за Еузебио...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 13:20

Red_Girl написа:Не е бил някъв известен Dj.. И все пак и отново ми се виждат много 100 лв на час.. Ше взема и аз да стана. :lol:

Нали ти казах че за допълнителното време взимат двойно :) И това не е изискване само от страна на диджеите, а и на управителите на заведенията, щото не им се виси допълнително време и това го използват, като начин да ги откажат, пък ако се навият, поне да има за какво да се виси :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 13:22

daduradam написа:Уж е спортен форум, а още няма тема за Еузебио...

Аз пуснах 8-)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 яну 2014 13:24

CTAHKO написа:

Аз пуснах 8-)

Не я виждам, братле..
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 яну 2014 13:25

daduradam написа:
CTAHKO написа:

Аз пуснах 8-)

Не я виждам, братле..

gong/viewtopic.php?f=&t=169977

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 яну 2014 13:26

CTAHKO написа:
Red_Girl написа:Не е бил някъв известен Dj.. И все пак и отново ми се виждат много 100 лв на час.. Ше взема и аз да стана. :lol:

Нали ти казах че за допълнителното време взимат двойно :) И това не е изискване само от страна на диджеите, а и на управителите на заведенията, щото не им се виси допълнително време и това го използват, като начин да ги откажат, пък ако се навият, поне да има за какво да се виси :)

В случая са били в хотел с 2 нощувки, вечери , дискотеката нз си кво.. За тва ми беше странно. Ше дам аз куверт примерно 200 лв и DJ ше си тръгне в 12. Ше го убия. :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 яну 2014 13:33

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:

В случая са били в хотел с 2 нощувки, вечери , дискотеката нз си кво.. За тва ми беше странно. Ше дам аз куверт примерно 200 лв и DJ ше си тръгне в 12. Ше го убия. :lol: :lol:

Не се притеснявай, хонорарът му е калкулиран в куверта :) Друг е въпроса каква му е уговорката със заведението :) Там вече се къса нишката. Ама управителя или шефа на заведението ако са чекиджии, така става :) Абе добре платена си е професията :)А в чужбина е още по-платена. Аз например отказах 800 лв хонорар за Нова година :)
Последна промяна от CTAHKO на 05 яну 2014 13:34, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”