За кого ще гласувате на 26 март?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За кого ще гласувате на 26 март?

Мнениеот metodito » 24 мар 2017 16:54

HardWork написа:Аз ще гласувам за Нова Република - единстената алтернатива на политическия картел БСП–Боко–турци–патриоти!

Да, за Иван Костов. Браво! Това верно не е статуквото.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 24 мар 2017 16:57

HardWork написа:
batmanlevski написа:
HardWork написа:
batmanlevski написа:като българин ще гласувам за България, не за тези които създадоха ДОСТ и ходят да се кланят на Ердоган ( ГЕРБ ) , а за тези дето могат да оправят бакийте на Бойко ислямиста , гласувам за БСП

По - тъпо мнение не бях чел :mrgreen: ! Ще гласуваш за БСП против Боко :mrgreen: ?? Не знаех, че още има идиоти които не са разбрали, че БСП, ГЕРБ и ДПС са различните лица на една и съща монета! Единствените морално оправдани варианти са бюлетина с "не подкрепям никогао", невалидна бюлетина, Нова Република, или Да, България (с малкото условие, че там са зелените ченгета), всичко друго е вот за политическата мафия, която е една еднствена в лицето на ГЕРБ–БСП–ДПС–Марешки–патриотите!

ами прочети си твоето мнение и ще прочетеш по-тъпо от моето ! няма как да разбереш кой е идиот , при положение,че ти самия си такъв ! , гледам единствено против ДОСТ не си писал нищо , което подсказва ,че ще гласуваш за тях , да ама не , на такива като теб проповядващи ислям и унищожение на България няма да се дадем , ЯСНО ?!?!?!

ДОСТ се причисляват към БСП, те са една от патериците на БСП! Ако случайно минат бариерата кой мисли ще покрепят? БСП винаги са си били дружки с турците, справка тройната коалиция! Аз ще гласувам за Нова Република - единстената алтернатива на политическия картел БСП–Боко–турци–патриоти!

личи си изобщо не си в час, вас - ДОСТ ви създадоха ГЕРБ ,след като Бойко беше привикан в Турция по този случай , не случайно БСП единствени се противопоставиха на създаването и съществуването на твоята партия ! , не си запознат с политиката , явно ти е слабо място и не представляваш интерес за дебат и дискусия на тази тема !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 мар 2017 16:58

iliev72 написа:Всеки има право на мнение и на глас.Като си толкова наясно я ни обясни защо да гласуваме за дебелият гъз Христо Иванов или изявен в ляв уклон Радан Кънев ?!

Недейе бе, гласувай си за БСП, Боко и Делян Пеевски! Няма да споря повече по тази тема! Така или иначе вие сте потърпевшите от избора си! Аз не живея в България, и едвали някога ще се върна! С толкова много боклук в една страна не може да се живее! Избирайте си ги, после вие ще им сърбате попарата! Аз гласувам по съвест, заради малкото останали свестни хора в България!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 мар 2017 17:01

batmanlevski написа:
HardWork написа:
batmanlevski написа:
HardWork написа:
batmanlevski написа:като българин ще гласувам за България, не за тези които създадоха ДОСТ и ходят да се кланят на Ердоган ( ГЕРБ ) , а за тези дето могат да оправят бакийте на Бойко ислямиста , гласувам за БСП

По - тъпо мнение не бях чел :mrgreen: ! Ще гласуваш за БСП против Боко :mrgreen: ?? Не знаех, че още има идиоти които не са разбрали, че БСП, ГЕРБ и ДПС са различните лица на една и съща монета! Единствените морално оправдани варианти са бюлетина с "не подкрепям никогао", невалидна бюлетина, Нова Република, или Да, България (с малкото условие, че там са зелените ченгета), всичко друго е вот за политическата мафия, която е една еднствена в лицето на ГЕРБ–БСП–ДПС–Марешки–патриотите!

ами прочети си твоето мнение и ще прочетеш по-тъпо от моето ! няма как да разбереш кой е идиот , при положение,че ти самия си такъв ! , гледам единствено против ДОСТ не си писал нищо , което подсказва ,че ще гласуваш за тях , да ама не , на такива като теб проповядващи ислям и унищожение на България няма да се дадем , ЯСНО ?!?!?!

ДОСТ се причисляват към БСП, те са една от патериците на БСП! Ако случайно минат бариерата кой мисли ще покрепят? БСП винаги са си били дружки с турците, справка тройната коалиция! Аз ще гласувам за Нова Република - единстената алтернатива на политическия картел БСП–Боко–турци–патриоти!

личи си изобщо не си в час, вас - ДОСТ ви създадоха ГЕРБ ,след като Бойко беше привикан в Турция по този случай , не случайно БСП единствени се противопоставиха на създаването и съществуването на твоята партия ! , не си запознат с политиката , явно ти е слабо място и не представляваш интерес за дебат и дискусия на тази тема !

Пич, ГЕРБ и БСП са едно и също нещо! Бъди си гербер щом ти е кеф! Пак ти казвам не ме ебе, вие не заслужавате друго освен комунистическата мутра Боко и аверите му от БСП и анадола! Пожелавам ти цяла вечност Боко, БСП и турци да те управляват! АМИН!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2017 17:07

Dr0w написа:
Сидеров е единственото подобие на личност във ибрикчийското политическо бунище в момента ,който има шанс да успее със задачата да спре превръщането на българската държава във колониална територия ,а българския народ във безправен глобализиран роб.

Имаш на предвид човека, който между 1990-та и 2005-та призоваваше САЩ да видят сметката на Русия, а сега е по руснак и от... Путин ? :lol:
Това не беше ли човекът, който беше пръв приятел на Симеонов, после се отцепи, и взеха да се храчат, плюят, бият и заливат с вода из Парламента, а сега пак са братя ? :?
Наистина ли смяташ, че такъв "човек" ( или по правилно - Фурнаджийска лопата ) ... Може да направи каквото и да било полезно дело, за когото и да било ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2017 17:14

THE G.A.M.E написа:
Dr0w написа:
Сидеров е единственото подобие на личност във ибрикчийското политическо бунище в момента ,който има шанс да успее със задачата да спре превръщането на българската държава във колониална територия ,а българския народ във безправен глобализиран роб.

Имаш на предвид човека, който между 1990-та и 2005-та призоваваше САЩ да видят сметката на Русия, а сега е по руснак и от... Путин ? :lol:
Това не беше ли човекът, който беше пръв приятел на Симеонов, после се отцепи, и взеха да се храчат, плюят, бият и заливат с вода из Парламента, а сега пак са братя ? :?
Наистина ли смяташ, че такъв "човек" ( или по правилно - Фурнаджийска лопата ) ... Може да направи каквото и да било полезно дело, за когото и да било ? :roll:

Как бе, това е патриотично, ти не разбираш. :mrgreen: Аз бих... (гласувал за) жена му.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 мар 2017 17:24

HardWork написа:
iliev72 написа:Всеки има право на мнение и на глас.Като си толкова наясно я ни обясни защо да гласуваме за дебелият гъз Христо Иванов или изявен в ляв уклон Радан Кънев ?!

Недейе бе, гласувай си за БСП, Боко и Делян Пеевски! Няма да споря повече по тази тема! Така или иначе вие сте потърпевшите от избора си! Аз не живея в България, и едвали някога ще се върна! С толкова много боклук в една страна не може да се живее! Избирайте си ги, после вие ще им сърбате попарата! Аз гласувам по съвест, заради малкото останали свестни хора в България!

Ти знаеш ли какво е съвест и за кого ще гласувам си е моя работа ! Да те светна от 15г не съм гласувал за нито една голяма партия ! И сега няма да гласувам за партия , а за личност , смешко ! И това , че не живееш в Бг не те прави по-малък боклук от живущите тук , родоотстъпнико !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
zara.1916

Мнениеот zara.1916 » 24 мар 2017 18:24

Мнение от iliev72 на 24 Мар 2017 18:24
Ти знаеш ли какво е съвест и за кого ще гласувам си е моя работа ! Да те светна от 15г не съм гласувал за нито една голяма партия ! И сега няма да гласувам за партия , а за личност , смешко !
=============================================
Стана ми интересно.
Как така няма да гласуваш за партия, а за личност.
Благодаря предварително ако споделиш коя е тая личност.
Ако е тайна и си премълчиш... бъди жив и здрав.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 мар 2017 19:21

Не трябва онова турско нещо да влиза в парламена на първо място. На второ - не трябва ДПС да влиза във властта. И на трето - един голям и квадратен за БСП и ГЕРБ. Спечелят ли те и направят ли те правителство, значи всичко порочно ще си продължи - корупция, мафия, беззаконие, саудитски имами, престъпници на свобода, картели във всичко на пазара и тн. РБ които влизат в ролята на пачавра на ГЕРБ, също не ми харесват с това им поведение. Дано малките партии да успеят да направят нещо най-накрая и да има реална промяна.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 мар 2017 19:58

zara.1916 написа:Мнение от iliev72 на 24 Мар 2017 18:24
Ти знаеш ли какво е съвест и за кого ще гласувам си е моя работа ! Да те светна от 15г не съм гласувал за нито една голяма партия ! И сега няма да гласувам за партия , а за личност , смешко !
=============================================
Стана ми интересно.
Как така няма да гласуваш за партия, а за личност.
Благодаря предварително ако споделиш коя е тая личност.
Ако е тайна и си премълчиш... бъди жив и здрав.

Върни се в началото на темата и там вече съм споделил :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”