Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот j0rka7aa » 27 дек 2013 11:17

ralka_levskarka написа:
j0rka7aa написа:
ralka_levskarka написа:
j0rka7aa написа:Аз съм още по-спокоен как ще се самоубиете с един хикс, специално за нас феновете на Арсенал :mrgreen:

То ако ще се чака грешка на другите, титлата не е за вас :) Поне според мен, биеш си преките конкуренти и по този начин заслужаваш да си шампион.

Ми един от конкурентите във ваше лице вече го победихме, а от "свраките" съм сигурен, че няма да загубим, няма нищо лошо в това да се надявам вие да сгрешите, още повече, че са 2 преки конкуренти за титлата, а ние да си бием :twisted:

Сити ви биха, и то много ви биха, а с Челси направихте нулево равенство, в доста тъп мач. Може да се поспори до колко заслужавате титлата.

Е то и вие паднахте от Сити, дори да не беше заслужено, а сега ви предстои мача с Челси, така че нищо не се знае, не подценявам отбора на Ливърпул, но мисля, че по-реалистичната цел наистина на първо време е Топ 4, с още едно попълнение тип Суарез Пул наистина ще стане отбор, който може да смачка всеки.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2013 11:18

turbogena написа:
ralka_levskarka написа:
turbogena написа:Aма Ливърпул за титлата ли се борят?ИзображениеИзображениеИзображение

Дори треньора няколко пъти каза, че целта е ТОП4, капитана също. Много смешно.

Топ 4 звучи по-нормално. :mrgreen:
[offtopic]Не се засягай. ;)[/offtopic]

След вчера малко трудно. Не става просто. Да ева майката дръглива на съдиите и щъркел.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2013 11:18

ЕМИЛ написа:
turbogena написа:Aма Ливърпул за титлата ли се борят?ИзображениеИзображениеИзображение

направи класирането в Серия А та да видим как се движим към момента :mrgreen:

Тия дни ще го направя. Знам ,че трябва да наваксам 3 кръга ,но всичко ще е точно преди следващия кръг на 5-6 януари. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 дек 2013 11:19

turbogena написа:
ЕМИЛ написа:

направи класирането в Серия А та да видим как се движим към момента :mrgreen:

Тия дни ще го направя. Знам ,че трябва да наваксам 3 кръга ,но всичко ще е точно преди следващия кръг на 5-6 януари. ;)

ОК . Форца Лацио ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2013 11:19

j0rka7aa написа:
Е то и вие паднахте от Сити, дори да не беше заслужено, а сега ви предстои мача с Челси, така че нищо не се знае, не подценявам отбора на Ливърпул, но мисля, че по-реалистичната цел наистина на първо време е Топ 4, с още едно попълнение тип Суарез Пул наистина ще стане отбор, който може да смачка всеки.

По скоро проблемите са в защита, Сисоко на 99% ще се върне във Валенсия, а се надявам да продадем Шкъртел. Трябва човек и в средата. За напред Суарез екстра и Дани ще се върне.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 27 дек 2013 11:22

ralka_levskarka написа:
j0rka7aa написа:

По скоро проблемите са в защита, Сисоко на 99% ще се върне във Валенсия, а се надявам да продадем Шкъртел. Трябва човек и в средата. За напред Суарез екстра и Дани ще се върне.

Аз не се изразих много правилно, смисъл попълнение като Суарез ви трябва в халфовата линия или защитата, напред е ясно, че сте си екстра. Абе няма какво да коментираме от Топ 4 ми се струва, че най-губещия отбор ще е Челси с тоя стил дето се мъчи Моуриньо да налага все си мисля, че 4-тото място ще е резервирано за тях...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2013 11:24

j0rka7aa написа:
ralka_levskarka написа:
j0rka7aa написа:

Аз не се изразих много правилно, смисъл попълнение като Суарез ви трябва в халфовата линия или защитата, напред е ясно, че сте си екстра. Абе няма какво да коментираме от Топ 4 ми се струва, че най-губещия отбор ще е Челси с тоя стил дето се мъчи Моуриньо да налага все си мисля, че 4-тото място ще е резервирано за тях...

Ще видим, първите два отбора ще са Арсенал и Сити, но не мога да кажа кой 1, кой ще е 2. Остават Ливърпул, Челси, Юнайтед, че и Евертън. Тотнъм може би ще са в ЛЕ.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 дек 2013 11:25

ЕМИЛ написа:
we are the champions написа:Моу ще излезе пак за 0:0 дано вкараме ранен гол ,че иначе мача ще е голяма,голяма скука....

Много знаеш ти как ще излезе Моу ......

Срещу кой голям отбор Моу се надиграва тоя сезон ?!?!?! 0:0 с Юнайтед ... 2:1 би Сити с много мъка и дефанзивна игра ... 0:0 с Арсенал ??
Последна промяна от we are the champions на 27 дек 2013 11:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2013 11:25

От началото на сезона съм казал ,че Челси ще са шампиони. Това е моето мнение. ;)
Просто Моу е супер прагматичен треньор и много добре умее да печели толкова точки ,колкото му трябват. Пък макар и понякога с грозна игра... Сити също са много сериозен конкурент.
Ливърпул и Арсенал да ме извиняват ,ама са забравили какво е трофей. Не мисля ,че ще издържат на темпото до края на сезона. Харесвам Юнайтед в Англия ,ама са трагедия тоя сезон. Ще е цяло чудо ,ако влезнат в топ 4...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 дек 2013 11:27

we are the champions написа:
ЕМИЛ написа:
we are the champions написа:Моу ще излезе пак за 0:0 дано вкараме ранен гол ,че иначе мача ще е голяма,голяма скука....

Много знаеш ти как ще излезе Моу ......

Срещу кой голям отбор Моу се надиграва тоя сезон ?!?!?! 0:0 с Манафите ... 2:1 би Сити с много мъка и дефанзивна игра ... 0:0 с Арсенал ??

Надлъгването е част от надиграването . Това е съвременният футбол . Да излъжеш противника . Затова вчера Сити ви биха и Левски на 19-ти ви биха . Защото са мислещи отбори , а не действат на юруш и квото стане . 8-)

Върни се в “Свободна зона”