Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
Re: Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски
Така, да се изакам и аз. Тези простотии няма да спрат скоро, затова моето предложение към всички " УЛТРАСИ" е следното, ето така се прави.http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... 3rdvzRHL3g И няма да има пострадали нормални хора.
От Бургас съм. Ходя на почти всички дербита /Черноморец, Славия, Лудогорец и не пропускам мачове от ЕКТ/, но до сега Левски и ЦСКА на живо съм гледал само веднъж и ще ми е за последно. То и без това на стадиона - я се види нещо от мача, я не. Простотия, пъпчиви пубери и от двете агитки, всеки показва и носи вериги, пеперутки, боксове и всякакви подобни. Е.......аз ходя да гледам футбол, ако искам екшън, ще си пусна фиумчето. И всеки екшън започва с: "Тия ше ем.......миналия път биха....някой си там" Събира се групичка от 10-15 пианки, които са взели и по една доза за отскок, за да станат безсмъртни и се почва.., че на въпросното дерби, на което присъствах за последен път счупиха ръката на приятеля ми, щот кофти се подпирал на знак "STOP" не е важно. Моя човек си е виновен - от къде на къде ще се подпира на знака ?? Така че.хич не се учудвам на битки в рейс, до рейса или до знака СТОП
Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ
magichko написа:"крадеца вика дръжте крадеца" по-добре си трайте...нито ваще , нито наще са света вода ненапита , жалко е че има хора който се възхищават и защитават подобни прояви , и да за това ще има по 1500 човека и по 5-6000 на дербито .... хората ги е страх и незнаят от къде ше им дойде , дали на стадиона или преди мача или след мача , защото едвали някой от тия лумпени ще се спре ако види баща с детето си с шалчета.... спрете да се обвинявате едни други ... а се замислете ако вас ви хванат 20 и ви потрошат дали ще ви е приятно ! Наистина ако видите 20 фена с тръби.. повечето сто процента ще напълнят гащите и няма да мислят така.. ама вие тука форумните биячи се мислите за велики....
Светльо, знам те що за стока си, недей да коментираш ! Смешко ! Ако не те заведе Васко на мач, и то да те закара до стадиона, ти няма да отидеш никога ! Иначе си най-големия фен на ЦСКА ! На всяка манджа меродия, като говориш без грам да знаеш, а някой нещо като ти каже мълчиш, чакаш някой друг да се изкаже и се ловиш за мнението на въпросния, просто защото ти самия нямаш такова...ти си такъв,просто трябва да говориш, за да не заспиш и за да се покажеш ! Накратко , не се прави на много оборотен
milen.hristov написа:no comment
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 985&type=3

Христов, ти май пак не разбра, защо ти казват "чорбар",а ? Ми прочети си мненията и ще разбереш сам...и щом София-Запад нямат нищо общо, как 500 човека вчера отидоха и направиха страхотна атмосфера ? Доста от тях дори не са ултраси ! А на всичко отгоре имаше футболисти от Футболен Клуб "ЛЕВСКИ"
Фенове на ЦСКА от този форум ме бъзикат, заради теб и се смеят, че модератора на раздела на ЛЕВСКИ в този форум е техен, но под прикритие т.е. ТИ,заради смехориите които пишеш ! Снощи една от тях си ти каза, че си техен, ма и ти не отрече
Морския снощи ти го написа много добре...говориш без да знаеш ! Единствения ти източник са медиите...повечето от които ги знаем кви са

- metodito
- Контакти:
SANSIRO7 написа:Само не мога да разбера, защо човешката измет от двата сектора не се разберът да се избият някъде едни други / и да вземат форумните си почитатели/, а пребиват невинни хора из София.
Защото искат да ги гледат. Това са комплексирани потиснати човечета, плачещи за внимание. И понеже не виждат по какъв друг начин да привлекат внимание го правят така.
А и глутницата им създава усещане за съпричастност. Мислят си, че не са лузърите, които всъщност са. И да бият невинни е най-важното! Точно тези невинни, които не им обръщат внимание и си обръщат погледите от тях.
ЛАЗО ЛЕВСКАРА написа:Така, да се изакам и аз. Тези простотии няма да спрат скоро, затова моето предложение към всички " УЛТРАСИ" е следното, ето така се прави.http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... 3rdvzRHL3g И няма да има пострадали нормални хора.
ФАКТ !
И аз ходя по стадионите, харесват ми хореографиите, веенето на знамена, паленето на факли, пеенето и скачането а-у, но не ми харесват боевете, особено мишкарски като снощния...ако някой има да си разчиства сметки, далеч от хорските очи и стадионите

- bigbonusprize
- Контакти:
Blue_Lion написа:milen.hristov написа:no comment
Христов, ти май пак не разбра, защо ти казват "чорбар",а ? Ми прочети си мненията и ще разбереш сам...и щом София-Запад нямат нищо общо, как 500 човека вчера отидоха и направиха страхотна атмосфера ? Доста от тях дори не са ултраси ! А на всичко отгоре имаше футболисти от Футболен Клуб "ЛЕВСКИ"Май ти си тоя дето няма нищо общо с ЛЕВСКИ и с действителността !
Фенове на ЦСКА от този форум ме бъзикат, заради теб и се смеят, че модератора на раздела на ЛЕВСКИ в този форум е техен, но под прикритие т.е. ТИ,заради смехориите които пишеш ! Снощи една от тях си ти каза, че си техен, ма и ти не отрече![]()
Морския снощи ти го написа много добре...говориш без да знаеш ! Единствения ти източник са медиите...повечето от които ги знаем кви са
Абе и аз вече взех да се съмнявам, че има нещо нередно...
Миленчо, СЗ не са само наркотици, както и наркотиците не са само тези, забранени от закона
И браво на всички, отишли да се забавляват вчера! Такива инициативи са необходимост!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Blue_Lion не ги критикувай модовете ,че аз в една друга тема попитах как за едни е възможно да псуват като каруцари и да се заяждат и няма бан а за други за неправилно дишане и бан и за това мое питане аз си отнесох пак бана. Аз съм 40г мъж имам си семейство работа и не ми дреме на дреата както каза г-жа учителката за това ,но ние сме в България и да не забравяме че шуробадженащината е на първо място та за едните може за другите не ама явно Миленчо и другите модчета са си толкоз повярвали че......П.П. И за това мое изказване скъпи ми модове може да ми наложите пак бан знам истината боли но аз съм свикнал да я казвам в очите не зависимо от последствията.

Томето не е ли проплакал още,ако не е ще го направи .. иначе за наркодилърчетата от Сектор Б нищо не се каза,ама сега ще има тиради и заклинания 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- neverbackdown
- Контакти:
delqnski47 написа:turbogena написа:Jorkorazporko написа:Наркоманчетата от София запад отдава си го просеха! Иначе за бити невинни хора не вярвам, това ми звучи супер хиперболизирано!Като цяло и двете агитки са един дол дренки, така че не се дрънкайте за глупости ...
Жоре ,нали се сещаш ,че битите въобще не са от СЗ. Просто нямате смелост да нападнете тях и затова се правите на мъже на малките....
Еми как ше ги бием СЗ бе!!
После кой ше ни продава медикаменти,наркотици,допинги!!!Коцето кво ще прави?
Кои са ц3 ?
- modor
- Контакти:
Blue_Lion написа:milen.hristov написа:no comment
Христов, ти май пак не разбра, защо ти казват "чорбар",а ? Ми прочети си мненията и ще разбереш сам...и щом София-Запад нямат нищо общо, как 500 човека вчера отидоха и направиха страхотна атмосфера ? Доста от тях дори не са ултраси ! А на всичко отгоре имаше футболисти от Футболен Клуб "ЛЕВСКИ"Май ти си тоя дето няма нищо общо с ЛЕВСКИ и с действителността !
Фенове на ЦСКА от този форум ме бъзикат, заради теб и се смеят, че модератора на раздела на ЛЕВСКИ в този форум е техен, но под прикритие т.е. ТИ,заради смехориите които пишеш ! Снощи една от тях си ти каза, че си техен, ма и ти не отрече![]()
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.