А явно си и шизофреник, защото съм те виждал да пишеш в едни теми от името на македонски гражданин, в други от името на български такъв. Ако имаш БГ паспорт, за който драпат сума ти макета, това вече обяснява нещата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:Сафроне, от такива македонски спецове и историографи като тебе Гърция и до ден-днешен не признава името на държавицата ти и ви блокира навсякъде![]()
![]()
По същата твоя логика трябва да има държави Мизия, Тракия, Шопия, Родопия и т.н. Или си малоумен, или си прекалено зомбиран, а може би и двете
![]()
А явно си и шизофреник, защото съм те виждал да пишеш в едни теми от името на македонски ражданин, в други от името на български такъв. Ако имаш БГ паспорт, за който драпат сума ти макета, това вече обяснява нещата
niki87 написа:Viktor4o_Rs написа:Сафроне, от такива македонски спецове и историографи като тебе Гърция и до ден-днешен не признава името на държавицата ти и ви блокира навсякъде![]()
![]()
По същата твоя логика трябва да има държави Мизия, Тракия, Шопия, Родопия и т.н. Или си малоумен, или си прекалено зомбиран, а може би и двете
![]()
А явно си и шизофреник, защото съм те виждал да пишеш в едни теми от името на македонски ражданин, в други от името на български такъв. Ако имаш БГ паспорт, за който драпат сума ти макета, това вече обяснява нещата
Вики, естествено ,че има държава Мизия, аз съм от там! А Вие, българите, сте си присвоили историята ни- Видин, Плевен, Търново, Русе, Добрич Шумен, Враца, Монтана, Ловеч и т.н.-изконни мизииски градове. Аман от лъжите и манипулациите виСимеон Велики е мизиец, Наполеон Бонапарт е мизиец, Уилям Гладстоун е мизиец, Франц Йозеф Щраус е мизиец, Ал Пачино също е мизиец
Пеле, Марадона, Бекенбауер и Кройф са македонци...
Madridist написа:Safron, не знам дали си ходил някъде по света. Аз лично съм имал тази възможност, запознал съм се с много гледни точки, слушал съм за зверства извършени от български войници над мирно население по време на различни войни, палежи и т.н. - в крайна сметка боклук има навсякъде. Но за Самуил, колкото и статии и лекции да съм чел, като изключим македонските и част от сръбските историци, всички останали категорично пишат за БЪЛГАРСКИЯ цар Самуил. Искам да потърсиш какво пише в английските, френски или немски учебници по история, какво казват различни чуждестранни учени точно за Самуил. Отнсоно македонската азбука, кажи ми има ли буква Ј в нея. Май има. А такава буква в кирилицата няма. За разлика от сръбската караджица. И не ми отговори, кои са годините, в които е съществувала самостоятелна македонска държава. Говорим за периода от апостол Павел до наши дни
CTAHKO написа:saffron написа:а какви сведения има ,че Самуил е българин ??? тва ,че са нарекли някои македонец - българоубиец ли? тои дори не е наречен българоубиец.. , точно незнам как се произнася на гръцки.. но е нещо от типа "вулгаро"-нещо си.. и това ,че са нарекли този император така ли ти дава правото да смяташ ,че Самуил е българин??
истината са я казали в един много велик филм а тя е "победителите пишат историята" в случая и България и Гърция и Сърбия са се освободили мн по рано от Македония и са имали по голями възможности да си кичорат историите... да не мислиш ,че на некои в Македония го е било дерт за нея в онея години ???
ОК,да речем че Самуил е македонец и е цар на "македонските отцепници"![]()
,тогава обясни ми кой е бил цар на България през този период
![]()
Благодаря ти предварително
saffron написа:CTAHKO написа:saffron написа:а какви сведения има ,че Самуил е българин ??? тва ,че са нарекли някои македонец - българоубиец ли? тои дори не е наречен българоубиец.. , точно незнам как се произнася на гръцки.. но е нещо от типа "вулгаро"-нещо си.. и това ,че са нарекли този император така ли ти дава правото да смяташ ,че Самуил е българин??
истината са я казали в един много велик филм а тя е "победителите пишат историята" в случая и България и Гърция и Сърбия са се освободили мн по рано от Македония и са имали по голями възможности да си кичорат историите... да не мислиш ,че на некои в Македония го е било дерт за нея в онея години ???
ОК,да речем че Самуил е македонец и е цар на "македонските отцепници"![]()
,тогава обясни ми кой е бил цар на България през този период
![]()
Благодаря ти предварително
Роман 977 -997
Blagoy написа:saffron написа:
Роман 977 -997
Да, това са годините на царуване на Роман, но той царува преди Самуил. Самуил е от 997 до 1014. Поне си проверявай инфото, когато пишеш нещо, че така ставаш още по-смешен. В годините на управление на Роман Самуил е бил генерал в армията на България. Сигурно според теб Самуил е съвместявал двете длъжности- генерал в българската армия и цар на Македония.Искам да ми посочиш документ, който доказва, че Самуил е бил македонски цар по това, или по което и да е друго време!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта