Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот j0rka7aa » 27 дек 2013 11:35

Абе тука нямаме ли си някой именник да почерпи :mrgreen: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 дек 2013 11:36

Red_Pride написа:
j0rka7aa написа:
ralka_levskarka написа:Кажете някоя комедиика с бг аудио, за да го гледам на ТВ- то, че нещо субс не ми излизат.

Гледай Сам вкъщи, дойде му времето и тази година, не знам дали още не са го давали по някое от БТВ-тата :mrgreen: :lol: :lol:

Предпочитам да гледам някой мач на Флуъм отколкото Сам вкъщи :mrgreen: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Вчера Фулам си бяха много атрактивен отбор ама това е сигурно защото го нямаше Бербо да им спира атаките :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 дек 2013 11:36

j0rka7aa написа:Абе тука нямаме ли си някой именник да почерпи :mrgreen: :lol:

Аз се сещам само за Стефани и той е момче с женски никнейм :shock:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2013 11:38

siniq_fen написа:
ralka_levskarka написа:
j0rka7aa написа:
Е то и вие паднахте от Сити, дори да не беше заслужено, а сега ви предстои мача с Челси, така че нищо не се знае, не подценявам отбора на Ливърпул, но мисля, че по-реалистичната цел наистина на първо време е Топ 4, с още едно попълнение тип Суарез Пул наистина ще стане отбор, който може да смачка всеки.

По скоро проблемите са в защита, Сисоко на 99% ще се върне във Валенсия, а се надявам да продадем Шкъртел. Трябва човек и в средата. За напред Суарез екстра и Дани ще се върне.

Искаш да продадат Шкъртел :shock: Че той вчера беше най-добрия за Ливърпул отзад.

Е къде най- добрия, не спря да се о*ира последните мачове. То не бяха автоголове, то не бяха грешки, вчера негова беше грешката при гола на Компани. Цял мач не спря да му дърпа фланелката. На мача срещу Кардив, пак не се спря. При 3:1, дърпа ли, дърпа, като нищо можеха да свирят дузпа..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 дек 2013 11:39

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:
ralka_levskarka написа:
j0rka7aa написа:
Е то и вие паднахте от Сити, дори да не беше заслужено, а сега ви предстои мача с Челси, така че нищо не се знае, не подценявам отбора на Ливърпул, но мисля, че по-реалистичната цел наистина на първо време е Топ 4, с още едно попълнение тип Суарез Пул наистина ще стане отбор, който може да смачка всеки.

По скоро проблемите са в защита, Сисоко на 99% ще се върне във Валенсия, а се надявам да продадем Шкъртел. Трябва човек и в средата. За напред Суарез екстра и Дани ще се върне.

Искаш да продадат Шкъртел :shock: Че той вчера беше най-добрия за Ливърпул отзад.

Е къде най- добрия, не спря да се о*ира последните мачове. То не бяха автоголове, то не бяха грешки, вчера негова беше грешката при гола на Компани. Цял мач не спря да му дърпа фланелката. На мача срещу Кардив, пак не се спря. При 3:1, дърпа ли, дърпа, като нищо можеха да свирят дузпа..

Не знам, не ги следя толкова изкъсо, но вчера ако не беше той Сити щяха да вкарат повече, убеден съм. Тоя Сагбо за нищо не става, къде е Агер?
Само Левски!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 27 дек 2013 11:41

И аз сетих за него ама той не важи, зарежи го :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2013 11:41

Абе Рали ,как ще се почувстваш ,ако Торес отбележи победния гол за Челси в неделя? :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2013 11:44

siniq_fen написа:
ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:
ralka_levskarka написа:
j0rka7aa написа:

Не знам, не ги следя толкова изкъсо, но вчера ако не беше той Сити щяха да вкарат повече, убеден съм. Тоя Сагбо за нищо не става, къде е Агер?

Този е Сако, Сагбо май имаше в Хъл :mrgreen: Иначе това може би беше най- слабият мач на Сако до тук, така че донякъде му е простено. Агер е в почивка. :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2013 11:45

turbogena написа:Абе Рали ,как ще се почувстваш ,ако Торес отбележи победния гол за Челси в неделя? :lol:

Не питай :mrgreen: Не знам, определено няма да се пръсна от радост, хаха, повече би ми станало гадно, отколкото да се зарадвам. Вчера например си пиша с някакъв и уж за Сити, а ми вика искам Пуул да бие заради Суарес :shock:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 дек 2013 11:46

turbogena написа:Абе Рали ,как ще се почувстваш ,ако Торес отбележи победния гол за Челси в неделя? :lol:

Започната и недовършена 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”